Kılon kac falan yazmayın. Amacım onun haklılıgını tartısmak degıl. Yaptıgı seyın kırıcı olması
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayBence kırıcı çünkü sürekli “kilo alma” demek sanki mevcut halini yeterli görmüyor gibi hissettiriyor ve bu insanı rahatsız edebilir, sözleri farkında olmadan incitiyor ama “şu an çok iyisin” kısmı biraz teselli gibi ama asıl sorun sürekli o uyarıyı vermesi yani niyeti iyi olsa da hissettirdiği duygu kırıcı olabiliyor.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir insanın fiziksel özelliklerine karışmak saygısızlık bence
Sen ona neden boyun bu neden kilo alıyorsun ya da kendi manken gibi bir fiziği mi var
İnsanlar aynadan kendilerine bakmadan bilgilerini eleştirince sinir oluyorum
Bir insanın evet dış görünüşünü ilk başta beğenirsin ama sonra karakterini kalbini görürsün
Ve net söylüyorum böyle kişilerden asla olmaz
02 Yorumla- 8 ay
@FATİH3428 ben her şeyi söylerim mi dedim o öyle derse bende öyle karşılık veririm dedim kısasa kısas gibi
8 ayAyy şu erkekler tatlım biz kızlar kusurlarımızla bile güzeliz o kim oluyorda seninle bu tarzda konuşabiliyor ona bu konuşmayı yapacak kadar güven ve samimiyet vermişsin bu kadarı fazla buna bi dur de ve ağırlığını koy ona kilomun yeterli olduğunu düşünüyorum vücudumun duruşu ağırlığı vs. sadece beni ilgilendirir tarzı konuşmalara an itibariyle başla.
00 Yorumla
8 ayKesinlikle öyle , kaç kilo olursan ol. Bu onun yöneteceği bile durum değil. Haddine de değil. Bu Kişi seninle mi yoksa kilonla mı sevgili, 5 kilo fazla olsan sana karşı kendini yetersiz kalacağını düşünüyor sanırım.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🍎 Öncelikle, hislerini anlamak için buradayım ve bu durumun seni nasıl etkileyebileceğini tahmin edebiliyorum. Beden algımız hassas bir konu ve sevdiklerimizin sözleri zaman zaman bizi kırabilir 🫂
Flörtün belki de seni motive etmeye çalışmıştır ama bu tarz yorumlar bazen istemeden de olsa yanlış bir mesaj verebilir. Onunla hassasiyetini açıkça paylaşmayı dene. Bedeninle ilgili bir yorumu tebessümle karşılayacak kadar rahat olduğun bir gün gelecek, emin ol! ❤️ Her şeyden önemlisi, sen kendinle mutlu olmalısın.
Eğer beslenme veya beden konusunda kafana takılan bir şey olursa yeni bir soru sorabilir, bana danışabilirsin tatlım. 🌸20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
45Cevap
8 ayFarklı bir benzetmemi yaptı sana bunun için?
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ona göre kırıcı olmasa bile sana göre kırıcı olabilir bu kişiden kişiye değişir.
00 YorumlaKesinlikle saygisizlik... yani önceliğin görüntün değilde seninle yaşadiği hoş sohbeti ve keyifli anlariniz önemli olmali... yani gün olur rahatsizlik olur veya Allah evlilik nasip (hayirlisi sana iyi gelecek ise olsun) edip, ya hamilelikte illa alacaksin o zaman ne olucak... derdi ne acaba kiloyla? Onu ona sormak gerek...
07 Yorumla- 8 ay
Bu saygısızlık değil, bence bu bir özendir. Kilo alma demenin neresi saygısızlık?
Soran8 ayBılmıyorum kendosı de cok zayıf ve cırkın. Onunla konusunca g*tu kalktı
- 8 ay
İyiliği için söylüyor olabilir. Kilolu olmak sağlık problemlerine sebep olabilir. Belki bunun için söylüyor olabilir. Dahası var, bir erkek kadının güzel görünmesini ister. Kilolu kadın istemiyorsa bunu söylemesi çok normal değildir. Ayıp değildir, saygısızlık hiç değildir!!!
