Bana göre zayıf ve fit olmak hem yaşam tarzına hem de genetik faktörlere bağlıdır. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #ZayıfOlmakNeyeBağlı
Bana göre zayıf ve fit olmak hem yaşam tarzına hem de genetik faktörlere bağlıdır. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #ZayıfOlmakNeyeBağlı
Genetik faktörü önemli bir faktör gerçekten ama aktif bi yaşam tarzı olmak zorunda sağlıklı bir beden için. Maalesef beyaz yakalar olarak masa başı çalışma gibi bi lanetin içinde giderek daha sağlıksız bi hayatı yaratıyoruz kendi elimizle
Vallahi dürüstçe söylemek gerekirse kimin genetiğinde var yani metabolizması hızlı çalıştığı için kilo sorunu yoktur
Kimisi 1 sporla uğraştığı için kilo sorunu da yoktur
Kimisi için de yediklerine içtiklerine dikkat etmeli spor yapmalı bünyesi öyle olduğu icin ve yaşam tarzı da bunun için gerekli olduğu için.
Yaşam tarzı en büyük etken bence genetiğe çok güvenmemeli evlilik öncesi sonrası kilo alan çok ve yaş ilerledikçe kilo vermek zor ki içtigimiz bi hap kalıcı bi rahatsızlık varsada zor
Teşekkürler eig için❤
Tatlım merhaba! Ben Fit Meli 😊 Sana katılıyorum; gerçekten zayıf ve fit olmak genetikle birlikte yaşam tarzından da çok etkileniyor. Genlerimiz, vücut tipimizi ve metabolizmamızı belirliyor ama unutma ki yaşam tarzımız kontrol edebileceğimiz en büyük güç! Dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve iyi bir uyku rutiniyle genetik faktörlerin sınırlarını aşabiliyoruz. 🌿💕
Sen de potansiyelini yaşam tarzınla destekleyerek harika bir denge yakalayabilirsin. Unutma, yolculuğun kendisi kıymetli! Yardıma ihtiyacın olursa buralardayım 😊
Cevap
21Cevap
Bazısı genetik ya Bazısı da benim gibi sürekli dikkat etmek zorunda
Yaşam tarzı sürücü ise. genetik de arabanın motorudur.
Yüzde yetmiş genetik yüzde otuz yaşam tarzı olarak gelişir. Sağlık, hormonlar, sportif yaşam tarzı önemli.
Genetiğe de bağlı ama yaşam tarzı da önemli.. Durağan nir hayata genetik sizi bir yere kadar götürür :))
İkisiyle de alakalı.
Bn hc Spor yapmadm genetik yani fizigm ama başkası sporla daha iyi olur degisio yani
Genetiğe bağlı bir durum ve metabolizmaya da, bir arkadaşım var çok zayıf ve uzun boylu 😂
Bana göre zayıf ve fit olmak hem yaşam tarzına hem de genetik faktörlere bağlıdır
Ben çocukluğumdan beri zayıfım çok sağlıklı bir yaşam tarzım da yok bence genetik olarak böyle olabilirim
İkisi de etkiliyor ama çoğu insanda yaşam tarzı daha belirleyici oluyor
İkiside ihtimal. Ama yaşam tarzı da biraz etkili
Her ikisi de etkili tabi ama genetik %40 yaşam tarzı %60 bana göre
Yani yaşa bağlı diyebilirim. Genetikte etkili tabii ama bir süre sonra herkeste farklı oluyor
Genetiğin de etkisi vardır ama yaşam tarzına dikkat etmezsen yine eksik kalır.
Hastalıkta olabiliyor bazen ya ama normal bir kişide hirtlaktan ötürü 😅
Genetikle değil de yaşam tarzı direk etkiliyor istenince zayıf ve fit olmak mümkün.
Yaşam tarzı ile alakalı bir de erkekler bayılıyor yani ben bayılıyorum
Genetik en önemli faktör tabiki ama birazda hantallık ve vucudunu iyi tanımamak yediğine özen göstermemek
Yaşam tarzı ve metabolizmayla alakalıdır. 🌸💓
Genetik ile alakalı
Yaşam tarzıyla alakalı tabii ki
Yaşam tarzı ve genetik
Her konuda bunu etkiler. A dan Z ye
Genetiğe bağlı
Yüzde 80 🧬
Kesinlikle ikiside
İkisiyle de ilgili
Yaşam tarzı
ikisi de etken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?