+1 yılKızların ne söylediğine değil, ne yaptığına bakın diye bir söz var. Kızlar dış görünüşe erkeklerden kat kat daha çok bakarlar. Erkekler dış görünüşe baktığını söylerler ama pratikte hiç bakmazlar, çirkin kızlarla bile sevgili olurlar. Ama kızlar çok detaycıdır. En başta kiloya bakar, yanında zayıf erkek istemezler, sakalı çıkmıyorsa bir erkeğin bu bir eksidir. Yüzünde sivilce var mı, kızarık mı vs her şeyi incelerler. Sadece fiziğini ve yakışıklılığını beğendikleri erkekleri severler.
Ben çok güzel kızlarla da sevgili oldum, orta güzellikteki kızlarla da , çirkin kızlarla da. Ama çirkin bir erkekle sevgili olan güzel kız hiç görmedim. Çok nadirdir , milyonda bir görmüşümdür o kadar. Ama tam tersini çok fazla gördüm. Mesela kızın yüzü sivilce ile kaplı, çirkin ve kısa boylu, ama yanında kalıplı, geniş omuzlu, sakallı ve yakışıklı erkek vardı. Örnekler çok fazla.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
karakteri zayıf olan tüm kadın erkek cinsi, iilk önce tipe bakar. bu bilimsel olarak kanıtlandı.
bakmak derken, kendine sevgili olmasını dilemek istemek anlamın da. yoksa her insan her insana bakar.
Erkekler genelde aptal ve ahmak kızlar ile evlenmek isterler, çünkü kadın zeki , akıllı olursa, yiyeceğin haltları o kadar rahat yapamazlar.
günümüz deki kadınlar da aslında erkekler gibi düşünüyorlar, adam sadece bana baksın. her istediğimi alsın. tatillere götürsün, çok sevsin vs vs... bu iki grupta dünya boşa yaşayan insan grubudur... kişisel görüşüm.21 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit anlyayışa saygıya hiç yer yok ama neler gördüm bu işin tiple olmadığını ya da meslek grubuyla yoksa banka müdürü güvenlik görevlisiyle evli profosör hoca temizlik görevlisyle önemli olan güven ve ortak noktalarda buluşmak
+1 yılKadınlar sandığınız gibi tek bir şeye önem vermezler. Yakışıklı ve mal mal konuşuyorsa emin olun 3.5 milyar erkeğin içinde en son sırada yer alacaktır. Eninde sonunda bu olacaktır. Bu kişilerin tercihi değil, doğanın tercihi böyle.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel konuşuyor ama tipsiz göbekli buna da bakmıyorlar sanki kadınlar mükemmel miş gibi mükemmel erkeği arıyorlar 😔
- +1 yıl
5 milyar oldu
Yok diyen yalancıdır.😂😂
Önemli olan iç güzelliktir der. Sonra iç güzelliği olan bir erkek getirirsin ıyyhhh der.😂😂
Bu kızlar böyledir. Açık sözlü değillerdir.72 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılTip önemlidir
İnsanın gözleri dış görünüş arar
Kalbin aradığı ise sevgi, saygı, ilgi, hoşgörüdür
Aklın aradığı ise para ve zekadır
Hepsini arayan hiçbir şey bulamaz :Ddd ddd65 Yorumla- +1 yıl
@Bfejrj Teşekkürler katılım için :)
- +1 yıl
Selam ben candy knk 😂
- +1 yıl
@hassnicktirlan Yine mi sen diyor muşum ahahaaaa
- +1 yıl
Ölskslsşs 😂😂😂
Oladabilir. Olmayadabilir.
Bugün tramvayda birilerini gördüm, hani keko deriz ya, tam o cinsten. Elinde tespih, aptal salptal hareketler, saygısızlık küfür biri bin para. Ama yanında kız vardır. Sarmaş dolaş. Ha deriz ki zaten ikiside aynı yolun hancısı. Ciddiyetin zerresi yok, zaten ikiside birbiri için gelip geçici bir heves. Lay lay lom yani. Onlar için tipin bir önemi yok. Yanına gelip iki kakara kikiri yapması yeterli.
Ama hanımhancımcık bir kız için elbet tip önemli. Ama bu öyle yakışıklı veya tipsiz babında değil, içindeki efendiliğin dışına nufüsetmiş halinden bahsediyorum. Hani insanın içindeki güzellik az da olsa dışına vurur ya, o elektriği verir karşına, ondan bahsediyorum işte.