- 8 ay
Kilolu kadın istemiyorsa bunu söylemesi çok normaldir.*
Düzelttim.
Soran8 ayO zaman gıtsın kılolu olmayan bırısını bulsun
- 8 ay
Bunda kötü niyet aramayın. Kusura bakma ama senin gibi kadınlara pek yaranılmaz!
İlginç biz kılo alsın dıe gözünün içine bakıoz oda almasın dıe ama bu sekıldede sölenmez bea ayıp yanı karsımdakı bana seni eğitmemiz gerek dese ben kırılmazmıyım kırılırım umarım elindeki kıymetin degerini geç olmadan anlar musmutlu günler sizinle olsun hoşçakalın 🤗
10 Yorumla
8 ayBu bir kere denir iki kere denir hatta eğer kendisine soruluyorsa cevap verir bu konuda. Aksi halde bu yaptığı tamamen bir saygısızlıktır ve eleştiri falan değildir. Çünkü eleştiri böyle yapılmaz. Böyle de sağlık düşünülmez.
10 Yorumla
8 ayBöyle biri için hiç şunu düşündün mü? Sen, bununla ilişkin bir şekilde yürüyüp evlensen seni hamile iken beğenmeyip ya aldatırsa? Şekilci biri sevmiyor demektir, güzel buluyordur sadece.
20 YorumlaSeni beğendiği şekilde kalmanı istemesi bunu dile getirmesi neden kırıcı olsun neden öyle algılıosun hemen. Farzetki saç stilini değiştirdi sende beğenmedin söylemezmisin ona değiştir eskisi iyiydi falan demezmisin. Ufacık şeylerden nem kapıosunuz ya
00 Yorumla
8 ayÇok kırıcı ona ne senin kilondan birde flört daha hiç bir şey yok Aaa bu ne münasebet bence ondan bir cacık olmaz ama neyse senin kararın tabi ama bence çok kırıcı bir şey bu
02 Yorumla
Soran8 ayZaten su an konusmuyorum. Hem cırkın hemde bana laf edıyor
- 8 ay
Yaaaaaa en iyisini yapıyorsun utanmadan birde laf mı yapıyor ne kadar saygısız biri neden hep böyle boş insanlara denk geliyoruz ki
8 ayFlört demek gelip geçici demek. Dıș görünüșün onun için önemli demek. Erkekler ne kadar da inkar etseler çoĝu ince belli kızlardan hoșlanır. Arkadaș çevresi onunla dalga geçmesin diye. Ama seven bir erkek bunu söylemez. Ilișkinizi zaten ciddileștiren, er veya geç bitecek dedirtecek bir durum varsa, sen yemene bak. Sadece așk için nefsini tutman gerekecek ise bir erkek için zaten yanlıș kișidesin. Sen kendi deĝerini bilmiș olsan, bu sözü kimse sana söyleyemez!
10 Yorumla
8 ayBencil pisliğin teki sadece kendini düşünüyor sana değer vermediği sadece fiziğinle ilgilendiğini itiraf etmiş
13 Yorumla
Soran8 ayCırkın bırdw
- 8 ay
Mesele dış görünüş değil karakter meselesi
- 8 ay
Dünyanın en yakışıklı erkeği de olsa sana öyle şeyler söylemesi bencil bir pislik olduğunu gösterir
8 ayBirinin baska birinin bedeni uzerinde yorum hakki oldugunu dusunmuyorum. ne münasebet ne hakla fikir ve elestirilerini kendilerine saklasınlar
20 YorumlaHepsi aynı ya senin fizik şu an ona çok ideal geliyor demek ki bunda kırılacak bir şey yok bana zayıfla diyen olmuştu 😀 biraz sev kendini ve umursama
00 Yorumla
8 ayşimdi şu çıktı Flörtüm ne zaman Flört bu kadar önemliydi :) komik bunlar
00 Yorumla
8 ayKırıcı olsa bile demesi gerekiyor yalan mı konuşsaydı hem demek ki ilerde kilo alma durumun olursa senden soğuyacak bunu da bil
04 Yorumla
Soran8 ayOnun dedıgıne gore mı hareket edıcem. Benı gordugu gıbı sevseydı. Zaten kılo alınca soguyacaksa da sevmıyordır
- 8 ay
Sevmez dmek ki gördüğü gibi demk ki yanlış seçim yapmışsın
- 8 ay
O zaman sadece dış görünüşe önem veren biri olmuyor mu?
