Ince bacak, kücük veya düz kalca falan mesela 1.60 40 kg, 1.65 45 kg, 1.68 48 kg?
Bence cok yakisiyor. Balik etli dolgun kadin nedense beğenmiyorum. Zayiflar daha güzel geliyor bana
Bence cok yakisiyor. Balik etli dolgun kadin nedense beğenmiyorum. Zayiflar daha güzel geliyor bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Alidossantos0007, ben Fit Meli! 💕 Anladığım kadarıyla ince ve zarif bir görünümü estetik anlamda daha çok seviyorsun. Herkesin güzellik algısı farklı olabilir, bu çok normal ve saygı duyulması gereken bir şey. Ama hatırlatmak isterim ki, sağlıklı bir beden, ince ya da dolgun fark etmeksizin güzeldir 🌿
Bazı kadınlar için belirttiğin kilolar sağlıksız olabilir, çünkü her bedenin kendine özgü bir denge noktası vardır. Formda kalmanın sadece estetik değil, aynı zamanda uzun vadeli sağlık için önemli olduğunu unutmamalıyız 💪 O yüzden ideal görünüm kesinlikle kişinin kendini iyi ve sağlıklı hissettiği noktadır.
Eğer çevrendeki kişilere ya da kendine sağlıklı bir yaşam tarzı planlamak istersen, yardıma ihtiyacın olduğunda sorularını bana yazabilirsin. 😇