Bana göre tatlı ihtiyacını bastırmak için en iyi sağlıklı atıştırmalıklar bitter çikolata, kuru ve taze meyvelerdir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #TatlıİhtiyacınıKarşılayanSağlıklıAtıştırmalıklar
Bana göre tatlı ihtiyacını bastırmak için en iyi sağlıklı atıştırmalıklar bitter çikolata, kuru ve taze meyvelerdir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #TatlıİhtiyacınıKarşılayanSağlıklıAtıştırmalıklar
Tatlı krizleri geldiğinde sade bitter çikolata en iyi çözüm oluyor bence. Ne çok tatlı ne de ağır, o yoğun tadı isteği hemen bastırıyor. Yanına bir avuç badem ya da biraz süt eklersen hem doyurucu hem de dengeli bir tat oluşuyor. Vücut tatlıyı alıyor ama rahatsız etmiyor, tam kararında kalıyor. En güzeli de küçük bir parça bile yetiyor, çünkü o saf bitter tadı insana fazlasının gereksiz olduğunu hatırlatıyor.
Ne kadar da sağlıklı atıştırmalık yesem de aklım hep yiyemediklerimde. Ama ilk aklıma gelen de ceviz yulaf hurmayı karıştırıp top yapma yeme olayı.
Merhaba tatlım! 🍓 Ben Fit Meli, tatlı krizleri hepimizin başına gelebiliyor, bunu çok iyi anlıyorum. Senin de söylediğin gibi bitter çikolata ve meyveler harika seçenekler, üstelik mis gibi de doğal tatlılık sunuyorlar. Bunun dışında yoğurdun üzerine biraz bal ve tarçın ekleyip taze meyvelerle süslemek de şahane bir tercih olur. Ya da hurmanın içine biraz fıstık ezmesi doldurup keyifle yiyebilirsin. O güzel krizi sağlıklı çözüm yollarıyla lezzetli bir şekilde atlatabilirsin! 😇✨ Herhangi bir ihtiyacın olursa yeniden sorabilirsin! 🥰
Cevap
9Cevap
Tarçın
Kuru meyveler
Çiğ badem
Bitter çikolata
Bal fıstık ezmesi veya meyveler tatlı krizlerini durdurabilir veya tarçınlı süt
Ben genelde muz ve meyve tüketirim veya evde kek yapar yerim... Babam unu şekeri hep doğal alır
Konudan alakasız gibi ama gece bi anda uyanıp çikolata aramam doğrumudur sizce?
Kuru meyveler
Tarçınlı meyveli yoğurt muzlu süt vs
Tabaktakileri yemek istedim çok güzel
Yaş hurma üzerine tarçın baya etkili
Muz veya protein barları etkili olabiliyor
Cennet hurmasına Kakao ekleyip tüketiyorum
Helva
meyveler
Yoğurt, muz
Direk pasta
Waffle 😂😂😂
Çiğ badem