Dış göz olarak hayatımla ilgili hangi adımı atmam konusunda fikrinizi söyler misiniz?

(yanlis olan herşeyin farkındayım ama doğduğun ev kaderindir) 14 yaşımdan beri goruculerim geliyor nerdeyse bütün akrabalarımız istediler ama hepsine yok dedim çocuk gelin olmak istemiyordum Kasım'da 18 oldum ailem liseyi okumama izin vermediler açıktan devam ediyorum derslerim iyi değil çalışmak para kazanmak istiyorum ona da izin vermiyorlar kaçıp gitmek de istemiyorum annemi seviyorum kötü bir ailede büyüdüm evden çıkmama izin pek vermediler arkadaşımda hiç kalmadı bu süre içinde çok zayıfladım kilo almakta zorlaniyorum güzel miyim bilmiyorum ama şu an beni isteyen biri var aslında o değil ailesi çok istiyor çok ısrar ediyorlar 24 yaşında kendi işinin patronu evi arabası var sülalesi de zengin tek çocuk tanışın bir birinizi beğenirsiniz bu şansı kaçırma diyorlar hep borç içinde büyüdük hala da babamın borçlarını ödüyoruz özgüvenim çok düşük başka şehirden İstanbula kadar gelicek beni beğenmezse beğenirse evlenirsek bile aldatırsa diye korkuyorum ne yapmalıyım siz fikir verin bu arada tanışmaya bile tamam derse herkese hayır dedim buna evet dedim diye para avcısı olarak adımı koyarlar
Dış göz olarak hayatımla ilgili hangi adımı atmam konusunda fikrinizi söyler misiniz?