Bir insanın bedenine yorum yapmak bence en büyük saygısızlık. Ben kimsenin kilosuna yorum yapmam. İnsanlar hasta da olabilir bilemezsin. Maalesef çok kırıcı oluyor insanlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanları bu yöndem hiç anlamıyorum bir insan kilo aldığında verdiğinde saçları döküldüğünde ya bişey olduğunda kendisi farkında zaten neden üstüne bizler gidip aa bak böyle olmuşsun şu olmuş cart curt diyip morel bozuyoruz derdimiz ne bizim kilo almışsın yerine ya ne kadar şık olmuşsun desek o bize sabah akşam küfür ediceğine veya üzülceğine mutlu olsa dediğimiz iki kelime sayesinde "şık olmuşsun" biz bizler insan olmayı beceremiyoruz arkadaşlar yazık bizlere kırıp dökmeyi biliyoruzda insan kazanmayı kalp kazanmayı bilmiyoruz buda bizim ayıbımız saygılar...
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu bi arkadaşım bana sürekli söylüyor ama kendi benden çok daha kilolu ve benden daha çok kilo aldı bu ne anlama geliyor işte insanlar kendi özgüvensizliğini kendi yetersizliğini başkalarına da yansıtmaya çalışıyor sakın böyle insanların yemi olmayın kilo dediğiniz şey sadece bir rakamdır diyet yapmaya başladığınız andan itibaren takır takır gider ben 1 ayda 11 kilo vermiş insanım ve buna kefilim lütfen özgüveniniz en yüksek seviyede olsun kusursuz olmanıza gerek yok kendinizi sevdiğiniz andan itibaren hayatınız değişecek ve güzelleşecek böyle küçük detaylara takılmayın
40 Yorumla
+1 yılEvet fazlasıyla kırıcı. Bu konuda çok ince çizgilerim var. Fikrim sorulmadığı sürece kimsenin dış görünüşü hakkında yorum yapmam. Keşke herkes bu incelikte olsa...
80 Yorumla
Aslında değil ama insan ilişkilerinde öyle olduğunu söylüyorlar buda her doğru heryerde söylenmez sahtekarlığı o ortaya koyuyor. Ben kendime hergün diyorum kilo almışım diye ve vermem lazım bunu başkasıda dile getirirse beni zayıflama aslında teşvik etmiş olur ama yok iyisin sıkıntı yok diye söyleyenler olsa sonum duba olurdu her halde
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
93Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, bazen insanların söyledikleri şeyler kırıcı olabilir ve karşı tarafa olumsuz bir etki yapabilir. "Bir arkadaşım kilo almışsın" gibi bir cümle, kişinin kendini kötü hissetmesine veya incinmesine neden olabilir. Kiloya veya fiziksel görünüme dair yapılan yorumlar genellikle hassas bir konudur ve insanların duygularını etkileyebilir.
Eğer birisi size bu şekilde bir yorum yaptıysa, tepkinizi anlayışlı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Örneğin, "Bu konuda hassasım ve bu tür yorumlar beni incitiyor. Daha nazik bir dille konuşabiliriz" gibi bir yanıt verebilirsiniz. Bu şekilde duygularınızı ifade etmek, karşı tarafın söylemini gözden geçirmesine ve daha dikkatli olmasına yardımcı olabilir.
Aynı zamanda, kilo veya fiziksel görünüm gibi konuları başkalarıyla konuşmadan önce düşünüp, hassasiyet gösterebilmek önemlidir. İnsanların bedenleri ve kilolarıyla ilgili yargılara dayalı yorumlar yapmak yerine, daha destekleyici ve olumlu bir dil kullanmak her zaman daha iyidir.
