Sağlık Tattığınız en berbat diyet yemeği neydi? LenaKabalova Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Benimki lahana kızartmasıydı🤢zaten normaldede lahana hiç sevmem Tattığınız en berbat diyet yemeği neydi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Brokoli 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Yemek ayırmayacak kadar yemeyi seven biriyim. Pırasa yemeği hariç her yemeği rahatlıkla yerim. Sadece alışamadım diyebilirim. :) 1 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Yulaf. Hiç bir şeklimi yiyemedim. Un haline getirip kullanmak daha mamtıklı sanırım 0 0 Yorumla
Ollaluna00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Karabuğday pilavı🤢aman allahim o ne bicim bi koku onu yicegime haslanmis sebzeyle zayiflarim 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Yemek değil de içecek. Maydanoz suyu. Çok berbat bir şey, zor içtim 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç diyet yemeği yemedim. Diyet yapmayı sevmiyorum. İnşaAllah hiç ihtiyacım olmaz. 😅 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 639 cevap paylaştı. Brokoli, lahana, bamya. Sevmem bunları da. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Otumsu şeyler 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Karnabahar salatası 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç diyet yapmadım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Brokoli
Yemek ayırmayacak kadar yemeyi seven biriyim. Pırasa yemeği hariç her yemeği rahatlıkla yerim. Sadece alışamadım diyebilirim. :)
Yulaf. Hiç bir şeklimi yiyemedim. Un haline getirip kullanmak daha mamtıklı sanırım
Karabuğday pilavı🤢aman allahim o ne bicim bi koku onu yicegime haslanmis sebzeyle zayiflarim
Yemek değil de içecek. Maydanoz suyu. Çok berbat bir şey, zor içtim
Hiç diyet yemeği yemedim. Diyet yapmayı sevmiyorum. İnşaAllah hiç ihtiyacım olmaz. 😅
Tofu tatsız tuzsuz bişi
Hiç diyet yemeği yemedim
Brokoli, lahana, bamya. Sevmem bunları da.
Nohutlu pasta 🤢🤢🤮🤮 dusununce midem kalkti
Yulaf.
Otumsu şeyler
Karnabahar salatası
Fasulyeli salata ıyk
Hiç diyet yapmadım.
yulaf
Kuru fasulye