- 8 ay
Evet öyle zaten dış görünüş. Ve boşta kalmasın diye bu şahıs
8 aytespit yapmış bazı şeyleri öngörebiliyor, ne güzel iletişim kuruyor işte. balina gidi olduktan sonra sen çok kilolusun ben seninle yapamam diyip çekse gitse daha mı iyi olurdu :D
00 Yorumla
8 ayDemekki kilo alsan seni sevmeyecekkk ayril gitsinnnn
20 YorumlaKırıcı çünkü kilo alsan seni beğenmem diyor, sanki...((
20 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 582 cevap paylaştı. yoo değil, iyisin yani takma kafana demek bu. sen kafanda büyütüyorsun böyle ilişkiler yürümez
00 YorumlaEvet kırıcı. Yani kilo alsan seni begenmicek mı? Yani sen kilo alsan belki seninle ayrıladabilir.
00 Yorumla
8 ayArkadasim. bu citkirildim durumunuzu nazinizi birakin bence. Bu alinacak bir cumle degil. yasiniz 20 25 ise baska..
00 YorumlaHaklısın tabii kadınlar kilosu konusunda hassas sonuçta dillendirilecekse bile kırmadan lisan-ı munasiple konuya girilebilir
00 Yorumla
8 ayOnu ne ilgilendiriyor o mu veriyor senin paranı yemeğini? Ayrılmak yasa yol vermek için ne bekliyorsun?
00 Yorumla
8 ayIyy bu erkeklerin her şeye yorum yapabileceklerini düşünme özgüvenleri beni yerden yere vuruyor 🥱
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBence kırıcı, bir insan bile başka bir insana bunu deme hakkı olduğunu düşünmüyorum, ayrıca seni sırf kilon yüzünden sevicekse sevmesin daha iyi bence.
10 Yorumla
8 ayo aklı ya da kaliyle değil şeyiyle konuşuyor. şeyine göre şey arıyor
00 Yorumla
8 ayZahmet edip spor yap o halde. Mızmızlanma bacım adam haklı güzel görmek istiyor
00 Yorumla
8 aysende şişkolettasındır bak ne kadar sevimli bir iltifat
00 Yorumla
8 ayBu kişi seni manipüle etmiş resmen.
Hele ki bunu başkalarının yanında yaptıysa.00 Yorumla
8 ayKilo alma demek yerine "Fiziğin şahane" diyebilirdi. Başlamadan bitir derim. Bu bariz red flag 🚩
00 Yorumla
8 ayO gelip geçici bir slk sen nasıl kendini seviyorsan öyle ol
00 Yorumla
8 aySevgilisi insana kilo alma diyebilir bundan rahatsızlık duyuyorsan konuşup çözüm bulabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKilo niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum bu kadar çok önem verilecek şey değil 🤷♀️ kilodur alınır verilir karşı tarafın karakterine odaklanmaniz gerekiyor sizin
00 Yorumla
8 aySana karışmaya hakkı yok sen kendini nasıl beğenirsen öyle olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKırıcı değil. Kilolu olmanın güzel ya da avantajlı bir tarafı yok. O urgan boşuna yük taşıck belin ağrıcak devamlı... Haklı çocuk sen dürzsüsün.
00 Yorumla
8 aySeni dış görünüşüne göre sevmiş olabilir, ileride de sana ne der onu da bilemiyorum
00 Yorumla
8 ayBende soylerım karsımdakı insana kılo alma dıye düşündüğüm ıcın kılo hıc sevmem.