10 Yorumla
+1 yılEvet gerçekten o kadar saçma ki
Yani bunu söyleyince kişinin eline ne geçiyor çok zayıflamışsın veya çok kilo almışsın
O kişinin neler yaşadığını hiç bilemeyiz belki o kadar hassas bir dönem de ki bunu duymayı kaldiramicak halde o yüzden kimse düşünmeden konuşmasın ya40 YorumlaVallahi kilo almışsın diyenlerin ağzının ortasına patlatacaksın bir tane. Var ki yiyorum sanane dmek lazım. Param var da yiyorum sanane aç köpek, zarganaaa de ona eğer zayıfsa 🤣
Yani biz kendimizi aynada görüyoruz, ki hadi diyelim hiç aynaya bakmadık ve kilomuzun farkında değiliz, yine de sanane yani sen kimsin de beni yargılıyorsun. Ama sorsan iyiliğin için söyledim canım yha derler. Sus ulan iyilikmiş, yılan!311 Yorumla- +1 yıl
@ILoveReis anlamadm? Seni ne tepikliyir ki? Gijdullah, anası mamaroza, papası peyser, cırıx qandom. Sensin aptal beni benden çıkarma çok kötü olur. Ne aptallığımı gördün sen? Xiyarr mısın? Sosqa iyi verir e ağzun get ağzu yu yuya bilirsənsə🤣🤣🤣
- +1 yıl
@ILoveReis qaqaş diyəsən bu özün sikdirmək istəyir🤣🤣 bu dil malca deyil azərbaycancadı. Sən isə qəhbəlik dilin daha yaxşı bildiyin, öyrəndiyin üçün bu dili bilməməyin çoox normaldı ki bu seçimində sənə uğurlar diləyirəm sənə ənnn yaraşan şeyi eləmisən. Sik qurusuna belə həsrət qalan bir şəxs olarağ çox yersiz bir insanlığın var amma ki oda yoxdu insanlığ yoxsulusan daldan verirsən amma ki qabağıvı dağıdanda çoxdu qəhbəlikdə 1ci yerdəsən!! Yani beni zor durumda bırakma kötü şeyler yapmak istemiyorum❣❣❣
Bana da bunu çok diyen oluyor şu an 21 kilo fqzlam var. Bazilari gercekten iyi niyetle diyor hani farkinda degilsin ver gibisinden. Ama bazilari gurur kirmak icin diyor insanlarin niyetini sen biliyorsun bana mesela gurur kirmak icin diyenlerle arama mesafe koydum.1 aydır spor yapiyorum diyetisne gidiyorum 5 kilo verdim kaldi 16 kilo. Tatlim kilo alinip verilebilen bir sey sen moralini bozma. ben cok zayiftim bu sene hep evdeydim depresyon da gecirdim boğazimi tutmadim hep yedim simdi kilo veriyorum sen de spora bqşla ver kilonu canım sen kilo verdikten sonra o arkadasinla bulusunca ayy hayatim kilo almissin de yok sana oylr geliyor derse de şişçikte şişmissin de bak bakim bir daha diyebiliyor mu
10 Yorumla
+1 yılKilo konusunda oldukça hassas biriyim hatta çok. Bu zamanında kilomla ilgili yaşadığım travmalardan kaynaklı o yüzden birisi benim kilomla alakalı kilo vermişsin dahi söylediği zaman benim sinirlerim bozuluyor ve ister istemez o insanı kırıyorum. O yüzden yorum yapmamak en iyisi çünkü bir insan gerçekten kendisi kilo aldığını veya kilo verdiğinin farkındadır bunu bir başkasının dile getirmesi hiç hoş değil.
20 Yorumla- Sağlık konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün olduğunda fikir istenilmeden fiziksel özelliklerle alakalı görüş belirtilmemeli. Belirtilecekse bile kilo almışsın çok hoş olmuş, kilo vermişsin, çok zarif görünüyorsun gibisinden şeyler denebilir. Onun dışında pek hoş değil.
30 Yorumla
+1 yılEvet kırıcı olabiliyor ama ben umursamıyorum.. 1.90 boy var genelde 100 105 oluyorum. Ama bu sonlarda 115 oldum ve gelen giden kilo mu aldın kilolusun deyip duruyor umursamıyorum bile. Bazen umursamamak iyidir. Ama dikkate almak en önemlisi.. kendi saglimiz sonuçta.. Fotodaki sensen eğer bence fiziğin gayet hoş duruyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Boyun çok iyi bu arada
- +1 yıl
teşekkür ederim kimi beğenir kimi çok uzunsun yanında durulmaz diyor..
