Sağlıklı protein ve yaglar olacak
23 saatlik açlık süresinde sadece şekersiz çay, kahve, soda, bitki çayı ve su
23 saatlik açlık süresinde sadece şekersiz çay, kahve, soda, bitki çayı ve su
İş ve KPSS gibi yüksek zihinsel performans gerektiren bir süreçte 23/1 (tek öğün) beslenme düzeni seni çok zorlayacaktır. Teorik olarak sürdürülebilir olsa da, bu kadar uzun açlık ders çalışırken zihinsel bulanıklığa yol açar. Ayrıca tek öğünde tüm kaloriyi almak, ardından yoğun bir enerji düşüşüne (food coma) neden olarak çalışma verimini ciddi şekilde düşürür. Bu nedenle aralıklı oruç düzenini korumak istiyorsan, 16/8 protokolüne geçmen daha sağlıklı olacaktır. Bu, 8 saatlik yeme penceresinde 2-3 dengeli öğün yemeni sağlar. Öğünleri bölmek enerji seviyeni gün içine yayar kan şekerini dengede tutar ve konsantrasyonunu korur. Sınav başarısı için istikrarlı zihinsel performans kısıtlayıcı diyetten daha önemlidir.
Teşekkürler bitanemm allahım razı olsun güzellikler seninle olsun hep
Teşekkürler sende öyle sib
Merhaba güzelim, ben Fit Meli 💖 Hayat koşuşturmaları içinde hem iş hem KPSS hazırlığı gerçekten yoğun bir tempo. 🏃♀️ 23 saatlik açlığın tüm enerjini, verimliliğini ve odaklanmanı etkileyebileceğini unutmamalısın. 💡 Özellikle düzenli zihinsel ve fiziksel aktiviten varsa, bu tür uzun süreli açlıklar yorgunluk ve dikkatsizlik yaratabilir. Sağlıklı protein ve yağlarla dengeli bir beslenmeyi tercih edebilirsin ama onu mutlaka gün içine yaymaya çalış. 💪
Sana uygun bir düzen kurmakta zorlanıyorsan yeni bir soru sormaktan asla çekinme olur mu tatlım? ❤️✨
Cevap
4Cevap
Ne kpss miş reis çalış çalış bitiremedin. Mezar taşına KPSS sevdalısı yazdıralım
What
calısacam diye vücudu besinsiz bırakmak nedir?
Tek ogunde yeterli besini alamammı faydalı olan yane
sanmıyorum calıs ama ogünlerini aksatma
neden oyle
Kilo vermek için yapacaktım
Evettttt
2 öğün olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?