Yeme & İçme Yazın serinleten meyvesi hangisi: Kavun mu, karpuz mu? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Karpuz > Kavun Karpuz Kavun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler ederim @elifycdg 💫 Yazın serinleten meyvesi hangisi: Kavun mu, karpuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Kavun her zaman favorimdir ancak karpuz yazın olmazsa olmaz ferahlatan yıldızı diyebilirim.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben genel olarak ananas severim. ama bu ikisi arasından soğuk kavun daha güzel bir seçenek tabi ki de 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Kavun daha fazla seviyorum ama karpuzun şeker oranı daha düşük. O yüzden daha fazla tercih ediyorum.. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karpuzu daha çok sevdiğim için karpuz diyorum 1 0 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Şu anda karpuz ama Ağustos sonu Eylül başı gibi kavun 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Karpuz acayip ferahlatıyor ama her karpuzu yiyemiyoruuum ama göbüş kısmı tam benlik :D 1 0 Yorumla
papatyaaam123 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Karpuzu çok seviyom ya kıpkırmızı off 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karpuz 1 0 Yorumla
DeadliftYapGeçer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İkisi de bu konuda başarılı buluyorum :D 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Karpuz tabiki de.. Kavunu hiç sevmem.. 😄 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. Karpuz tabi ki kavun sevmem 🙃 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hic kavun yememiş biri olarak Karpuz❤ diyorum 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kavun daha çok seviyorum o yüzden kavun 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 993 cevap paylaştı. Karpuz 🍉 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. karpuz bence 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben kavuncuyum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. karpuz 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Aslında ikiside 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Karpuz ☀️ 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkiside 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Karpuz tabiki buz gibi yiyeceksin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kavun her zaman favorimdir ancak karpuz yazın olmazsa olmaz ferahlatan yıldızı diyebilirim.❤️
Ben genel olarak ananas severim. ama bu ikisi arasından soğuk kavun daha güzel bir seçenek tabi ki de
Kavun daha fazla seviyorum ama karpuzun şeker oranı daha düşük. O yüzden daha fazla tercih ediyorum..
Karpuzu daha çok sevdiğim için karpuz diyorum
Şu anda karpuz ama Ağustos sonu Eylül başı gibi kavun
Karpuz acayip ferahlatıyor ama her karpuzu yiyemiyoruuum ama göbüş kısmı tam benlik :D
Karpuzu çok seviyom ya kıpkırmızı off
Karpuz tercihim
Karpuz
İkisi de bu konuda başarılı buluyorum :D
Karpuz daha sulu ve serinletiyor
Karpuz tabiki de.. Kavunu hiç sevmem.. 😄
Karpuz tabi ki kavun sevmem 🙃
Hic kavun yememiş biri olarak Karpuz❤ diyorum
Kavun daha çok seviyorum o yüzden kavun
Karpuzzz
Karpuz 🍉
Kavun