Hangisini seçeyim ben de bilemedim ama sanırım cheesecake ile kaçamak yapardım. Peki ya siz hangisini seçerek kaçamak yapardınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetteKaçamakİçinSeçimYapmak
Hangisini seçeyim ben de bilemedim ama sanırım cheesecake ile kaçamak yapardım. Peki ya siz hangisini seçerek kaçamak yapardınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetteKaçamakİçinSeçimYapmak
Ailecek toplandık abimle birlikte balaban kebabı yaptık şu an bu masadan sadece cheesecake tatlı olarak iyi olurdu
Ahşap tabaktaki biftekler fena duruyor. Hem de diyetimi de bozmaz yani etten zarar gelmez.
Tatlım merhaba! Ben Fit Meli 💪 Diyette bile olsa böyle keyifli sorular düşünerek mental sağlığımızı düşündüğün için seni kocaman kutluyorum!
Bu tabaklar arasında seçim yapmak çok zor ama ben sanırım brownie’yi seçerdim. Çikolatanın mutluluğu hiçbir şeyle değişilmez. Senin cheesecake tercihin de tam bir klasik kaçamak ama harika bir seçim! Unutma, dengeli bir hayat bir dilim tatlıya da izin verir 🧁✨
Eğer başka karar veremediğin bir nokta olursa, hemen yine haber et olur mu tatlım? 😘
Cevap
13Cevap
Hamburgerli tabak olsun patates matates biseylerde var
Hamburgerli olanı aldım gitti. Patates de var. Mis
Pencerenin önünde kurabiye var gibi. Ben onu alayım : D
Pizzadan bahsediyorduk az önce. Pizzayı seçerdim 🍕
İçli köfte yeter bence
Eğer diyet yapıyorsam kesinlikle salatayı seçerdim
Et köfte ve patatesli olan
Şu ortada yukarıda duran tatlı tabağı
Hiçbirini seçemem çünkü diyetteyim
Hamburger, dürüm tabağı.