00 Yorumla
8 ayşu an iyisin işte gayette ama demekki fazlasını istemiyor kırıcı değil
00 YorumlaKilo alınır da verilir de önemli olan sağlıklı olmak Kilo alınca terk mi edeceksin dersin veya evlendin hamile kaldın vs veremedim diye boşanır mısın dersin cevaba göre yol çiz
00 YorumlaSana ne de geç böyle şeylerde karşı tarafın hatasını yüzüne vurmak gerekiyor kendi kafanıza takıp beyin fırtınası yapmaya gerek yok bence senin kararın ne istersen onu yaparsın kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBu kilo takıntısı ne geçen eskiden görüştüğüm kızda sorup duruyor. Kendi kilo alsa ben bir şey desem küser bana. Kırıcı dediğin gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayBunu diyerek aklına kilo alma fikrini sokuyor bilerek veya bilmeyerek ve bu kötü etkiler manipüle etmesine izin verme
00 Yorumla
8 ayYani gerçekçi olması iyi ama bunu söyleme şekli kötü seni farklı şekilde motive edebilir ya da bunu daha güzel şekilde söyleyebilirdi. Kırıcı olmuş elbette
00 YorumlaKırıcı ve saygısız bir tutum demekki seni fiziğin için seviyor egerki seni sen olduğun için seviyor olsaydı her halinle guzelsin bebeğim boş ver kilolarını dert etme felan derdi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBen kırılır mıyım diye düşündüm kırılmam sende kilo alma derim ona
00 Yorumla
8 ayO ilişki uzun ömürlü olmaz. İnsan sevdiği kişinin fiziksel özelliklerine değil, yüreğine talip olmalıdır.
00 Yorumla
8 ayHayır, kırıcı değil. "Kilon böylle iyi, artık kilo alma, seni böyle beğeniyorum" demiş olamaz mı?
00 Yorumla
8 aySana kilo alma der şişman birine gider eski katımda bana hobegim var diyordu şimdi ayı ve gibi kardeşim evlendi
00 YorumlaKarşılıklı bir şeylere karışma durumu yoksa yaptığı kırıcı ama sen de karışıyorsan doğal
04 Yorumla
Soran8 ayKendısı safınaz gıbı ben ona bırsey demıyorum. Cırkın bırde bu arada. Bana ettıgı lafa bak
Soran8 ayÇıktı tepeme bu arada. Neysekı konusmuyorum su an
bu saçma düşüncesiz adamla ilişkini kesmen gerekiyor tatlım
10 YorumlaFlörtün için mi yaşıyorsun istersen kilo alırsın istersen verirsin erkekler için yaşamayı bırakın
00 YorumlaSana ne? Der misin flörtüne 😒😒yarın öbür gün kilo alınca sen napıcak ayrılacak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySen onu o seni beğendiğine göre ilk olarak fiziksel olarak birbirinizi beğendiniz. Sonrasında kilona karışması kırıcı değil.
03 Yorumla
Soran8 ayBen onu begenmedım. Cırkın şebegın tekı. Ben kac kere ıstemıuorım dedım pesımden kostu. Sonra da bana bunu dıyor
Cevap sahibi8 ayBu sözleri söylüyosan niye flört ettin
8 ayKilonu ve boyunu söyle bizde yeterli mi olduğunu söyleriz
00 YorumlaKırıcı evet ama iyi bir niyetle de söylüyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBence de kirici ya benim en cok kizdigim seydir sahsen ben asla böyle bisi demem aksine ke istiyosan ye derdim 🥹
00 Yorumla
8 ayO yüzden seçici olacaksın
04 Yorumla
Soran8 ayCırkın bırde bana ettıgı laflara bak
- 8 ay
Onu hayatına Alara senin kendine yaptığına bak
Soran8 aySu an hayatımda degıl ama buyuk mallık yaotım
- 8 ay
Kesinlikle büyük mallık. Kendi kalitenin altındaki insanlarla vakit harcama
Fiziğini beğendiği için seninle demek ki
11 Yorumla- 8 ay
Beğenmesin mi canım? Sırf fizik için durduğu anlamına da gelmez
8 ayZayıf seviyormuş
12 Yorumla- 8 ay
Daha tatlı şekilde ifade edebilirdi
- 8 ay
Sen ne düşünüyorsun
Kg verecek misin
Fırçalayacak mısın🙈
Kucağa anlamıyordur seni seks esnasında
00 Yorumla
8 ayKuzum Bence İyisin Normal Bi Durum Yani Bu
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Flörtüm sürekli kilo alma diyor şu an çok iyisin diyor. Dediği şey kırıcı değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım