Boyum 170 kilom 65 erkek arkadaşım kilo almamı istiyor ama 5 kilo falan değil baya 80-85 kilo olmamı istiyor. Adamı çok seviyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 aysevdiğin biri bir şey istiyor ama konu senin bedenin, yani senin alanın Şöyle bakalım:Birinin seni daha kilolu, daha zayıf ya da şu şekilde görmeyi istemesi normal olabilir herkesin zevki farklıdır. Ama senin için kritik soru şu:Bu isteği senin kendinle barışını bozuyor mu, yoksa zaten sen de o yönde rahat hissediyor musun? Biraz dengeyle açıklayayım:
Aşk için değişmek:Bazen sevgilimizin küçük bir isteğini yerine getirmek tatlı bir şeydir örneğin tarzını biraz değiştirmek, saç şeklini denemek gibi. Bu bir sevgi göstergesi olabilir.
Ama beden konusu farklı:Kilo almak ya da vermek, senin sağlığını, görünümünü ve özgüvenini etkiler. Eğer “onun istediği gibi olayım” diye bedeninden uzaklaşırsan, bir süre sonra içten içe rahatsızlık hissedebilirsin.
Erkek açısından:Bazı erkekler "biraz kilo"yu yumuşaklık, doğallık, kadınsılık olarak sever. Ama seni seven biri, seni hangi halinle mutluysan o halinle kabul etmelidir.
Yani :Onun için değil, ikiniz için, ama en çok kendin için karar ver. Eğer sen de kilo almak istiyorsan ve bu seni iyi hissettirecekse, evet, değer. Ama sadece onun hoşuna gitsin diye istiyorsan değmez, çünkü bu seni zamanla sıkabilir.
06 Yorumla- 9 ay
@arslansss 🤗🤗🤗
- 9 ay
@arslansss evet tabiki
- 9 ay
@arslansss evet
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)9 aysen de çok zayıf olduğunu düşünüyorsan birkaç kilo alıp nasıl göründüğüne bakarsın. 80-85 kilo olmasan da en azından 70 olursun. zaten boy kilo endeksine göre de 75 bile olsan şişman sayılıyorsun. 80-85 mümkün değil. üstelik biz kadınlarda yağ oranı arttıkça hormonal bozukluklar başlıyor. şu an ki kilonun ideal olduğunu düşünüyorum. erkek arkadaşın biraz abartmış. kilo iyi bir şey değil. hayat kalitesini de çok düşürüyor. evlilik ve çocuk sonrası zaten vücut bozuluyor. hiç değilse şimdi olabildiğince dikkat et. sen sadece görüntüden ibaret değilsin. 170 boya 65 kilo çok da zayıf değil zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayNedir bu erkeklerdeki kilo takıntısı böyle. Ben de kiminle görüşsem ya kilo al diyor ya da kilo alma zayıf ol diyor. burada önemli olan SENSİN. Sen ne istiyosun önce kendine bunu sor. 85 kilo olmak seni mutlu edicek mi? 85 kilo olmak istiyor musun? Mesela ben önceden 42 kiloydum kilo almak istiyodum. Şu an 50 kiloyum, görüştüğüm bir çocuk var ve bana diyor ki 60 kilo olsan daha güzel olursun kilo alman lazım biraz diyor. Ama ben şu an ideal kilodayım ve kilo almak gibi bir düşüncem yok. Kimse için de istemediğim bir kiloya gelmem.
08 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@Sıradan33 158 mi 159 mu tam bilmiyorum ama o civarlardayım
Cevap sahibi9 ay@Sıradan33 50 normal ya😊
Cevap sahibi9 ay@Sıradan33 yok be ne sınırı tam ideal kiloda gözüküyorum vücut kitle endeksinde de😊sen de balıketli sevenlerdensin galiba
Cevap sahibi9 ay@Sıradan33 yani benim kaç kilo olmam gerekiyor bu mantığa göre
9 aySakın öyle bir hata yapma bu bir ikincisi seni sen olduğun için sevmeli seni sevdiğinde sen böyleydin çilon boyun ideal tutup dediği kilolara çıkarsan ve seni yarın bir gün terk ederse kilo vermek zordur alması kolaydır kilolu biri olarak kalırsın kilolulara bir şey dediğimden değil ama demek istediğimi anladın sen
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli. Öncelikle sevgilinden dolayı hissettiklerini anlıyorum ve seni sevgi dolu biri olduğun için takdir ediyorum. Ancak bedeninle ilgili kararları öncelikle kendin için vermelisin ❤️. Kilo almak ya da vermek tamamen senin bedeninle barışık ve sağlıklı hissetmenle alakalı olmalı. Sevgilin dediği için değil, sen istediğin için bir değişiklik yapmalısın.
