Kilo veren arkadaşlar nolur bakın nolur nolur nooolur zaman kendimi dinç hissetmeye başlarım?

Arkadaşlar selam öncelikle bu arada bunu ses olarak atıyorum o yüzden bazı kelimeleri yanlış yazabilirim şimdi lütfen bana yardımcı olun kilo vermiş arkadaşlar özellikle arkadaşlar ben geçen sene 2024 yılında 49 kiloydum boyum da bir 62 fakat bu sene çok fazla stres çok fazla kendimi kötü hissetmek depresyon regli düzensizliği Ile birlikte kilom oldu 60 ve kendimi çok kötü hissediyorum boyum da çok uzun olmadığı için mesela bir yere gideceğim hemen bacaklarım ağrıyor yani bir de ben yavanım daha yüksek herhalde çünkü ağır hissediyorum kendimi merdiven çıktığım zaman yaşlılar gibi soluklanıyorum yani istediğim her şeyi yiyemiyorum midem bulanıyor yani ağır şeyler yemeyi seviyorum makarna hamurişi sadece onları yiyorum sabah kahvaltıda iki tane simit yiyorum falan şimdi ben diyete başladım bugün mesela çok iyi beslendim gayet iyi beslendim zaten ben önceden bu arada fitness yapıyordum 2020’den 2024’e kadar ben düzenli fitness yapıyordum benim bu kadar kilo alıp sporu bırakmam benim için çok kötü oldu kendimi çok ağır hissediyorum çok kötü hissediyorum uyku düzenim falan berbat gece yemek yiyorum özellikle şimdi ben başladım spora sizce ben nasıl kendimi ağır hissetmem ne zaman evet ben oldum eski halime yavaş yavaş dönüyorum saglikliyim yürüdüğüm zaman yorulmam mesela ne zaman kendimi iyi hissetmeye başlarım lütfen bana yardım edin lütfen hani istikrarlı sürekli deniyorum kaç aydır deniyorum diyete başlıyorum ikinci gün bozuyorum sürekli bozuyorum en fazla iki gün dayanabildim nasıl dayanırım eski fotograflarima bakıyorum ne kadar güzelmişim şu an bakıyorum yani Eyüpte söylemesi bacaklarım birleşmiş bir şey bacak gibi gibi gözüküyorum lütfen yardım edin lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen
Kilo veren arkadaşlar nolur bakın nolur nolur nooolur zaman kendimi dinç hissetmeye başlarım?