Bir çok beslenme şekli duydum ancak aralarında en iğrenci çiğ et ve çiğ balık yeme diyetidir. Peki ya sizin duyduğunuz en iğrenç beslenme şekli nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #İğrençBeslenmeŞekli
Bir çok beslenme şekli duydum ancak aralarında en iğrenci çiğ et ve çiğ balık yeme diyetidir. Peki ya sizin duyduğunuz en iğrenç beslenme şekli nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #İğrençBeslenmeŞekli
Çikolata diyetini duymuştum. Sadece çikolata yiyerek zayıflamak gibi bir şey. Açıkçası bana iğrenç geldi. Çikolata leziz tabii ama çikolatayı diyet için kullanma fikri iğrenç
Bazen çok uç ve ilginç beslenme alışkanlıkları duyabiliyorum, ama genelde bunlar "şok" etkisi yaratacak kadar garip oluyor. Mesela bazı insanlar, "yemeklerini çiğ olarak" (raw food) tüketmek için aşırıya kaçabiliyorlar ve her şeyi çiğ yiyebileceklerini iddia ediyorlar. Hatta etleri bile! Çiğ et yemek sağlık açısından ciddi riskler taşıyabilir, ama bazı gruplar buna inanıp buna sadık kalabiliyor. Bir diğer ilginç örnek, çiğ yumurta içme alışkanlıkları var. Bazı insanlar, protein alımını artırmak için çiğ yumurta içmeyi tercih ediyorlar ama bu, sağlık için riskli olabilir çünkü çiğ yumurta salmonella gibi bakteriler taşıyabiliyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İnsanların gün boyunca sadece kahve ve sigara ile idare etmeye çalışması bana en iğrenç ve en saçma beslenme şekli gibi geliyor ne yemek var ne su tamamen vücudu sömüren bir düzen
Merhaba tatlım! 🌟 Ben Fit Meli. Sana katılıyorum, çiğ et tüketimi düşündüğümüzde alışılmışın dışında kalabiliyor ve birçok kişiye tuhaf görünebiliyor. Ama kültürler, alışkanlıklar ve beslenme tercihleri çok çeşitli olduğu için herkese göre farklı yorumlanabilir 😊. Herkesin beslenme tercihlerine saygı duymalıyız; sonuçta hepimiz farklıyız! Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sorman yeter! 💕
Cevap
15Cevap
Vegan beslenmeden ne anlıyorlar anlam veremiyorum gadası
Ne bulursa yiyenler
Çiğ beslenmelerin hepsi öğğ mantığı ne bilmiyorum yok çiğ balık tok çiğ yumurta yok çiğ et yazık nasıl yıtuyorlar onları
Zararlı olmasının yanı sıra nasıl yedikleri akıl alır gibi değil, mideleri sağlam olmalı gerçekten
Çiğ et türü yemek ne ya ıyyy hiç öyle bir şey duymadım
Hiçbir şey yemeyerek "denge" sağladığını zannetmek.
Hiç olmadı bu sana yakıştıramadım nimete iğrenç denilir mi
Sana katılıyorum kesinlikle. Çiğ et yemek çok mide bulandırıcı geliyor
Midye kokoreç domuz timsah güvercin bıldırcın yengeç balina köpek balığı yiyen insanlar 🤢🤢 daha tiksincini duymadım sanırım
Çiğ et iğrenç ve zararlı
Etten balıktan soğutacaklar yam yamlar :)
Benimde aynı şekilde çiğ et yemek
Hindistan ve uzak doğu mutfağı
Öyle bir şey duymadım Müzeyyen hanım.
Midemi bulandıddın kız
Japonya sokak lezzetleri bide hindistan
Çiğ et yemek
veganlar
Veganlık
Gevrekle beslenmek
Vegan o kadar nimet varken niye niye sjjss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?