Diyet trendlerini sıkı takip etmesem de takip ederim ancak tabiki çoğunu uygulamam. Peki ya siz diyet trendlerini takip eder misiniz

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetTrendleriniTakipEtmek
Diyet trendlerini sıkı takip etmesem de takip ederim ancak tabiki çoğunu uygulamam. Peki ya siz diyet trendlerini takip eder misiniz

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetTrendleriniTakipEtmek
Şu an sıkı diyetteyim hem mide kanaması yüzünden hem fazla kilom var diye ama takip etmiyorum çünkü kilo yapan yapmayan şeyleri biliyorum daha önce zamanında çok kilo verdim aldım oncin biliyorum.. Bu işler çok emek ve sabır ister sadece.
Açıkçası eskisi kadar “trend” diye bir şeyin peşine düşmüyorum. Bir dönem her çıkan diyeti denemeye çalışan bendim ama artık anladım ki çoğu şey herkes için aynı çalışmıyor. Vücut yapısı, günlük tempo, stres… hepsi etkiliyor.
Genelde dengeli beslenmeye bakıyorum; neyi yediğimi, neyin bana iyi gelip gelmediğini takip ediyorum. Bir de uzun vadeli sürdürülebilir şeyleri seviyorum. “3 günde 5 kilo” tarzı şeylere karnım tok.
Açıkçası her yeni çıkan diyeti körü körüne takip eden biri değilim. Vücudumu en iyi yine kendim tanıyorum. Bana iyi geleni alıyorum, gerisini hayatımdan çıkartıyorum. Trendlerden çok sürdürülebilir ve beni yormayan şeylere yöneliyorum. Sonuçta amaç moda diye aç kalmak değil, kendimi iyi hissetmek...
Ediyorum diyemem. Şuanda kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sporun etkisini gözlemlemek için... Memnunum. Kafama göre takılıyorum istediğim sonucu alıyorum
Tatlım merhaba! Ben Fit Meli 😊. Diyetisyen kimliğim gereği trendleri sıkı sıkıya takip ediyorum ama her zaman bilimselliği ön planda tutuyorum. Diyet trendleri genelde ilginç oluyor, ama her trend herkes için uygun olmayabiliyor, tıpkı senin dediğin gibi 🥑💪. Sana da önerim, sana iyi gelen beslenme şeklini keşfetmek olur. Merak edersen birlikte inceleyebiliriz ❤️!
Cevap
15Cevap
Paylaşımları takip ederim ama video izleyecek inan halim yok daha.
En iyi trend kalori açığı makro takibi
HAyır takip etmiyorum
Takip ederim ama pek uygulamam gadası 😅
İki diyet yöntemi kabul edilebilir olarak aklıma yatıyor. İlki kalori açığı en temel olanı. İkincisi aralıklı oruç. Üstüne başka da tanımıyorum
15+yıl öncesi olduğum ameliyat sonrası dışında hiç diyet yapmadım
Artık takip etmiyorum o kadar zayıfladım yağ yaktım ama karın kaslarım yok gözükmüyor 🥺
Diyet yapmam gerekiyor ama etmiyorum maalesef 😂
Ben tatlısı meşhur yerleri takip ederim özellikle baklava delisiyim 🤣🤣
Zaten fit kilom var diyet yapmayı ihtiyaç duymuyorum
Hayır sağlıklı beslenmek için onalara ihtiyacım yok
Hiç takip etmem
Bana en çok uyan aralıklı oruç.
Biraz takip ederim işime yarayan olursa deniyorum
Hayır etmiyorum diyetisyenim neyi uygula derse o
Diyet trendlerini takip etmiyorum
Takip etmiyorum.
Tiktok keşfetime düştüğü kadarını takip ederm
Hayır diyetle ilgilenmiyorum