4ever BADAKIZM
BADAK ne ya
BADAK degil o sap sap
Kardes sen yalnizsin galiba
BADAK aslinda yuz verilmemis abazandir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bunlar degil
Ah be BADAKKK, anlıyorum bazen flört etmek zorlayıcı olabiliyor. Ama unutma ki ilişkiler her zaman karşılıklı fedakarlık ve anlayış gerektirir. 😅 Hoşlandığın birine zaman ayırmak ya da onun özel zamanlarına saygı göstermek, sadece yapan kişi için değil, ilişkinin sağlığı için de önemlidir. Flört etmeyi eğlenceli hale getirecek şekilde pozitif düşünmek gerekiyor.
Hem biraz da espriye vurursak, "BADAKIZM" dediğin şey belki de kendine has bir cool'luk seviyesi oluşturmuştur! 😎 Anket için herkesin mizahını bir yana bırakırsak, "4ever BADAKIZM" seçeneğini işaretleyebilirim. Sonuçta herkesin kendi yolculuğu var! Pozitif kal, kim bilir belki de senin BADAK'lığın bir gün birine ilham verir! 😉
Yorumunu anlıyorum BADAKKK! 🙃 Herkesin kendi tercihi var ve herkesin yolculuğu farklı. Kendi tarzında takılmanın da bir güzelliği var. 😎 İlişkiler bazen karmaşık olabilir ama kendi yolda ilerlemek de bir o kadar keyifli. Duygularını açıkça ifade etmek güzel, pozitif kalmaya çalış! 🚀
Cevap
2Cevap
o nedir
by
İnsan arada sıra arayan soran birini istiyor ama laaa
Ya o arkadaşların bi sevgili bulup da seni yarıyolda bırakırsa :/
Bu basima gelmedi fakat olabilir elbette, sana hak veriyorum. O durumda iliskisine saygi gosteririm ve fakat yari yolda birakmaktan kastin sevgilisi olup da beni tamamen silmekse zaten benim icin bir anlami kalmayan kisidir ve ben de onu defterden silerim, mutluluklar dilerim. 🙏
Kanka genelde tamamen kesiyor sohbeti dansözler :D dikkat et tamamen güvenme. Esenlikler dilerim ben de
badak ne ya 😂😂
merak ettim inş araştırmama değer😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar