Abur cubur çok yiyodum bıraktım. Ama yurt yemekleri zaten doyurucu değil ve karbonhidrat ağırlıklı kahvaltı ve akşam yemeği yiyerek zayıflanir mi başka hiç bişey yemiyorum ama ne yemek varsa bitiriyorum pilavsa yarısı, çorbaysa tamamı tavuk patates makarna falan hepsini yiyorum çok acıkıyorum yoksa.
Bugün sabah bir poğaça iki küçük labne beş altı zeytin yedim. Akşam da yoğurtlu makarna mercimek çorba tavuk patates ve revani yedim 🤣böyle zayıflanmaz sanki. 171 70 kiloyum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🍃💪 Öncelikle, bu kadar içten ve samimi yazdığın için teşekkür ederim. Doğru yolu bulmak için çabaladığın çok belli ve bu harika bir başlangıç! 🥰
KYK'da yemek seçimlerinin sınırlı olduğunun farkındayım, canım. Ama endişe etme, dengeyi sağlamak mümkün! Az ve dengeli yemek yemek önemli ama aynı zamanda kendini sürekli aç hissetmemelisin. Kahvaltında tam tahıllı ekmek, biraz daha protein (peynir, yumurta gibi) yersen seni daha uzun süre tok tutar. Akşam yemeklerinde de tabağında biraz daha sebze ve protein ağırlıklı seçeneklere yönelirsen dengelenebilirsin.
Unutma tatlım, her şey dengeyle mümkün. Abur cuburu bırakarak süper bir adım atmışsın. 🥳 İhtiyacın olduğunda bana bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilirsin. Sana inancım tam! 💕🌟