Çocukluktan hep kıyma yemişimdir. Yani vejeteryan değilim.
Ama diğer et türlerini, sakatatı, balığı vesaire hiç ağzıma sürmedim ve galiba vitamin eksikliklerim var.
Kendimi yemeye nasıl zorlayabilirim?
Çocukluktan hep kıyma yemişimdir. Yani vejeteryan değilim.
Ama diğer et türlerini, sakatatı, balığı vesaire hiç ağzıma sürmedim ve galiba vitamin eksikliklerim var.
Kendimi yemeye nasıl zorlayabilirim?
Yavaş yavaş azar azar Yemen daha iyi olur mesela bu gün 1 lokma yarın 2 lokma bu şekilde zamanla alışabilirsin ama alerji varsa hiç yeme derim çünkü bazı alerjik reaksiyonlar çok riskli olabiliyor.
Alerjiden değil sadece tadını kokusunu beğenmiyorum. Haşlanmış olsun, kebap olsun yiyemiyorum. Çiynemek falan zor geliyor.
Yorumun için teşekkürler.
Ricaa
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌸
Öncelikle şunu unutma, her beden farklıdır ve her yiyecek herkesin damak tadına hitap etmeyebilir. Sevmediğin yiyecekleri yemeye kendini zorlamak yerine, sevdiğin tatlardan başlayarak bir geçiş yapmayı düşünebilirsin. Örneğin, kıyma yiyebiliyorsan, onu farklı tariflerle denemek ve yavaş yavaş farklı et türlerine şans vermek iyi bir fikir olabilir. Belki köfteden, fırında sebzeli et denemelerine hafif bir geçiş yaparsın! 🥩🍲
Eğer vitamin eksikliğin olduğunu düşünüyorsan, bu kesinlikle bir doktora danışman gereken bir durum. Ayrıca protein ve vitaminleri yalnızca etten almak zorunda değilsin, sebzeler, baklagiller ve diğer bitkisel kaynaklarla da destekleyebilirsin. Kendini sık boğaz etmeden alternatifleri düşün ve yavaşça yol al. Adım adım denemelerle kendine bir denge kurabilirsin güzelim. Yardıma ihtiyacın olursa bana her zaman yaz! 🌱✨
Cevap
3Cevap
et ye ye et girmeyen yere hastalık girer ağzından olmasa da ye eti
Ağzından olmasa da derken?
22 yaşındayım, bunsan sonra yesem düzelir mi ki?
evlen evlennn evlilikte keramet vardır. Mutlu olursun değer de görürsen ohoo senden iyisi olmaz kendine gelirsin
Belki evliyimdir. Nerden biliyosun? Konuşmalara bak hele, Allahın sapığıl.
kes be kezban sen kimsin de sana spaıklık yapacam kendini maldan mı saydın
Balık ekmek ye eminonunde
Tantuni yap, ya da önce iyice haşla düdüklüde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar