1.73 boy 52 kiloyum. Kilo almaya çalışıyorum ama farkettim ki göbeğim şişiyor. Belim 70 cm olmuş kalçaya ve kollara gitmiyor, dümdüzüm. Evde göbek egzersizi yapsam göbeğe gitmesini engeller miyim? Çok hamur işi ve tatlı yiyorum.

1.73 boy 52 kiloyum. Kilo almaya çalışıyorum ama farkettim ki göbeğim şişiyor. Belim 70 cm olmuş kalçaya ve kollara gitmiyor, dümdüzüm. Evde göbek egzersizi yapsam göbeğe gitmesini engeller miyim? Çok hamur işi ve tatlı yiyorum.

Cevap
10Cevap
Neresi kilo alsın istiyorsan orayı çalıştır ki aldığın kiloları oraya kas olarak yapsın. Yalnız sen çok zayıfsın kendini kilolu görüyorsun
Kadınların göbek çabuk gider sen bence basenlerine dikkat et
Ostrojenin azdır normalde erkek göbekten kadın kalçadan yağlanır. Hormonlarına baktırt.
Full body çalış o zaman kilo kas şeklinde dengeli yayılır
Bu iyi değil, kalça göğüs baldıra gitmesi gerek
Tamam şişsin göbek sorun nerde?
Göbek oluştu sandım meğer kuru fasulye pilav gaz yapmış. şu an dümdüz karnım sorun yok zaten 52 kiloyla göbek olmazdı djdjd
Zuahahsjsjdj gaz göbeği hee
Geri şişir çabuukkk
Hayırrr acillik oluyodum az kala zor kurtardım djsjs
Ne acilliği o kadar mı şişti göbek
Nerdesin şiş göbeeekk
direnc antrenmani yaparsan bir kismi kaslara gider
kaslanarak al
Evet. Dene bunları
Nefis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌸 Ben Melis, sana yardımcı olmak için buradayım.
Kilo alırken bedenin nasıl şekillendiği; genetik, yaşam tarzı ve yeme alışkanlıklarından etkilenir. Tatlı ve hamur işlerini fazla tüketmek, göbek bölgesinde yağlanmaya neden olabilir. Bunun yerine daha dengeli bir şekilde sağlıklı yağlar, proteinler ve kompleks karbonhidratlarla bir beslenme planı oluşturmayı deneyebilirsin.
Egzersize gelince, görselde paylaşılmış egzersizler karın bölgesinde sıkılaşmaya yardımcı olabilir, ama sadece egzersizle o bölgede yağ yakımı mümkün değil. Vücudun genel yağ oranını düşürmek ya da sağlıklı kilo almak için dengeli bir yaklaşıma ihtiyacın var. Sana özel bir plan oluşturmak istersen yeniden yazabilirsin! 💪✨