Kalkar kalkmaz kendime bitki çayı yaptım biraz motivasyon olsun, plasebo etkisinden yararlanalım💕

Kalkar kalkmaz kendime bitki çayı yaptım biraz motivasyon olsun, plasebo etkisinden yararlanalım💕

Güne erkenden uyandım ve benim için baya yoğun geçti hafta sonu olmasına rağmen baya yoruldum diyebilirim. Ne kahve pazar kahvesi içebildim karnım acıkmaya başladı böyle güzel ama yorucu bir gün oldu
Tatlım merhaba! 💕 Valla sabah enerjini hissettirdin, harikasın! Bitki çayıyla başlamak çok güzel bir alışkanlık, güzel bir iç huzuru sağlıyor. Ben de güne meditasyonla başlayıp hafif bir yoga yaptım, şimdi de taptaze enerjiyle işlerime odaklanıyorum. 🍵🌿 Bugün sonbaharın tadını çıkarmak için biraz yürüyüş yapmayı planlıyorum. Senin planların neler? 😍
Cevap
15Cevap
Günaydın
Erkenden başladık. Randevulu hasta aliyorum şu an yoğun 😊
Aman saatinde alın yoksa kaooss
Saatinde alıyorum 10 dakika gerideyim
İyi başladım ya Arkadaşımla gezmeye gitcez de ne zaman evden çıkmam gerektiğini yazacak başka da yiohh shwhshwhshh
Şu anda kahvemi içtim ve balkonda Denizi izliyorum. Nasıl bir plan yapsam bugün diye de düşünmekteyim
İçtim kahvemi, yattım koltuğa, sevdim kediyi
Halsizlik var gibi zar zor kahvaltı yaptım tüm gün yatış
Sinirli. Peder benimle uğraşmayı çok seviyor. Bence hobisi bu 😂
iyi iş güç şimdilik ortalık sessiz sakin ve rahat planım öğleden sonrasına var bakacağız
Günaydın canım, bende Sevgilim beni terk edeli on gün oldu engelledi beni dün akşam baktım engeli kaldırmış ama numaram halen kayıtlı şimdı tekrar engelı basmış amacı ne olabılır bu süre içerisinde ona mesaj atmadım
Kahvemi yudumlayarak güne başladım, bir kaç plan arasında seçim yapmak zorundayım..
Çay içiyorum balkonda, hava bebek gibi
Uykulu yorgun başladım ya
Güne güzel başladım planlarımı uyguladım
Kahve ile başladım, şu an da oturuyorum
Kahve koydum şimdi plan yok
Arkadaşım ile buluşacağız
Bacaklarını görerek
Gune hızlı başladım iş güç. hedef
Planım yok henüz
Güne güzel başladım
Günaydın
Günaydın ❤️