• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kız tavlamak için tipin önemi var mı?

_DelininBiri_
_DelininBiri_ Takip Et
Yoda Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Yakışıklı olmak önemli mi?
Yakışıklı erkek
Yakışıklı erkek
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Ateist_Türk
    Ateist_Türk Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Kızların ne söylediğine değil, ne yaptığına bakın diye bir söz var. Kızlar dış görünüşe erkeklerden kat kat daha çok bakarlar. Erkekler dış görünüşe baktığını söylerler ama pratikte hiç bakmazlar, çirkin kızlarla bile sevgili olurlar. Ama kızlar çok detaycıdır. En başta kiloya bakar, yanında zayıf erkek istemezler, sakalı çıkmıyorsa bir erkeğin bu bir eksidir. Yüzünde sivilce var mı, kızarık mı vs her şeyi incelerler. Sadece fiziğini ve yakışıklılığını beğendikleri erkekleri severler.
    Ben çok güzel kızlarla da sevgili oldum, orta güzellikteki kızlarla da , çirkin kızlarla da. Ama çirkin bir erkekle sevgili olan güzel kız hiç görmedim. Çok nadirdir , milyonda bir görmüşümdür o kadar. Ama tam tersini çok fazla gördüm. Mesela kızın yüzü sivilce ile kaplı, çirkin ve kısa boylu, ama yanında kalıplı, geniş omuzlu, sakallı ve yakışıklı erkek vardı. Örnekler çok fazla.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Magicboys
    Magicboys Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 68%
    +1 yıl

karakteri zayıf olan tüm kadın erkek cinsi, iilk önce tipe bakar. bu bilimsel olarak kanıtlandı.
    bakmak derken, kendine sevgili olmasını dilemek istemek anlamın da. yoksa her insan her insana bakar.
    Erkekler genelde aptal ve ahmak kızlar ile evlenmek isterler, çünkü kadın zeki , akıllı olursa, yiyeceğin haltları o kadar rahat yapamazlar.
    günümüz deki kadınlar da aslında erkekler gibi düşünüyorlar, adam sadece bana baksın. her istediğimi alsın. tatillere götürsün, çok sevsin vs vs... bu iki grupta dünya boşa yaşayan insan grubudur... kişisel görüşüm.

2
    1 Yorumla
    • Anadoluİstanbul
      Anadoluİstanbul
      +1 yıl

Doğru tespit anlyayışa saygıya hiç yer yok ama neler gördüm bu işin tiple olmadığını ya da meslek grubuyla yoksa banka müdürü güvenlik görevlisiyle evli profosör hoca temizlik görevlisyle önemli olan güven ve ortak noktalarda buluşmak

Yorumla
  • lotuscicegii
    lotuscicegii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 58%
    +1 yıl

Kadınlar sandığınız gibi tek bir şeye önem vermezler. Yakışıklı ve mal mal konuşuyorsa emin olun 3.5 milyar erkeğin içinde en son sırada yer alacaktır. Eninde sonunda bu olacaktır. Bu kişilerin tercihi değil, doğanın tercihi böyle.

1
    2 Yorumla
    • LastProducer
      LastProducer
      +1 yıl

Güzel konuşuyor ama tipsiz göbekli buna da bakmıyorlar sanki kadınlar mükemmel miş gibi mükemmel erkeği arıyorlar 😔

Yorumla
    • canberkaky
      canberkaky
      +1 yıl

5 milyar oldu

Yorumla
  • okurrr
    okurrr Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Yok diyen yalancıdır.😂😂
    Önemli olan iç güzelliktir der. Sonra iç güzelliği olan bir erkek getirirsin ıyyhhh der.😂😂
    Bu kızlar böyledir. Açık sözlü değillerdir.

7
    2 Yorumla
    • zenci21
      zenci21
      +1 yıl

işte dürüst kadın.

Yorumla
    • ali_1993
      ali_1993
      +1 yıl

gerçekler gerçekler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

103

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Tip önemlidir
    İnsanın gözleri dış görünüş arar
    Kalbin aradığı ise sevgi, saygı, ilgi, hoşgörüdür
    Aklın aradığı ise para ve zekadır
    Hepsini arayan hiçbir şey bulamaz :Ddd ddd

6
    5 Yorumla
    • Bfejrj
      Bfejrj
      +1 yıl

aynen katiliyorum

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

@Bfejrj Teşekkürler katılım için :)

Yorumla
    • hassnicktirlan
      hassnicktirlan
      +1 yıl

Selam ben candy knk 😂

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

@hassnicktirlan Yine mi sen diyor muşum ahahaaaa

Yorumla
    • hassnicktirlan
      hassnicktirlan
      +1 yıl

Ölskslsşs 😂😂😂

Yorumla
  • DrKaktüs
    DrKaktüs Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 57%
    +1 yıl

Oladabilir. Olmayadabilir.