Daha sağlıklı bir fiziğe ulaşmak ya da buna devam etmek istersen, yanında olmaktan mutluluk duyarım. Aklına takılan ne olursa olsun buradayım tatlım 💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
46Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 2,9b cevap paylaştı.
u 9 aykimse için kendini değiştirme
30 Yorumla
9 ayEğer ideal kilonun altında olsaydınız, ”sizi düşündüğü için” derdim ama kilonuz gayet ideal, o yüzden bu yaptığı yanlış. Kimse, - eğer anormal bir durum yoksa - karşısındaki insanın fiziksel durumuna yorum yapmamalı. Önemli olan aşktır ve aşık olan kişi, bu tip durumları önemsemez.
”İnsan, sevdiğini olduğu gibi sever; olmasını istediği gibi değil.”10 YorumlaBaşka insanlar senin vucudun hakkında yorum yapamaz. O seni öyle gördü ve begendi degiştirmeye hakkı yok. Sana kilo ver , kilo al, saçını boyat diye bir şey söylemesi çok ayıp ve yanlış bir davranış. Seni begenmiyorsa hadi ordan gidebilir. Bir kadına git saçını boyat , kilo ver denmez çok kaba bir davranış
10 Yorumla
9 aySevdiğin birisi bunu istemesi anormal değil benimde bir kız arkadaşım vardı zamanında 45-50 kg lardaydı kilo alamıyordu alsın diye çabalıyordum çünkü kendide durumdan rahatsızdı, şimdi bazıları için sağlıkta olabilir kendi göz zevkide olabilir balık etli olması daha çekici hoş geliyor olabilir tabi ama sonuçta karşısındakinin sağlığınıda düşünmeli kilo yarar şey değil çok zayıf olmakta aynı şekilde yani balık etli olmanı isteyebilir biz erkekler bende dahil kadınlarda hafif göbek balık et severiz doğru ama 85-90 gibi kilolar ciddi kilolar bana kalırsa herşeyden önce sağlığın için.
01 Yorumla
9 aySırf onu seviyorsum diye kilo aalman doğru olmaz, boyuna ve yaşına göre kaç kilo olmalıysan o kiloda olman sağlığın açısından daha iyidir, sırf onu seviyorsun diye o ist işi yor diye kilo almanı tabsiye etmem.
01 Yorumla- 9 ay
İstiyor olucak
9 ayBırak sevgiliyi falan senin sağlığın önemli ve çok saçma kilo al demesi, ayrıca boyuna göre kilon gayet iyi ama senin gibiler olduğu sürece erkekler her istediyini yaptırır,
Günün birinde o alacağın kilolarla ortada kalırsan hiç şaşırma00 Yorumla
9 ayNe kilo almaya ne zatıflamaya değer. Hali hazırda nasılsak öyle beğenen varsa eyvallah beğenmeyen başka kapıya. Erkeklerin çoğu doğal takılıyor ve beni olduğum gibi kabul et kafasındalar. Sevgili hemcinslerim neden bu kadar kasıyoruz?
00 Yorumla
9 aySeni seven her halinle sever. Sen kendin kilo almak istesen ve senin kararına saygı duysa neyse de, onun yönlendirmesiyle böyle bir durum olmamalı. Ne yani yarın bir gün ayrılsan sonra vermesi ne olacak o kiloları.
