Tesettürü bırakmak sadece bir yan adım ama ya hayatımı değiştirmek? Sizce ne yapmalıyım?

20 yaşındayım uzun süreli bir ilişkim var. 4 yıl kadar. Yani başladığımızda çok küçüktük. Ama ben o zamanlar bile çoğundan farklıydım daha geniş düşünceli daha moderndim. Sonra onu tanıdım o muhafazakar oturaklı. Sanırım o zamanlar ihtiyacım vardı o yaşam tarzına sorgulamadım bende keskin bir dönüş yaptım. Çok çok sevdim. Onun istediği herşry içten istedikleri bile benim için büyük zevkti ben de değiştim onun gibi oldum sandım. Başımı kapattım sosyal çevremin hepsindrn uzaklaştım. Peki ya sonra? Yıllar sonra bu ben olmadığımı farkettim. Yargılamayın hemen çok ciddiyim öncesinde benim sandım ben kpanmak istedim ben değişmek istedim sandım. Şu an ondan da soğudum kapalı olmaktan da bu yaşam tarzından da. Elimde herşeyin iyisi var çok şükür ama kullanamıyorum özgüvenimi bile zedeliyor. Güzel olacakken havalı olacakken girdiğim bir ortamdan çıkarken bile başım eğik çıkıyorum. Bu kadar severken nasıl bu kadar uzakşilaştım bilmiyorum. Yardım edin bir fikir verin kimseye anlatamıyorum
Tesettürü bırakmak sadece bir yan adım ama ya hayatımı değiştirmek? Sizce ne yapmalıyım?