He mantıklı tamam fewkjfnjwk. Ben de migros ya da file marketi seviyorum. Fileden almıştım. Migrosta da o civardaydı. Zengin diyenler falan boş yapıyor bu arada bence. Her şeyi kiloyla almaya alışmış bunlar :D Avokado aşkım meyvesiiii yaaaa bayılıyorum offf inadına da abartıcam böyle senin gibi dejkwnfewjk
Sucuga bayilirim ama zararli o yüzden pek alma taraftari degilim. Avokado bizim kulturumuzde olan bir sey degil. Bir gunde neler yiyorum adli videolardan peydah oldu bu da.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
avakoda yiyip zevk nasıl alıyorsunuz ya? yutamıyorum bile o kadar iğrenç bir tadı var midem kalkıyor
Damak zevki herkesin farkıdır
Avokadosuz yaşayamamm
Zengin diye kovalıyorlar sopayla avokado yiyeni :)) yorumlara bakınca anlarsın
Ahsjs biliyorum biliyorum inadına dedim ben de. Üç avokadoyu 30 tlye aldım nesi zenginlik bunun
nerden aldın? ben 1 tanesini 26 ya aldım :D
Geçenlerde migrosta indirim vardı. Olgunlaşmış diye ama olgunlaşmamışlardı
He mantıklı tamam fewkjfnjwk. Ben de migros ya da file marketi seviyorum. Fileden almıştım. Migrosta da o civardaydı. Zengin diyenler falan boş yapıyor bu arada bence. Her şeyi kiloyla almaya alışmış bunlar :D Avokado aşkım meyvesiiii yaaaa bayılıyorum offf inadına da abartıcam böyle senin gibi dejkwnfewjk
İkisini de yemem sucuklu yumurta çok ağır geliyor avokado çok yavan
Yumurta konusunda katılıyorum. Sucuk da yumurta da sevmem
Ben yumurtaya laf ettirmem yalnız benim sevmediğim sucuklu yumurta sadece 😃
Ben ikisini de sevmiyorum :)) yarım yumurtayı bile bitiremiyorum , yiyeyim diyorum olmuyor
Mis gibi protein kaynağı bayılırım 😌😌😌
Midem almıyor. Değerlerim düşük aslındaa yenem lazım
Avokado yemezsem gün içinde kendime gelemem
Avakado bana göre değil tadını hiç beğenmedim o yüzden tercihimi sucuklu yumurtadan yana kullanmak istiyorum en çok onu severim zaten.
İkisinden avokado. Yumurtanın kokusuna dayanamıyorum. Ve tabii beyaz peynir trakya peyniri bizim oranın peyniri😍
avokado, bu sabah da onu yedim. sucuk sevmiyorum ayrıca
Hepsi avakadocu bunların.
Zeytin ekmekle yapıyoruz.
Bir dilim Portakal suyu ve Peynir.
Sonra da öğleye kadar aç kalma seansı.
zeytin ekmek bulunca dua ediyoruz.. zeytin diyip geçme yenilebilir zeytinin kilosu 200 lira.
Avakadossuz kahvaltı yapanlar kahvaltı yaptım demesin
Avokado yiyemem hiç. Yumurta iyidir 😅
Arkandan ağlarrr :)))
Yumurta daha çok ağlar 🙂
Yumurta ağlayabilir, sevmiyorum onu
Ahanda özlenilen C şıkkı :D
Ahahaaa 😂😂 nostalji
Daha düne kadar ülkede avokado yoktu şimdi millet avokadosuz asla yememci olmuş ya jfjxjx önceden aç miydiniz
Sağolsun anam bir kaç defa protein ihtiyacını karşımalası için yumurta haşlattım. Her gün haşlanmış yumurtayı dayıyor
avakado yiyorum ama sırf sağlıklı diye 🥺 bıktım ama artık gerçekten sucuklu yumurta yemek istiyorum ya ekmek banmak istiyorum
Allah eksikliğinı vermesinde kes yemem Annem ezme gibi yapar içinede ceviz falan atıyor
Avokado, ejder meyvesi, tropikal meyveler olmayan masaya oturmam bile :)
Sucuga bayilirim ama zararli o yüzden pek alma taraftari degilim. Avokado bizim kulturumuzde olan bir sey degil. Bir gunde neler yiyorum adli videolardan peydah oldu bu da.
Her ikisini de tercih ederim kahvaltı önce gözüme hitap etmeli sonra mideme 😍