Lütfen doğru ve gerçekçi olun sizce napmalıyım?

Bir sevgilim oldu arkadaşlar, Hızlı başladık yan tarafımda çalışıyodu ben 21 yaşında bir kızım, oda benimle yaşıt ilişkimiz güzel giderken ve beni sevdiğine inanırken ben bir anda ayrılmak istedim çünkü çok uzun süredir yalnız olduğum için adapte olamadım ama kendimi toplayıp gidecektim, her neyse ki ben çok kez de ayrılmak istedim çünkü bilmiyodum ilişki nasıl olur uzun süredir yalnızdım ben hata yaptığımı fark ettim zaten bir gün geçmeden eskiye dönmüş geçmişe dönmüş ve hepsiyle yüzleştim şu an düzeltmeye çalışıyorum bana zaman ver dedi verdim 1 buçuk 2 haftadır konuşuyoruz ya da konuşmuyoruz hala affetmedi sürekli bağırıyor tamam sinirini anlıyorum şu an kalacak yeri de kalmadığı için dükkan da kalıyor ama ben hep her zaman onun yanındayım bunu da biliyo ama barışmıyor artık o kadar daraldım ki nefes alamıyorum her barışmadım daha dediğinde arkadaşlarım seni yedeğe almış gibi bişey dedi ve o kadar zoruma gitti ki gerçekten, ben ilk başlarda gerçekten çok hatalar yaptım çok kez kötü konuştum hep isteniyorum dedim ama pişmanım herkes hata yapar ama şu an bana böyle yapıyor çok kötüyüm şu satırları bile ağlayarak yazıyorum seviyorum çok seviyorum gerçekten napıyım dayanacak gücüm kalmadı içim acıyo sbeni sevmiyor galiba gün geçtikçe bunu görüyorum gün geçtikçe daha kötü oluyorum çünkü seviyo gibiydi canım yanıyor napmam lazım

Lütfen doğru ve gerçekçi olun sizce napmalıyım?