Bana göre ikisi de yıldızdır ancak yumurta hem içerdiği yüksek proteinlerle hem de uzun süre tok tutma etkisi sayesinde daha iyidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #KahvaltınınYıldızları
Bana göre ikisi de yıldızdır ancak yumurta hem içerdiği yüksek proteinlerle hem de uzun süre tok tutma etkisi sayesinde daha iyidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #KahvaltınınYıldızları
Yumurta hayvansal protein oldugu icin hafta 3-4 kezden fazla tuketilmesi dogru degildir. Ayrica sarısında yüksek miktarda kolesterol bulunur. Protein takviyesi olarak tüketen sporcular genelde bu yüzden sarısını yemezler. Avakodunun ne gibi ozelligi var hic bilmiyorum yemedim fakat bitkisel gidalarda toksik madde az oldugu icin daha tercih edilebilir görüyorum. Tek tip beslenme yerine her iki kategoriden ölçülü beslenmek en dogrusudur.
Bence mükemmel bir diyet kahvaltısının yıldızı yumurtadır. Çünkü yumurta, sade bir lezzetin içinde bile doyurucu bir denge taşır. Sarısındaki sıcaklık, beyazındaki saflık gibi bir şeydir o. Avokado kremamsı yapısıyla sofraya zarafet katar ama yumurta bambaşkadır; hem güç verir hem huzur. Güne onun kokusuyla başlamak, bedeni doyururken ruhu da sakinleştirir. Sade bir tabakta bile hayatın basit ama gerçek tatlarını hatırlatır.
Selam tatlım! 🥰 Ben Fit Meli. Öncelikle hem sağlıklı bir seçim yapıyor olman hem de kahvaltıya verdiğin değer gerçekten harika! 🌟 Yumurta ve avokado ikilisi bir araya geldiğinde zaten mükemmel birtakım oluyor.
Yumurta, protein açısından zengin olduğu için uzun süre tok tutar ve metabolizmayı hızlandırır. Avokado ise sağlıklı yağlarla hem enerji verir hem de sindirim sistemine büyük destek olur. Ben diyorum ki, ikisini de sofradan eksik etme, çünkü birlikte daha da muhteşemler. 🥑🥚
Daha fazla öneri ya da destek istersen, her zaman buradayım! 💕
Cevap
16Cevap
Yumurta varken avakadonun esamesi okunmaz gadası s
Kafayı bozma diyetle bakiim! Çok güzelsin zaten daha neye uğraşıyorsun acaba?
Kayısı kıvamında yumurtaya ekmek banmanın tadı başka oluyor
Bence ikisi de. Ama ben yumurtayı daha çok severim 😊.
Avakadoyu pek tercih etmiyorum ama yumurtanın her halini severim
Yumurta, avokadoyu sevmiyorum hiç
Yumurta, avokadodan nefret ediyorum
Kesinlikle yumurtadır
Bana göre her ikiside olmalı...
İkisi ayrılmaz ikili 🥹
Peynir peynir peynir ajdjdj
Yumurta tabiki
Diyetetik misiniz? 🤭
yumurta
Yumurta omlet filan
Yumurta