Halam ile ilgili sormak istediklerim var ve lütfen gerçekci yorumlarınızı beklıyorum?

halam bize haftanın 3 veya 4 günü geliyo dizi izlemek için annemı azarlar hatta hizmet olarak kullanır aynı sekilde bende hizmet edıyorum bana karşı arkası dönük oturur ve bazı yerlerı açık sekilde kalça kısmı ve halam gelmedıgınde annem gider pizzat kendisi cagırır istedigi zaman azarlar olanları söyliyim annem yanına oturdugunda anneme karşı ayaklarını uzatır bı keresınde pis kokulu corapları yuzunden annemın başından gözüne kadar agırı oldu ona ragmen çekmedi ayagını her oturugunda anneme ayaklarını uzatır dizi reklamken annem telefonla oynuyodu dizi basladı annemın telefonundan sarkı çaldı kapatt telefonu baslatma telefonuna kapattt dıye bagırdıgı oldu bıze gelmeden önce annem halamı yukardan ınerken görmüş bana söyledi bende halama dedım hala bak annem bıze gelmedıgın ıcın sana dargınmıs yukardan ınerken gormuş senı dedım bana 2 akşam geldim bu akşam gelmedım benı mı izlemiş dedi ertesı akşam geldi annem kapıyı açtı içeri girdi odaya gıderken annemı arkadan itti sertçe bana da umut gel annenın kemıklerını kıralım deyip gülmüştü dün akşam arkadası ile bize geldi gene annem ayagına gidip cagırdı arkadasına cok nazık davranıyo ayagını uzatmadı bıle ama bana gene sırtını dönüp arka kısmı acık sekilde oturuyodu ve annem dizi ile ilgili soru sordugun da soru sorma izle gör deyip güldü ve çok olaylar var ama buraya sıgmaz halam gösterdigi yerlerle bizi ezmek mı ıstıyo veya nedir onceki sorum da buna benzer sizce halamın amacı nedir? anneme bugun bızı ezik olarak gordugunu söyledim ama pek da tınlamadı cunku senelerdır böyle yorumlarınızı beklıyorum teşekkürler
Halam ile ilgili sormak istediklerim var ve lütfen gerçekci yorumlarınızı beklıyorum?