Bugün tramvayda birilerini gördüm, hani keko deriz ya, tam o cinsten. Elinde tespih, aptal salptal hareketler, saygısızlık küfür biri bin para. Ama yanında kız vardır. Sarmaş dolaş. Ha deriz ki zaten ikiside aynı yolun hancısı. Ciddiyetin zerresi yok, zaten ikiside birbiri için gelip geçici bir heves. Lay lay lom yani. Onlar için tipin bir önemi yok. Yanına gelip iki kakara kikiri yapması yeterli.

Ama hanımhancımcık bir kız için elbet tip önemli. Ama bu öyle yakışıklı veya tipsiz babında değil, içindeki efendiliğin dışına nufüsetmiş halinden bahsediyorum. Hani insanın içindeki güzellik az da olsa dışına vurur ya, o elektriği verir karşına, ondan bahsediyorum işte.

Yani diyeceğim şu ki, lay lay lom kızlar için önemli değil, ama ciddi ne istediğini bile bir kadın erkeğinin yanına yakışmasını ister.

0
    0 Yorumla
  • Çekdar2
    Çekdar2 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 45%
    +1 yıl

Çoğu kadın için önemli bazıları tiple ilgilenmiyor ama şöyledir kızlar bir kız bir erkeği yakışıklı bulurken bir başka kız çirkin buluyor bir kızın gözünde çirkin bulunan bir erkek bir başka kızın gözünde inanılmaz yakışıklı tamam kızlar yakışıklı isteriz derlerde bir kızın yakışıklı gördüğünü hepsi yakışıklı bulmuyor ki burda çoğu kız yakışıklı der tuttururlar sevgilierin resmini paylaşırlar siz harbiden bunlara mı yakışıklı diyorsunuz bence yakışıklılıkta göreceli bazı kızlara göre çok yakışıklıyım bazılarına göre çok çirkinim şimdi çirkinmi oluyorum yoksa yakışıklı mı bir kız beni çirkin buldu diye tüm kızlar çirkin bulmuyor ki ya da bir kız beni yakışıklı buldu diye tüm kızlar yakışıklı bulmuyor ki onun tip kızdan kıza değişiyor

0
    0 Yorumla
  • DüşbaZ__
    DüşbaZ__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Var ama tek başınada yeterli değil. Ergen aklı bir karış havada olan kızlar üzerinde çok tip etkili olur ama belli bir yaştan sonraki kadınlara daha fazlasını vermen lazım.

4
    0 Yorumla
  • lookatmee
    lookatmee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Dil bebegim dil tip sonraki planda dilini aşına olan birisi her zaman kazanir gerek yolda yururken ayarliyabilir gerek bir yerde calisiyorken herzaman gülümsetir kelime dağarcıgın tatliysa insanlari bakarlar ahlagin kaba ise yatakta da mutlu edersin kimilerini ne yaşiyorsan dilinle yaşarsin muhabbetin sardirir cevreni hayran kalirlar ticaret yapiyorsan behçet olur kişilikler kazanirsin yaşadigin yerde çirkin bir tipin varsa gülümseterek anlatirsin karsindaki kusurunu görmeyi verir mutlu olur açsa karnin dilinle doyurursun hemde en tatlisindan sevismek istiyosa bedenin her tende uygularsin dilinle yer dilinle sever insanlar seni.

0
    0 Yorumla
  • kalokere
    kalokere Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

ben daha hayatımda tipe bakmayan kadın türkiyede görmedim burda olurmu öyle şey ben bakmıyorum diyenler bile yalan söylüyor canlı şahit oluyorum bizzat yaşadım hayatım boyunca en güzeli bastırıyorum parayı vuruyorum yabancı karılara aşırı zevkli oluyor kapris yok kibir yok

1
    0 Yorumla
  • saki_ne
    saki_ne Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 48%
    +1 yıl

Yani önemi var çünkü bir tanımadığın bir insanı ilk gördüğünde onu beğeniyorsan hoşlanıyorsan bu onun nasıl biri olduğu için değil dış görünüşünü beğendiğin için oluyor yani o insana ilk düşünce yapısını oluşturan tiptir önemi de vardır beğenmediğin bir insandan hoşlanmazsın bence

0
    0 Yorumla
  • Salih-Bursa
    Salih-Bursa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Tabiki tip ve para gerisi hikaye karakterin istedigi kadar kusursuz olsun tipin ve cebinde paran olmadıkca tanışmaya bile yanaşmıyor kızlar zaten
    Mesela gercekten begendin bir kızı tip pek yok para da yok gidip konuşmaya tanışmaya çalıştın direk daha tanışmadan salak serefsiz mal gibi laflar yapıştırır sana niyetin ne kadar temiz olsada...

