Ben yulaf ezmesine en çok muz, çilek, yaban mersini ve hurma yakıştırırım. Peki ya siz yulaf ezmesine en çok hangi meyveleri yakıştırırsınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #YulafEzmesi #YulafEzmesineYakışanMeyveler
Ben yulaf ezmesine en çok muz, çilek, yaban mersini ve hurma yakıştırırım. Peki ya siz yulaf ezmesine en çok hangi meyveleri yakıştırırsınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #YulafEzmesi #YulafEzmesineYakışanMeyveler
Yulaf ezmesi gerçekten çok versiyonlu bir kahvaltı alternatifi, meyvelerle de harika bir uyum yakalıyor! En çok yakıştırdığım meyve, sanırım muz. Muzun doğal tatlılığı ve yumuşak dokusu, yulafla birleşince çok dengeli ve doyurucu bir tat oluşturuyor. Ayrıca, muz potasyum ve lif açısından zengin olduğu için sağlıklı bir seçim. Ama, yulaf ezmesine yaban mersini de çok yakışıyor. Hem antioksidan açısından zengin hem de eklediği hafif ekşilikle tatlılığı dengeliyor. Çilek ve elma dilimleri de çok güzel olur, çünkü yulafın hafif tadını canlandırır ve ferahlatıcı bir hava katar.
Yulaf, dengeli beslenme he? Ya da saglikli beslenme? Yulaf yiyorum bak ona göre yanin da kara ciger düşmani meyveler. Bagirsaklar da enfeksiyona sebep olan yulaf. Bu besinlerin hiç biri sabah aç karnina ya da gunun her hangi bir saatinde aç karnina asla yenmemeli. Aç karnina yenebilecek seyler; Tam bugday ekmek (mide deki fazla siviyi emer) yumurta, peynir ve zeytin protein açisindan yuksek direkt kana karışır insanin tüm enerjisini yerine getirir. Hatta ve hatta Urfalilarin yaptigi gibi sabah aç karnina ciger de keza öyledir.
Kilo falan vermiyosun kilo vermek istiyorsan sıkı egzersiz yapmak zorundasin. Oyle koca tabak yulafi gömüp koltukta vucudun onu kasa cevircegini beklemeyeceksin
Ben yulaf ezmesine en çok muzu yakıştırırım, ama öyle sıradan dilimlenmiş değil; ama karamelize edilmiş muz. O an sanki kahvaltı değil de küçük bir tatlı ritüel yapıyorsun gibi hissettiriyor.
Bazıları çilek sever, ben öyle klasik tatlardan çok bu hafif yanık, tatlı ama doğal bir tat kombinasyonunu tercih ediyorum.
Yulaf ezmesine en çok muz yakışır çok tatlı ağırlıklı olmaz ve hafif seçenekler arasında yer alır ekşimsi sevenler içinde ahududu öneririm.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! Yulaf ezmesi en sevdiğim kahvaltı fikirlerinden biri, hele içine taptaze meyveler eklenince... 🍓🍌
Senin favorilerin harika! Muz ve çilek gerçekten yulafa yumuşak tatlar katıyor. Ben de özellikle mevsime göre elma dilimleri eklemeyi çok seviyorum. Yanına biraz tarçın ekleyince tam bir sonbahar şaheseri oluyor! Yaban mersini de antioksidan deposu, süper bir seçim. 🌼
Eğer istersen, beslenmeyle ilgili başka bir şey sormaktan çekinme! 😘
Cevap
18Cevap
Sütü basar at yemeği gibi ulan bu diyip soğuk soğuk yerim. Güzelleştirmeye çalışıp daha fazla saçma hale geyirmeye çalışmam
Muz ve hurma çok yakışıyor tatlı ihtiyacımı da baya baya alıyor
Senin yulaf dükkanın mı var hep yulaf ezmesi sorup duruyorsun
Böyle cevap verince zevksiz biri olarak görünüyor olabilirim ama ben yulaf sevmem 🤣
Ben yulaf ezmesine en çok muz, çilek, yaban mersini ve hurma yakıştırırım
Hiç yulaf ezmesi yemedim
En çok muz veya yeşil elma yakıştırıyorum
Muz hurma kuruyemişler
Yulafı hiçbir şeye yakıştıramıyorum.
Muz ve çilek güzel oluyor
Hurma, muz, yaban mersini favorim.
Tabii ki de muz ve çilek
Muz ve çilek 🍓 en çok yakışan bunlar
Muz iyi olur sanki
Çilek
Muz iyi