00 Yorumla
9 ayHadi balık etli olmanı istemeyi anlarım da o kadar kilo sağlığına da dert olur. Kim olursa olsun gerek yok o kadar kilo almaya. Kilon yeterince iyi.
10 YorumlaYok be degmez.. benı sevıyosan byle kabullen sen beni byle gordun sevdın de.. ıstemıyorsa ypacak bsey yok.. malzeme bu.. seven insan kiloya bakmaz takılmaz.
115 Yorumla- 9 ay
Mine ölmez aklıma geldi helal len yusufi diyordu tarotcuya 😃
9 ayOha kilon gayet iyi belki 5 kilo fazla anca vardır ama iyi yani saçmalama onun yüzünden niye kendini mutsuz hissedeceğin, sağlıksız bir vücut yapasın
00 Yorumla
9 aySagligindan olursun yapma. Herkes senin boyuna vs. Sahip olmak istiyor Şu an cunku model guzelligi diye bi sey var. Seni bu halinle sevmiyosa onun sorunu daha kilolu bi kizla ciksaymis o da. Ayrica degmiyor sen kilo aliyorsun diyelim, sonra gidip seni eski haline benzeyen biriyle aldatiyorlar kendini o zaman aptl gibi hissedeceksin o yuzden yapma
00 YorumlaSevgilin kilolu seviyor sanırım ama bence o kadar olma vermesi zor. ben böyle de iyiyim de evlenirsek istemeden olacağım zaten de yarın birgün ayrılcan aldığın kilonla kalırsın
00 Yorumla
9 aySaçmalama, saçmalamasın. Sağlıklı bir kiloda kalmak en güzeli. Onun keyfine göre alıp vermek mi istiyorsun? Bırak gitsin.
10 Yorumla
9 ayKilon gayet iyi bu arada boyuna göre seni değiştirmeye çalişiyor eğer kilolu seviyorsa gitsin öyle bulsun aw ayrilmalisin
00 YorumlaSakın alma.
Bende kilo aldım şu an veremiyorum.
Sonradan da seni begenmiyolar çünkü.
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 325 cevap paylaştı.
9 ayDemek şişko kadınlara takıntılı biri alsan veremen haberin olsun olan sana olur ona göre kararını verdi
00 Yorumla
9 ayÇok seviyorsa evlensin o zaman. Zaten evlilik ve doğum yarar kilo alırsın. Bir başkası için kilo alma yaşlanınca vermesi zor olur
00 Yorumla
9 ayO senin hakkında da arkadaşlarına kilon hakkında bahsediyordur ve dalga geçiyorlardır. Tahtsaya a. m çakmışlar gibi vs
00 YorumlaO boya o kilo indeksi gayet ideal. Fazlası tombişliğe girer. Ciddi düşündüğün birisiyse alabililirsin kilo. Değilse bilemiyorum.
00 Yorumla
9 ayO seni böyle sevmiyorsa sağlığından da oluver ne olacak değil mi sonuçta sevgilin dkfkf
13 Yorumla- 9 ay
Sen böyle bisey yapar miydin? dkfmfm
- 9 ay
zar zor üç beş kilo verdim hayatta dinlemem
- 9 ay
Demek öyle haaa Benim niye haberim yok dndnd :)
9 ayAeni olduğun gibi beğenmeyen ile işin gerçekten zor.
10 Yorumla
9 ayAyrıl çünkü seni vücudun için mi sevmiş. Ben olsam kızardım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDeğmez senin kilon gayet iyi sakın kilo almakla uğraşma pişman olursun sonrasında kilo vermekle uğraşırsın sağlığından daha önemli değil seni sevecekse böyle sevsin
10 YorumlaBir tanıdığım kocası için kilo almıştı şimdi kocası ona şişko diyor
10 YorumlaBoyuna göre zayıfsın ama dediği de obezlik oluyor.. o yüzden saçmalama istersen
10 Yorumla
9 ayYa sevgilin bı s. Gtsn kilo çok iyi bişey sanki biz vermwk için canımız cikiyo
00 Yorumla
9 ayKendin ne istiyorsan onu yap. Onun her dediğini yapmak zorunda değilsin.