0
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Büyük oranda önemli, dil para bir yere kadar. Gerçek bir ilişki yaşayacaksa insan yanına yakışanı arıyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Var tabi onlar icin tip. onemli adamin iyi olmasi nasil. davrancagi hic onemli degil yuzunu gorsun beyensin bana ne yapsa yapsin hic onemli. degil. onlar icin ama cogu agliyor sonra bu gun onunla. cikar arkadan 3 4 kisiyle. daha cikar kullanip ayrilir oburune gecer karni burnunda terk edileni gordum. eee helal olsun neden olsa. yakisikli

0
    0 Yorumla
  • vceneviz
    vceneviz Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

bir yere kadar önemlidir. Tabi kimse tipini beğenmediğinin içini merak etmiyor orası ayrı, lakin ilk adım kişinin tipidir ağzını açana kadardır bu sonrası laf yapmasına bakar boş konuşan yakışıklı ne işinize yarayacak.

2
    0 Yorumla
  • merveeturgutt11
    merveeturgutt11 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

ben önemsiyorum allah aşkına önemsiz demeyinde artık. ilk güzellik cezbeder daha sonra karakter. Ne demiş aşık veysel güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.. ( Tip onemli ama karakter ve sevgi daha önemlii :) ))

1
    0 Yorumla
  • benonuseviyorums
    benonuseviyorums Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Hayır sadece para önemli öyle olsaydı çok yakışıklı olan çocuklar var piyasada ama hayatla mücadele ediyorlar sadece karıya kıza vakitleri yok bu devirde sadece para

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Tipe gore taba gelem kizin aklinada... yani baska ne diyeyim.

2
    0 Yorumla
  • Nomadintheunivers
    Nomadintheunivers Takip Et
    Xper 4 Yaş: 65 , eic 82%
    +1 yıl

Güzeldin hani yerin zengindin hani derin demişler. İkisinden bir olacak ikisi birden olursa daha başka oluyor. Güzellik subjektif oluyor. Kimi seviyorsan o en güzeli. Kimden ayrılıyorsan o en çirkini. Allah allah nasıl farketmemişim dersin ya

0
    0 Yorumla
  • Jokersiz-45
    Jokersiz-45 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Önemli değil bu yakışıklı muhabbetini kızlar çıkardı kızlardan biri çıkıp ta bir demiyor vicdanlı olsun merhametli olsun allah korkusu olsun demiyor yarısı düşmüş tip peşine dik kafalılık yapıyorlar terk edilince ağlıyorlar

0
    0 Yorumla
  • bikebikeman
    bikebikeman Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Para varsa yancikta kiz gelir yan koltuga 😂😂😂 su sıralar tipten cok cuzdana bakanlar daha revacta yani beno gezdirsin yiyelim icelim dien tipe bakmayan konusma ve duruşa bakan kizlar azinlikta bence

0
    0 Yorumla
  • Saffet3458
    Saffet3458 Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Recep İvedik filminde diyor Ya önemli olan iç güzelliği derler ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz diye görsellik ve karakter bir bütün olunca daha çok tercih ediliyor gerçek bu 🙄

1
    0 Yorumla
  • Iamabarbiegirl
    Iamabarbiegirl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 72%
    +1 yıl

En çok zeka ve komik olmak önemli bana göre. Tipi olsa iyi olur tabi ama gerçekten akıllı konuşan bilgili insanlar ilgimi çekiyor benim akıl önemli gençler dnfmld

0
    0 Yorumla
  • kuyu34
    kuyu34 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Neden olmasın ki tipin önemi var mıymış tipsiz parasız kıllı göbekli içkisine sigarasına başka kadınlara gitmesine laf etmeyecek bir kadın arıyorlar heralde arasınlar bakalım

0
    0 Yorumla
  • kafahariç17
    kafahariç17 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

ben mesela tip olarak 4*4 üm ama eğitim kariyer donanım olarak 5*5 im!
    https://resmim.net/f/8SnT4g.jpg

0
    0 Yorumla
  • mutsuz_caresiz
    mutsuz_caresiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 79%
    +1 yıl

Hayvanlarda bile çeşit çoksa aradan sıyrılan güçlüler oluyor. Bizde de tipi iyi olan , hali vakti iyi olan , karizmatik olan gibi sınıflandırmalar yapan kızlar için sıyrılarak dikkat çekiyoruz.