- +1 yıl
Yok çok iyi boyun kısadan uzuna birçok kız arkadaşım var hepsi senin boylarindaki erkekleri çok beğeniyor 1.90lık erkeklerin çok olmamasından yakiniyorlar hatta😂
- +1 yıl
Ne bilim bana hiç denk gelmedi. Sen hepsini topla bir yere geliyorum 🤣
- +1 yıl
Senin boy kaç?
+1 yılYoo hiçte kırıcı değil eğer art niyetle söyleniyorsa zaten anlarsın ama kimse bişey diyemeyecek mi kilo alınır verilebilir ne var ki bunda bazı insanlar bazı şeyleri çok abartıyor. Her şeyi takmayın bu kadar hayat her şeyi takacak kadar uzuj değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Uzun*
+1 yılArkadaşlar siz de çıt kırıldımsınız. Yapmayın kimse ile arkadaşlık o zaman. Kilo almışa kilo almış denir. Kilo vermişe kilo vermişsin denir. Ne abartınız
61 Yorumla- +1 yıl
Bunu yaZmaya gelmiştim
Bir videoda görmüştüm öğretmen çocuklarına şu şekilde öğretiyor bu durumu, bir kişinin 5 saniyede değiştiremeyeceği bir şeye yorum yapmayın. Ama maalesef bazı insanlar boş boğazlar ve duramıyorlar ne denir ki
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle gereksiz bir yorum. 15 saniye içinde duzeltilemeyecek şeylere yorum yapılmaz. Mesela saçında bir şey varsa uyarirsin ama kiloya yorum yapılmamalı..
30 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar çok güzellik algilarina takılıyorsunuz kilo almış olman seni çirkin yapmaz. Ikinci olarakta insanların düşüncelerini niye bu kadar önemsiyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılKilo alan İnsan zaten kilo aldığını bilir ve bunu ona tekrar gözüne sokarak söylemek gereksizdir çünkü kilo almasının bir çok sebebi olabilir ve bu kişinin kendisini ilgilendiren bir konudur.
10 Yorumla
+1 yılEvet çok kırıcı oluyor. Lisede bir arkadaşım bana da derdi sen asla zayıflayamazsın kilolusun falan diye dalga geçer gibi söylerdi. Şimdi ben zayıfladım kendisi kilo almış 😂
10 Yorumla
+1 yılBody shaming gerçekten rezilce bir hareket ve bunun bir arkadaşın tarafından yapılması ise kabul edilemez bence arkadaşlığını gözden geçirmek için haklı bir nedenin var
10 Yorumla
+1 yılNe kadar samimi olduğuna bağlı. Yıllarca dost olduğunu biri olup bunu dediyse senin iyiliğin için söylemiştir. Kırıcı değildir yani.
30 Yorumla
+1 yılİnsanların şu hadsizlikleri beni sinirden öldürüyor yahu kilo alan da veren de farkında sanki kendisi soylemese bilmeyecek insanlar olarak acil ya hayır konuşup ya da susulması gerektiğini inşallah ölmeden herkes ogrenebilir
10 Yorumla- Sağlık konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılişte söyleme üslubu çok önemli bir insana kilo almışsın denmez bacakların göbeğine göre incelmiş denir :D
20 Yorumla
+1 yılİyi bari hakaret etmeden söylemiş
Bazıları hakarat ede ede söylüyor
Bayılıyorlar valla milletin kusurunu yüzlerine vurmaya😑20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kilo alınıp verilen bir şey. Değişebilir yani. Özellikle kilo sıkıntısı olan kişiler görüyorum diğerlerinin her kusurunu büyütüp anlatıyor söylüyorlar. Kendinizle barışık değilsiniz diye başkalarına satasmayin
20 Yorumla
+1 yılKarışı tarafın hasass noktası ise evet kırıcıdır aradaki samimiyet fazla ise bunu pek kırıcı olarak algılamam evet yaa derim espriye vururum
20 YorumlaHaklısın, hem de sonuna kadar. Ama arkadaşım dediğin kişi bunları sana söylerken kendini rahatlatmış.
10 YorumlaKilo mu almışım diye soran birine bile utana sıkıla kaçamak cevap veririm. İnsanlar bazen laflarıyla yarattıkları etkinin farkında olmuyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılevet kendileri mükemmelmiş gibi. Bunu söylemenin bile üslubu var. Ki gerek yok herkes kendi kilosunu farkında
10 Yorumla
+1 yılyani evet kırıcı ama uyarmak istyorsa hoş bir şekilde demeli, herkesin öününde kaba bir şekilde değil.
