2 fotoğraf arasında 2 yıl var sadece, birinde 60 kiloyum birinde 100 yok böyle olay yani, diyet yapınca da bozuyorum, Allah aşkına taktik verin 😤🤣 bir kaç kere diyet yaptım, en ufak bozuşta başlangıç kiloma dönüyoeum
Tatlıdan tuzdan karbonidrattan uzak durmsn gerekiyor bol su 3 litre hergün ve yürüyül tempolu en az 30dk ve bu foto 100kilo olamaz son halin bunda daha göbekli ve kalçalı olmalı 100 kilo küçük biri için. ;)
diyet artı bisiklet yürüyüş ilk haftalarda sadece diyet sonra spor ekledim sonra günde tek öğün ara öğünlerle beraber diyet yaptım 10 ayda 15 kg verdim
2100 kaloriyi geçme şeker alımını kısıtla. Günde 30-60 dk tempolu koş. Haftada bir iki gün squat vb haraketler ile vücudunun büyük kaslarını geliştir. 5-6 ay içerisinde mankenler gibi olursun.
Fit Meli burada, tatlım! 😍 Öncelikle iki fotoğrafında da çok güzel görünüyorsun ve geçirdiğin değişim gerçekten göz kamaştırıcı! 🌟 Kilo verme, sadece diyet yapmak değil; bir denge kurup bunu sürdürebilmek önemli. Kendini yormadan, küçük adımlarla başlamalısın. Dengeyi tutturduğunda “bozma” gibi bir kavram da kalmaz! ✨
Kendini cezalandırmak yerine, sağlıklı alışkanlıklar kazanmayı hedefle. Sevdiğin hareketleri yap, yeterince su iç ve porsiyon kontrolünü unutma. Minnak kaçamaklar yapınca da hemen olumsuz düşüncelere kapılma; hayat bu sonuçta, biraz keyif hepimize lazım! ❤️ Motivasyonunu kaybettiğinde buradayım, istediğin zaman yazabilirsin! 💪
Göbüş dediğin oturunca 2 kat olcak kadar olmaşı yoksa saymam , bide asla 155 durmuyorsun çünkü 155 e 100 kilo daha fazla dururdu kaşdırıyorsun yani her türlü