0
    0 Yorumla
  • -_Adi-Geeee_-
    -_Adi-Geeee_- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 70%
    +1 yıl

Kadınları tip değil çene korkutsun tip bir yere kadar.. insanın başına ne geliyosa çenebaz adamdan geliyo😃

1
    1 Yorumla
    • RememberMe55
      RememberMe55
      +1 yıl

Kadınlar her zaman erkeklerden daha fazla konusmaktadırlar bilimsel olarak kanıtlanmıştır sırf konuşmak için konuşan kadınlardan nefret ederim özellikle 😃😂

Yorumla
  • kirazküpeLikız1deLi
    kirazküpeLikız1deLi Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 75%
    +1 yıl

Hem tip hem tavır önemli/ Sırf yakıßıklı diye birine tav olmam özgüvenli de olması gerek karizma ararım ben adamda✔

1
    0 Yorumla
  • Yabangülüyelda
    Yabangülüyelda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 67%
    +1 yıl

Tabiki 🙃 kirli sakal, esmer ve kaslı güçlüyse bingoooo🤗 bizim Türk erkekleri harikaaaaa yaratıklar 🤗

1
    1 Yorumla
    • M1912
      M1912
      +1 yıl

bizi beğenen kadınlarda varmış :D

Yorumla
  • EspérerLaLumière
    EspérerLaLumière Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

Bence var yani yalan konuşmaya gerek yok. Ama tip her şey değil. Bakınca heyecanlanıp konuşuncada heyecan daim olmalı bence.

1
    0 Yorumla
  • elifxelif
    elifxelif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl

Yok yeter ki beraber vakit geçirin
    Kızlar tipi kötü olanada aşık oluyor

2
    2 Yorumla
    • RememberMe55
      RememberMe55
      +1 yıl

var mı öyle bir tanıdığın 😂😂

Yorumla
    • elifxelif
      elifxelif
      +1 yıl

@RememberMe55 var bennnnn😡

Yorumla
  • Imihan00han
    Imihan00han Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 38%
    +1 yıl

Kesinlikle hayir tatli dilli olmali o kisi ama eger ben asik olursam MİSTER GERMANY birincisi bile çekici gelmez

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Tip önemli bence. Ama konuşma ve yaklaşım daha önemli. Tanıdığım bir sürü yakışıklı eleman hala mst yapmaya devam ediyorlar.

0
    0 Yorumla
  • nuri238e8
    nuri238e8 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

Ozguven daha onemli. Tasgibi kizin yaninda tipsiz kilolu bir erkek giyinmesine bilmiyor. Kac tane var böyle

0
    0 Yorumla
  • gökkurtbeg
    gökkurtbeg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 47%
    +1 yıl

Kimse edebiyat yapmasın ya. Önemli işte tipsizse demek yanlış olacak belki lakin öyleyse kimse bakmıyor

0
    0 Yorumla
  • Bay_Panda
    Bay_Panda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Eekeklerde karaktere bakmak var ama kadinlar kulliyen 6alan hepsi karakter kisilik diyor ama is icrata gelince fizik ve tipten otesini goremiyorlar yazik

0
    0 Yorumla
  • bır_genc
    bır_genc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl

kediler sahiplendikleri insanları severken, çirkin bu ben başka bir şahıs bulayım, dediğini duydunmu hiç.

0
    0 Yorumla
  • NincaTospa
    NincaTospa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Tavlamak için daha çok özgüven gerekli. Tiple ancak birine kendini beğendirebilirsin, ama tavlama işi konuşmak ve ikna etmekle ilgilidir.

1
    0 Yorumla
  • Fth37
    Fth37 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Dışını begenmedigi birinin içini merak etmez bir insan.

1
    0 Yorumla
  • GayIstanbuldan
    GayIstanbuldan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Hayır çekicilik ve seksapalite önemli. Yüz güzelliği çok önemli değil.

1
    0 Yorumla
  • ldr1903
    ldr1903 Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl

Kadınlar her zaman yakışıklı erkeklere bakar, eğer yakışıklı erkek basit karakterliyse ondan soğur ve başka yakışıklı erkeğin peşinde koşar. 😊yok asıl önemli olan iç güzelliği , yok efendim değer vermesi felan filan hikayedir.

0
    0 Yorumla
  • KaranlıkHayaIIer
    KaranlıkHayaIIer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

İş tipte bitmez giyim ve zeka birazda ikna kabiliyeti önemli

0
    0 Yorumla
  • çaresiz_yalnızlık
    çaresiz_yalnızlık Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl

Kadınlar yüzeysel varlıklardır ve daima yüzeylerle ilgilenirler. Bu kadar basit...

