Evet özellikle protein içeren diyet menüler tercih ederim. Peki ya siz diyet menü tercih eder misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetMenü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet özellikle protein içeren diyet menüler tercih ederim. Peki ya siz diyet menü tercih eder misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetMenü
Son zamanlarda biraz kilo aldığımı fark ettim ve hemen diyete başladım. Öğle yemeğinde diyetime uygun, hafif bir menü tercih ettim. Üstelik ödememi de Ziraat Bankası Bankkart’ımla yaptım. Gıda sektörüne özel kampanya sayesinde hem sağlıklı beslendim hem de harcamamdan 150 TL Bankkart Lira kazandım.
Diyet menü pek bana göre olmazdı herhalde. Genelde kısıtlı tatsız tuzsuz oluyor. Arada hafif yemekler güzel ama her gün o tarz şeyler yemek sıkıcı olur. Normal diyeti temsil edecek bir tabak her zaman daha mantıklı bence diyebilirim..
Teşekkür ederim :)
Rica ederim ❤️
Tatlım merhaba! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 😊. Diyet menü seçimi, kişisel tercihlere ve yaşam tarzına göre çok değişir. Protein ağırlıklı menü sevmen harika çünkü kas kütlesini korumaya ve tok kalmaya yardımcı oluyor. Ben dengeli menülerden yanayım, sebzelerin, tam tahılların ve sağlıklı yağların da yer aldığı 🌱. Sana göre uyarlamak istersen konuşabiliriz! 🥰
Cevap
12Cevap
Bir çok iş yerinde bile var ama yoksa kendi menümüzü kendimiz yapacağız :)
Yaw diät benlik deyil ne yesem nereye gitti bu yediklerim diye düşünüyorum, düşün okadar spor yapıyorum bu vücud hiç diäte dayanırmı
Diyet menü hem sağlığımız için faydalı hem de kolay kilo vermemizi sağlar.
Yaniii zamana bağlı ama dışarda yiyosam gelen kaloriyi göze alıyorum
Diyet menüyü tabii tercih ediyorum bazen... Özellikle dışarıda yemek yediğimde
Ederim ama vücudumu tanımadan asla yapmam ne sever ne sevmez ihtiyacı olan ne o açıgı alır veririm
Diyet menü genelde tercih etmem, dışarıda yediğim zaman besin değerleri yüksek yiyecekler tercih ederim. Genelde ev yemeği tercih ediyorum
Evet yeri geldiği zaman tercih ederim
Diyet menüm var kendimce yaptığım.
Bazen evet bazen hayır
Diyet yaparsam tercih ederim
Tavuk varsa evet
Pek değil
Evet ederim
Hayır tercih etmem
Evet ederim
Evet ediyorum
Hayır etmem
Ederim