10 Yorumla
+1 yılBana dese umurumda olmaz ama kilo takintisi olan cok insan var denmemeli ya insanlar cok dusuncesiz
10 Yorumla
u +1 yılBöyle söylemlere hala alınan var mı ya? Var yiyorum sana ne de :D fakire bak hele sen
22 Yorumla- +1 yıl
: D
- +1 yıl
😅😅
Bende böyleleriyle çook uğraştım sanki ben kilolu olmak istiyormuşum gibi kolay kolay verilmiyor işte seyitonbaşı gibi spor yapıyorum komando gibi hergün olmayınca olmuyor ama bunu gelde onlara anlat acaba onlara öyle denilse napacaklar
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kadınlara erkeklerden daha acımasız davranıyorlar Bi kadına füze atmak için kilo aldın demen yeterli
10 Yorumla
+1 yılKırıcı kişi saten biliyor söylemesine gerek yok
10 YorumlaSeni üzmek için söylediğine inanmıyorsan bence bunu demesi seni uyarmak için olabilir dost acı söyler diye bi laf var bi kere ve bence zayıflamışsın diyeni sorgulamak lazım çünkü sırf iltifat etmek için denebiliyor hatta kilo aldığında zayıflamışsın diyorsa karşındaki daha çok sinir bozuyor
10 YorumlaSamimiyet meselesi. Ben yakın bir arkadaşımsa ve bu konuda kompleksi yoksa bu konuda sakalasabilirim. Ama samimiyetim yoksa bence de yanlış
10 Yorumla
+1 yılSamimiyete bağlı. Eğer çok yakınınsa diyebilir ama pat diye demesi yine de pek doğru değil. Samimi olmadığın biriyse zaten takma bile. Direkt hayatından sil gitsin. Pek etkilememesi lazı₥
10 Yorumla- Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSordum mu? diyesim geliyor. Sormadan fikrinizi belirtmeyin. Benim kilom dan sana ne yaa 🥴🙄
10 Yorumla
+1 yılBana da yapan oluyordu arkadaşlarımdan kırıldığını belli edersen veya terslersen yapmaz
10 Yorumla
+1 yılTabiki de kırıcı ve yanlış fiziksel olarak kimse kimseye laf edemez
10 Yorumla
+1 yılKilo almışsın diyen arkadaş olamaz düşmandır o düşman
10 Yorumla
+1 yılEğer bu halin kilolu halinse hiç takma çünkü çok zarif ve güzel görünüyorsun 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca belki de seni kıskanıyor çünkü gerçekten zarafet kelimesinin sözlükteki anlamı gibisin 😊
+1 yılBende çok kilolu deilimdir bana kilo mu aldın derler alıştım duymaya onlar öyle dedi diye de kendime dert edinecek zayıflama psikolojine girecek de deilim doğrusu
00 YorumlaBence gayet normal ve güzel bir şey. Tabi söyleme şeklini belki bir tık düzeltebilir ama ben kilo aldıysam bana kilo aldın denmesini isterim belki farkında olmaya bilirim ve düzeltirim.
00 YorumlaKadın kadının kurdu oluyor bazen. Dıs görünüşe bu kadar takılan insanlar sığ insanlar hayatınızdan çıkarın. Ayrica insan kilo alır verir gayet insanı bir durum bu..
00 YorumlaEvet kırıcı olabiliyor bazı zamanlar. Herkes anlayışlı değil maalesef karşısındaki kişiyi düşünerek yargılayabilirdi bazı insanlar kaldırabilir fakat bazıları kaldıramaz bunu düşünmeli yanlış yapmış.