0
    0 Yorumla
  • cnrche
    cnrche Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

İlk bakışta önemlidir ama daha sonra zamanla tanıdığın zaman bir önemi olmadığını anlarsın.

0
    0 Yorumla
  • karacocuk93
    karacocuk93 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 30%
    +1 yıl

o kadar çok güzel kadın ve çirkin erkek gördüm ki artık umudum var

0
    0 Yorumla
  • cannsssu
    cannsssu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.

Bazı bayanlarda çok önemli bazılarında hiç önemi yok 🙄

0
    0 Yorumla
  • KatatesPizartmasiiii
    KatatesPizartmasiiii Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Tip ilk başta önemli baya ama dil yoksa o kız gider

0
    0 Yorumla
  • Karakılıç
    Karakılıç Takip Et
    +1 yıl

Otobüs durağından bile kız takıyorum ve kendimi yakışıklı bulmuyorum bu işler dile bakiyo

0
    0 Yorumla
  • 1963green
    1963green Takip Et
    +1 yıl

Bence at hırsızı tipli krolar kokularıyla kızların beynini öldürüyot yanında gezmesinin sebebi o ☺☺

0
    0 Yorumla
  • Blacklordrs
    Blacklordrs Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Hayır alakası yok dışarda milyonlarca tipsiz erkeğin kolunda manken gıbı kız var neden çünkü 💵💴💰💸💶💷 bunlar varsa yeter

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tip önemli lakin konuşma tarzi ve samimiyet daha önemli beni bır erkekte dikkatimi çeken konuşmasi ve davraniş şeklidir

2
    0 Yorumla
  • mertcanist1995
    mertcanist1995 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

tip önemli diyen kız varsa helal olsun evlenelim onlarla hemen

0
    1 Yorumla
    • mertcanist1995
      mertcanist1995
      +1 yıl

yanlış yazdım tip önemli değil diyen olcak :D

Yorumla
  • Nagajuseyo
    Nagajuseyo Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

E heralde at hırsızı suratlı birisinin seni tavlamasını istemezsin dimi

1
    0 Yorumla
  • Rollon
    Rollon Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

yok çeneye bakar o, ağzın laf yapıyosa her türlü tavlanır

0
    0 Yorumla
  • Muhsin24
    Muhsin24 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Kesinlikle alakası yok yakışıklılıkla. Beceri olması lazım.

0
    0 Yorumla
  • PromisedLand
    PromisedLand Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Yakışıklıysa gerek vardır.

0
    0 Yorumla
  • Mavili1905
    Mavili1905 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 38
    +1 yıl

Tipe bakan kadın gelmesin mümkünse.

1
    0 Yorumla
  • BERKAY123456
    BERKAY123456 Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

paran varsa yok, paran varsa 7cm ile bile kızları tavlarsın.

0
    0 Yorumla
  • Salih_tutucu
    Salih_tutucu Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Kız olan sensin bu soruya cevap vermesi gereken kişide sensin.

1
    0 Yorumla
  • berkelmas
    berkelmas Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

var tabii ama bir o kadar da konuşmasını bilmek lazım

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Paran varsa herkez kapında köle paran yok yakışıklıysan kimse bakmaz

0
    2 Yorumla
    • Mantıklıkız03
      Mantıklıkız03
      +1 yıl

Neden öyle dedin ki alakası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Paran yakışıklılık ne işe yarar şimdiki kızlar paraya bakıyor.

Yorumla
  • LordLondra
    LordLondra Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Olmazmi kıllı bir çomar olsan yüzüne bile bakmazlar.

0
    0 Yorumla
  • Ayazz40
    Ayazz40 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Yok da yani hayırdır kız beni tawlasin kız kim oluyoda biyerlerini kaldırmayın böyle davranarak 😀

0
    0 Yorumla
  • esrikgemi
    esrikgemi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

Önemi yok desen kim inanır 😊 diğer özellikler sonra gelir

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız tavlamak için tipin önemi var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Badak olmak iyi değil mi ya, yok flört yok o kızın egosunu tatmin et, yok başı agriyormus... 5 cevap verildi
Eşofman kızlara gerçekten çok yakışmıyor mu? 4 cevap verildi
Gıcık edilmek kızların hoşuna gider mi? 4 cevap verildi
Ezik kızlara napılır? 7 cevap verildi
Bir Kızı çok şımartmak iyi midir? 10 cevap verildi
Bir kızı takmamak bağlatiyor mu? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