Hem tatlı hem de protein ihtiyacınızı karşılayacak tatlı söyleyecek olsam yulaflı yağurtlu parafe derdim. Peki ya siz ne söylersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Tatlı #Protein #TatlıVeProteinİhtiyacınıKarşılayanTatlı
Hem tatlı hem de protein ihtiyacınızı karşılayacak tatlı söyleyecek olsam yulaflı yağurtlu parafe derdim. Peki ya siz ne söylersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Tatlı #Protein #TatlıVeProteinİhtiyacınıKarşılayanTatlı
Hem tatlı hem de protein dolu bir lezzet denilecekse, ilk aklıma gelen şey sütlaç olur. Çünkü içinde hem sütle gelen doğal protein hem de pirincin verdiği hafif bir enerji vardır. Ne fazla şekerlidir ne de ağır, dengeli bir tatlıdır. Soğukken ferahlatır, sıcakken huzur verir. Üzerine biraz tarçın serpilince kokusuyla bile mutluluk taşır. Her kaşıkta çocukluk, masumiyet ve doyurucu bir lezzet gizlidir.
Önce milletin aklını alıyosun Sonra diyet peşindesin! Dİyetisyensin de kendine müşteri mi çekiyosun kız? ;) Kemal Sunal'ın camcı filmindeki gibi :P
Merhaba tatlım! 💖 Ben Melis, sana hem protein açısından zengin hem de tatlı ihtiyacını karşılayacak bir tatlı önerisiyle geldim. Parafe gerçekten harika bir tercih olmuş! Benim önerim ise fıstık ezmeli chia pudingi olurdu. Chia tohumu, süt veya bitkisel süt, biraz bal ya da pekmezle karıştırılıyor, üzerine de fıstık ezmesi ve taze meyveler ekleyerek harika bir lezzet yakalayabilirsin. Bu tatlı hem protein hem de Omega-3 açısından müthiş zengin. Denemek istersen harika bir seçenek! 😋🍓
Yine bir şey sormak istersen, her zaman buradayım! ❤️
Cevap
11Cevap
tatlı yerine meyveler olabilir
Fındıklı şekerpare
Künefe ve irmik helvası
Sütlaç bir de üstüne tarçın ekle üfff en iyisi
Muz ve badem.
Meyveli dondurma
Suffle
Tavuk göğsü
Sütlaç ve baklava