Ben ergenliğinden beri hayatını geleceğini planlayarak yaşayan biriydim fakat planladığım hiçbir şekilde hayatım devam etmedi. Bunun bende sebep olduğu hem bir kırılganlık, özgüvensizlik, işe yaramazlık hissi var hem de ekonomik sorunlar, gelecek kaygısı ve içimde hissettiğim bir duygusal boşluk var.
Duygusal boşluk kısmı hiç sevgilimin olmayışı, hayatımdaki erkek evleneceğim erkek olmayacaksa hiçbir şey yaşamayayım düşüncesinden kaynaklanmakla birlikte ekonomik sorunların olması akademik/mesleki olarak olmak istediğim yerde olamayışım da var. Yani ben kendim gibi birini bulmak istedim bunun için de mesleki açıdan olmam gereken yerde olmam lazımdı olmadı.
Hemen belirteyim mutlaka sorarsınız kapalı değilim, doğulu değilim, dindar hiç değilim dini hassasiyetim yok. Hatta deizimle ateizm arasındayım. Din benim için toplum içinde onay almak için uygulanan bir ritüelden başka bir şey değil ama ahlaklıyım. Buna inanıyorum. Yalan söylemem hırsızlık dedikodu yapmam açık saçık gezmem nikahsız sekse karşıyım. (sebebi kültürel ve erkeklere güvenmeyişim ailemden onay beklemem)
Ben bir gün iş çıkışı deniz kenarına gittim. Deniz kenarında oturmuş kendi halimde duygusal müzik dinliyordum. Uzaklara dalıp dalıp duygulanıyordum. Yaşım 30. Bir kadın yanıma oturdu bankta sonra kalktı gitti. Ben iplemedim. Sonra yine geldi bana dedi ki "Ah güzel kızım neyin var neden duygusallaştın. Bir derdin mi var? Öyle uzaklara dalıp gidiyorsun denize bakıp" dedi. Ben de dinlediğim şarkıların bana verdiği ruh hali ve ilk 2 paragrafta yazdığım arkaplandan dolayı sesim çatallaştı ve ağlamaklı oldum. Ona az buçuk bu sorunlarımdan bahsettim. Kadıncağız da annem yaşlarındaydı. İyi biriydi. Sonra bana o da kendi yalnızlığından bahsetti. Ben dedi bu gençlere üzülüyorum çok yanlış zor zamanlara denk geldiniz. Bizim zamanımızda iş aş evlilik bu kadar zor değildi dedi. Benim de senin yaşında evlatlarım var. Bir kızım bir oğlum var dedi. Oğlundan bahsetti. O da senin gibi işsiz kaldı. İçine kapandı. Çocuk bizden sıkılıyor. Artık bir arkadaş istiyor birisini istiyor dedi. Sen de onun gibisin dedi. Oğlunun instagram hesabını gösterdi istersen bir ekle dedi. Ben başta olmaz falan dediysem de yine sohbetimize devam ettik. Oğlunu beğendim. Annesi iyiyse oğlu da iyidir konuşmaktan ne zarar gelir ki dedim. Çocuğu ekledim. O da hemen kabul etti. Sonra ben daha evime varasıya kadar selam nasılsın falan demiş. Annesi benden önce eve varmış ve annesi ona anlatmış her şeyi. Sonra ben bu çocukla kafede buluştum o bana kendi hikayesini anlattı. Ben ona anlattım. Bana ailesinin mal varlığından işinden gücünden bahsetti. Esnaflarmış babasının işinde 30 kişi çalışıyormuş. Belediyeden ihaleler almış. Dubleks evleri varmış. Sevgilisi olmuş ciddiymiş sonra olmamış evleneceğim diye para biriktirmiş 1 milyon kadar sonra evlenmeyince gitmiş araba almış. İyi yapmışsın dedim. Unutabildin mi peki o kişiyi dedim haziranda bitmiş ilişkileri. Unutamayacağım kimse olmadı dedi. Beni beğendiğini söyledi iltifat etti ben de onu beğendim. Söyledim hoşlandım dedim. Bana bizden olur mu dedi olabilir dedim. Konuşma esnasında yanağına dokunabilir miyim makas alabilir miyim dedi hayır dedim. Çünkü hem anlamsız geldi hem de daha ilk seferden o kadar bile yakın temasa hazır değildim. Ben ona daha önce hiç sevgilim olmadı dedim. O da inanmadı. Flört etmeyi de bilmiyorum dedim hiç mi kapmadın bir şeyler bu zamana kadar dedi. Bana ailesinin mal varlığını işini vs saydıktan sonra benim ailemin işini falan sordu sizde var mı tarla takka dedi. Bizde yok dedim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten karmaşık ve duygusal açından zorlayıcı. 🌺 Davranışlarında gariplik ya da yanlışlık yok. Tüm bu süreçte karşılaşılan insanlar ve olaylar seni şekillendiriyor ve hislerin doğal. Kendini koşullara göre koruman, dikkatli davranman doğru bir tutum.
Bahsettiğin kişiyle ilişkinizin başında, onun ailesi ve mal varlığından bahsetmesi, bu noktaya odaklanması biraz itici gelebilir ve haklı bir şekilde şüphe uyandırmış olabilir. Karar vermeden önce hislerine odaklanmalı ve zaman tanımalısın. Güven oluşturacak bir bağ kurulmadan adım atmamalısın. Kendini hiç aceleye sokma, değerlerini göz önünde bulundur ve seni gerçekten olduğu gibi kabul eden biriyle yol al! ✨