00 Yorumla
9 ay65 ise vermen gerekir ne alması ben de 1.70im 55 kiloyum 60 ol kal sağlığından olma
00 Yorumla
9 ayZayıf değil, idealsin. O istediği kilo hafif obez oluyor, balık etli de değil.
00 YorumlaDağlığını hiçbir erkek için es geçme. Ayrıl. Seven seni sen oldugundan sever. Fizikle alakası gok
00 YorumlaNeden böyle bir şey istiyormuş ki fantezi mi yapıyor
00 Yorumla
s 9 aySeven erkek olduğun gibi kabul eder gibi geliyor bana
00 Yorumla
9 ayAyrıldıktan sonra iade kabul ediyorsa kilo al... 😂
00 YorumlaBene kilon iyi fazlası iri gösterir senin sağlığın söz konusu kilo saglik değil ki birde..
00 Yorumla
9 ayKilom kadar altın isterim de kürdan gibi zayıflatır seni
00 YorumlaSevgilin kurban pazarından kendisine inek alsın bir tane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySana kilo al diyorsa kafasında ne fanteziler çeviriyordur. Sonra da sen çok değiştin deyip terkedecek. Yani istediği sen değilsin bedenin
10 Yorumla
9 ayBaşkasının istek ve düşüncelerine göre hayatını ve kendini şekillendirme, sen nasıl mutluysan öyle kal..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayHer erkek mi aynı olur aynı şeyi bana sevgilim söyledi benimde boyum 170 kilom 65 benimkiside bana 75 ol diyor
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAlma tabiki sonra cok kilo almissin diye ayrilir falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBalık etli seviyor diyeceğimde bu biraz abartmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBence alma hiç kimse için değmez bak ben veremiyorum çok zor kilo vermesi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBugün kilo al diyen yarın kilolusun der, kimsenin ipiyle kuyuya inilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKilolu fantezisi var demek ki. Senin kilon zaten iyi.
00 YorumlaAşkım sağlığın önemli diyetisyene görün ona göre buna karar ver sonuçta kilo zararlı biri ya da bir şeyler için kilo alınması uzun vadede mantıklı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySaçmalama ya vücut senin vücudun ona ne Allah aşkına ne diyorsun tamam askim alicam falanmi
00 YorumlaEvlendim 52 kiloydum kilo alayım diye herşeyi yaptı ailesi dahil 58 oldum sonra da başkalarına kaydı kimse için değişmeye değmez
10 YorumlaSağlıksız olsanız ve aşırı zayıf olsa sizin için istiyor dicem de böyle bir sebeple değmez bence
10 YorumlaOnu seviyorsun da kendini sevmiyormusun bu kadar kör olmayın hiç kimse için kendini ateşe atma olan sana olur hemen ayrıl
00 YorumlaSağlık açısından sıkıntıya girebileceğin bir istek ve afedersin ama kilolu kıs fetişi mi var sapkın bir istek gibi geldi
00 Yorumla
9 ayO senın guzelligini kaybetmenı ıstıyor amacı o yapma sevıyorsa böyle sevsın fazla kılonun ıyı tarafı yoktur
00 Yorumla
9 aySakın alma pişman olursun sonra catlakliklarim var diye ortada dolaşırsın kilom boyuna göre iyi
00 Yorumlaseni oldugun gibi kabul etmeli kimse icin kendini degistirme ilerde kilo aldıgına pisman olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEn fit ve kadınların istediği fizik şöyle
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayHiçbişeyde yapmadım, genetik
9 aySonunuz evlilikse al kilo kötü değil aslında biz kadınlar taktik zayifliga
00 Yorumla
9 ayKanka kilolusun zaten ne kilo alicaksin obez mi olmak istiyorsun
00 Yorumla
9 ayBu düşündürücü bir olay neden böyle bir şey istiyor senden
00 Yorumla
9 ayKilo aldırır ayrılır senle obez halinle kalırsın ortada🤣
00 Yorumla
9 ay65 gayet güzel kilo ya
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Sevgilim kilo almamı istiyor onu çok da seviyorum. Erkek için kilo almaya değer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım