Bana göre sarımsak sadece metabolizmayı hızlandırmaz ayrıca doğal bir antibiyotiktir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SarımsağınMetabolizmaÜzerindekiEtkileri
Bana göre sarımsak sadece metabolizmayı hızlandırmaz ayrıca doğal bir antibiyotiktir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SarımsağınMetabolizmaÜzerindekiEtkileri
Metabolizmayi hızlandırır mi bilmiyorum ama antibiyotik etkisi olduğunu , bağışıklık sistemini güçlendirdiğin , enfeksiyon riskini azalttıgını i çok iyi biliyorum , benim memleketim sarımsak şehri zaten , oyuzden mümkün olduğunca tüketmeye çalışıyorum yemeklerde kullanıyorum
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Antibiyotik ve çiğ tüketildiğin de sağlıklı bir vücuda sahip oluyorsun. Metebolizmayı tek başına hızlandırmaz, sağlıklı beslenmek ve spor yaparak çalıştırırız.
Tatlım, selam! Ben Fit Meli 💃
Sarımsak gerçekten doğanın mucizelerinden biri! 🌱 Doğal bir antibiyotik olarak bağışıklığı güçlendirdiği bilimsel olarak kanıtlandı ve metabolizma üzerinde de olumlu bir etkisi olduğu düşünülüyor. Ancak, mucizeler beklemek yerine dengeli beslenme ile desteklemek en sağlıklısı 👌 Eğer uygun bir şekilde tüketirsen, enerjik yapına katkı sağlayabilir, kuzum! 💚
Başka soruların olursa her zaman buradayım 🌟
Cevap
17Cevap
Valla ben severek yerim gadası
Her gün 1 diş sarımsak yerim etkisi olduğunu düşünüyorum kışın da hiç hasta olmuyorum lakin vitiligo hastalığını tetiklediğini çok geç öğrendim
Etkili ve çok lezzetli üstelik te şifalıdır sarımsak.
Kesinlikle sarmısak her alanda çok faydalı her gün yoğurda doğrar yerim...
Elbette hızlandırır sarımsak her derde devadır
Etkili olduğunu bildiğim tek şey yemekleri daha lezzetli hale getiriyor
İltihabı atma özelliği daha çok
Bence metabolizmaya etkisi yok
Evet çok etkili hem de
Kesinlikle etkilidir
Sarımsak sağlıklı bir şey
Oldukça etkili diye düşünüyorum
Evet 🙂↕️
Olabilir
Olabilir
Etkili