00 YorumlaBen hiç farketmem.. çok farkedilecek kadar olursa da yakın arkadaşımsa hayırdır dedim hastamisin ne yedin içtin derim kilo aldıysa da verdiyse de sorarım.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyimiz mükemmel de bir bu kaldı. Samimiyetine inanarak böyle bir şeyi söylemiş olabilir. Neden kendinize küfür edilmiş gibi davranıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılO tür insanları hayatımdan derhal şutluyorum. Aklınız varsa sizde hayatınızdan çıkarın. Düşmanlık yapmayın sadece hayatınızdan çıkarın o kişileri
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar takmaya gerek yok. Kilodur, diyetle verilir. Diyebileceğin tek şey. Evet aldım? Param var yiyorum, seninde olsun sende ye 🤣🤣🤣👌🏻
10 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. bazı kişiler bazı konularda hassas olabiliyor. Özellikle kadınlar bu konuda hassas bu nedenle dikkatli olunmalı diye düşünüyorum
10 YorumlaSağlık konusunda 334 cevap paylaştı. ben de bi ara zayıfladığımda erimişsin diyen oluyordu. Sorun değil genetik bende zaten yine yaparım diyordum:) böyle susturmak lazım
00 YorumlaSağlık konusunda 341 cevap paylaştı. Bu yüzden gelişmekte olan ülkeler diye anılıyor adımız. 100 yıl gerisindeyiz medeniyetin, aklın, bilimin
00 Yorumla45 kiloyum bi erkek arkadaşım kilo vermissin dedi ben de bundan hoşlanmıyorum kimse kimsenin kilosuna yorum yapmasın of
00 YorumlaNeden kırıcı oluyor anlamadım zayıflamak da kilo almakta normal bişey kadınları zeka seviyesi neden böyle yerlerde
04 Yorumla- +1 yıl
Demek ki bu kişi kilosundan rahatsız yakın çevresi az çok bunun farkındadır zaten
Öncelikle kadınlar için beyni yerlerde diyemezsiniz her iki cinsiyetin de zeki ve daha düşük zeka seviyesine sahip olan kişileri mevcuttur
Sizin yaptığınız tamamen saygısızlık - +1 yıl
Cidden kötü insan imajını o kadar veriyorsun ki böyle insanlarla muhatap olmak istemiyorum zaten o yüzden saygısız sevgisizliğinle konuyu kapatıyorun
+1 yılBen art niyet aramıyorum bu tarz eleştirilerde. Tam tersi yönlendirici olabiliyor. Cok fazla hassas davranıyor olabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılHangı nıyetle soyledıgı onemlı bazen arkadaslar hanı kendıne son zamanlarda hıc bakmıyorsun gıbısızınde serzebıste bulunmak ıcın soyleyebılırler.
00 Yorumlakırıc ve yanlış sen kör değilsin kilo alıp almadığını bilirsin zaten fikrini sormadan bunu söylemesi hadsizlik
00 YorumlaŞişkosun dememiş ama size. Hemen alınmayın. Belki de eleştirel bakıp gerçekten durumu sorgularsınız.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın. Ben kilo olanlara bile dikkat edersen 6 aya manken gibi olursun diyorum.
10 Yorumla
+1 yılYani bayanlar kilo ve yaşı takıntı yaptığı için saçma geliyor
Normal yani kilo aldın deyince bir şey olmuyor00 Yorumla- Sağlık konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar çok cüretkar ve düşüncesiz. Bir insana kilo almışsın denmez. Sanki ben bilmiyorum kilo aldığımı, bana bunu söyledin de ne oldu şimdi?
00 Yorumla Bende evlendim kilo aldım bebeğim oldu gene aldım sonra verdim aradan bir yıl geçti unutmam kilo veripte Rize’ye gittim eşimin teyzesi bana dediki sende baya kilo aldın akrabalarını benzedin şimdi aynı kilo dayım gene bisey dermi çok kırıldım
20 Yorumla
+1 yılBen de aldım. Biri kilo almışsın deyince seni de yerim çok konuşma diyorum :(
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım