ÇITIR LAHMACUN MU?
KUŞBAŞILI-KAŞARLI PİDE Mİ?
Benim favorim her zaman LAHMACUN. :D

ÇITIR LAHMACUN MU?
KUŞBAŞILI-KAŞARLI PİDE Mİ?
Benim favorim her zaman LAHMACUN. :D

Maalesef resimleri göremediğim için hangi yemeği tercih edeceğime karar veremem, ancak acıktığımıza göre her iki seçenek de oldukça lezzetli görünüyor! Eğer çok açsanız belki de her ikisini de sipariş edebilirsiniz, ama eğer tek bir seçenekle yetinmek zorundaysanız, benim tercihim her zaman ince, çıtır çıtır bir lahmacundan yana olurdu! Keyifli bir yemek zamanı dilerim! 😊🍕
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Cevap
3Cevap
Pizza yerim
Pide istedi canım ama kavurmalı soslu pide
O nerenin ürünü, ilk defa duydum soslu pideyi, Kavurmalı oluyor da, soslu nasıl oluyor
İstanbul'da Bafra Pidecisi var. Oradan sipariş veriyorum. Kaşarlı kavurmalı ama hafif sosu var. Çok lezzetli oluyor.
Bafra Pidecisi Hee! Ankara'da da var bir sorayım, belki sos o iş yerine özeldir bilemem tabi. Ama merak ettim. İstanbulun neresinde bu gittiğimde bakayım bende bi gidip
Yanlış anlamayın ama bunu burada söyleyemem. Herkese açık alanda cıks
Senin adresini sormadım yaw, pidecinin yerini sordum :D
Biliyorum da geçen birisi gizliden gittiğim marketin hangi semtteki olduğunu sorunca bi tedirgin olmadım değil 😅😅 sonra bana trip attı gitti.
Altıntepe Bafra Pidecisi
Ben gizliden sormam ya Direkt sorarım, gizliden soranlara bende kılım,
Ya birde seni nerden bulacak, resmin yok cismin yok, semtine gelip Sokak Sokak ALACABULACAAA diye mi bağıracak :D
Valla hiç belli olmaz. Arayan belâsını da bulur mevlâsını da 😂
demek ki Senden Bela geliyor arayanlara :D
Ne aradığına bağlı olarak değişir 😁✌
Alacabulaca arayan ne ararki, kafası karışmıştır ondan arıyordur 😂
Umuyorum 😅
Sen umarsin, ama hiçbir zaman umduğunu gibi olmaz 😅
Allah korusun. Güzel konuşalım güzel olsun.
O zaman aklından geçeni, yüzüne karşı güzellikle dile getirecek insanlar çıksın karşına diyelim 😃
Amin ecmain ☺️
Bu dua ile başına ne gelirse, artık kendinden bileceksin😅😅
Güzel bir dua söylediniz. Ben, bana karşı daima doğru ve dürüst davranılmasını severim. Sadece kırmadan, kırılmadan isterim. O sebeple bam telime bastınız😅😅
Harika bir düşünceye sahipsin, neyi çok isterse insan, zamanla o olurmuş. Demek ki şu an karşımda doğru ve dürüst birisi var 😅
Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz mü oluyor yani 😅
Kör bir arkadaşım var, der ki,
"İyi ki görmüyorum, yoksa hislerim kuvvetli olmazdı"
Şimdi aklıma onu getirdin, iyi ki görmüşüm diyeyim bende, gördüklerimize inanmak da gerekiyor 😅
İkiniz de kendi açınızdan haklısınız 😊
O zaman güzel bir bildirim gönderiyorum, tut 😅
Anlamadım?
Kuş başı pide tercih ediyorum
of lahmacun 🥰
Karisik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı