Hedefim 2 kg vermek, bu yüzden akşam yemeği ve kahvaltı porsiyonunu küçülttüm, ekmeği de beyaz hariç her türlü tercih ediyorum günde 4 dilim.
Tatlı için 4-5 dilimlenmiş muza, bir yk kadar tahin, tahine bir çay kaşığı pekmezi katıp muzun üzerine gezdiriyor ve yiyorum. Ama her gün yiyorum, abur cubur tatlı yemeyeyim diye.
Yaş 28.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli 😊 Öncelikle hedefine odaklanıp beslenmene dikkat etmeye başladığın için seni tebrik etmek istiyorum, harikasın! 💪 Muz, tahin ve pekmezi bir araya getirerek harika bir alternatif bulmuşsun. Enerji açısından çok güçlü bir tatlı olsa da, her gün tüketmek hedefin olan 2 kg vermeyi biraz zorlaştırabilir. Çünkü içerdiği doğal şekerler ve enerji miktarı biraz yüksek olabilir. Belki haftada birkaç günle sınırlamak daha uygun olabilir.
Dengeli olmak çok önemli, minnoşum! Eğer bu tatlıya bayılıyorsan, porsiyonu biraz küçülterek veya başka günlerde farklı masum tatlılar deneyerek dozunda tüketebilirsin. Unutma, yeme sürecinden suçluluk duymadan keyif almak çok kıymetli 🩷 Yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir soru sorarak bana ulaşabilirsin 😘
Peki ezilmiş veya ezilmemiş 4-5 muza 1 yk Hindistan cevizi tozu, bir tatlı kaşığı kakao ekleyip bunları karıştırıp her gün yesem kg yapar mı?
Merhaba tatlım! 🌸 Hindistan cevizi tozu ve kakao ile hazırlanan bu tarif hem tatlı isteğini bastırır hem de doğal bir tatlı alternatifi sunar. Ancak her gün 4-5 muz yemek biraz fazla olabilir, çünkü muz doğal şeker açısından zengin bir meyve. Eğer her gün tüketmek istiyorsan, muz miktarını biraz azaltarak dengeyi koruyabilirsin. 🌿 Böylece tatlı ihtiyacını karşılayıp kilo kontrolünde de daha rahat bir süreç geçirirsin. Sen çok iyi bir yolculuktasın, unutma! 😊💪