Yani diyeceğim şu ki, lay lay lom kızlar için önemli değil, ama ciddi ne istediğini bile bir kadın erkeğinin yanına yakışmasını ister.00 YorumlaÇoğu kadın için önemli bazıları tiple ilgilenmiyor ama şöyledir kızlar bir kız bir erkeği yakışıklı bulurken bir başka kız çirkin buluyor bir kızın gözünde çirkin bulunan bir erkek bir başka kızın gözünde inanılmaz yakışıklı tamam kızlar yakışıklı isteriz derlerde bir kızın yakışıklı gördüğünü hepsi yakışıklı bulmuyor ki burda çoğu kız yakışıklı der tuttururlar sevgilierin resmini paylaşırlar siz harbiden bunlara mı yakışıklı diyorsunuz bence yakışıklılıkta göreceli bazı kızlara göre çok yakışıklıyım bazılarına göre çok çirkinim şimdi çirkinmi oluyorum yoksa yakışıklı mı bir kız beni çirkin buldu diye tüm kızlar çirkin bulmuyor ki ya da bir kız beni yakışıklı buldu diye tüm kızlar yakışıklı bulmuyor ki onun tip kızdan kıza değişiyor
00 YorumlaVar ama tek başınada yeterli değil. Ergen aklı bir karış havada olan kızlar üzerinde çok tip etkili olur ama belli bir yaştan sonraki kadınlara daha fazlasını vermen lazım.
40 YorumlaDil bebegim dil tip sonraki planda dilini aşına olan birisi her zaman kazanir gerek yolda yururken ayarliyabilir gerek bir yerde calisiyorken herzaman gülümsetir kelime dağarcıgın tatliysa insanlari bakarlar ahlagin kaba ise yatakta da mutlu edersin kimilerini ne yaşiyorsan dilinle yaşarsin muhabbetin sardirir cevreni hayran kalirlar ticaret yapiyorsan behçet olur kişilikler kazanirsin yaşadigin yerde çirkin bir tipin varsa gülümseterek anlatirsin karsindaki kusurunu görmeyi verir mutlu olur açsa karnin dilinle doyurursun hemde en tatlisindan sevismek istiyosa bedenin her tende uygularsin dilinle yer dilinle sever insanlar seni.
00 Yorumlaben daha hayatımda tipe bakmayan kadın türkiyede görmedim burda olurmu öyle şey ben bakmıyorum diyenler bile yalan söylüyor canlı şahit oluyorum bizzat yaşadım hayatım boyunca en güzeli bastırıyorum parayı vuruyorum yabancı karılara aşırı zevkli oluyor kapris yok kibir yok
10 YorumlaYani önemi var çünkü bir tanımadığın bir insanı ilk gördüğünde onu beğeniyorsan hoşlanıyorsan bu onun nasıl biri olduğu için değil dış görünüşünü beğendiğin için oluyor yani o insana ilk düşünce yapısını oluşturan tiptir önemi de vardır beğenmediğin bir insandan hoşlanmazsın bence
00 Yorumla
+1 yılTabiki tip ve para gerisi hikaye karakterin istedigi kadar kusursuz olsun tipin ve cebinde paran olmadıkca tanışmaya bile yanaşmıyor kızlar zaten
Mesela gercekten begendin bir kızı tip pek yok para da yok gidip konuşmaya tanışmaya çalıştın direk daha tanışmadan salak serefsiz mal gibi laflar yapıştırır sana niyetin ne kadar temiz olsada...00 YorumlaBüyük oranda önemli, dil para bir yere kadar. Gerçek bir ilişki yaşayacaksa insan yanına yakışanı arıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar tabi onlar icin tip. onemli adamin iyi olmasi nasil. davrancagi hic onemli degil yuzunu gorsun beyensin bana ne yapsa yapsin hic onemli. degil. onlar icin ama cogu agliyor sonra bu gun onunla. cikar arkadan 3 4 kisiyle. daha cikar kullanip ayrilir oburune gecer karni burnunda terk edileni gordum. eee helal olsun neden olsa. yakisikli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bir yere kadar önemlidir. Tabi kimse tipini beğenmediğinin içini merak etmiyor orası ayrı, lakin ilk adım kişinin tipidir ağzını açana kadardır bu sonrası laf yapmasına bakar boş konuşan yakışıklı ne işinize yarayacak.
20 Yorumla
+1 yılben önemsiyorum allah aşkına önemsiz demeyinde artık. ilk güzellik cezbeder daha sonra karakter. Ne demiş aşık veysel güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.. ( Tip onemli ama karakter ve sevgi daha önemlii :) ))
10 Yorumla
+1 yılHayır sadece para önemli öyle olsaydı çok yakışıklı olan çocuklar var piyasada ama hayatla mücadele ediyorlar sadece karıya kıza vakitleri yok bu devirde sadece para
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tipe gore taba gelem kizin aklinada... yani baska ne diyeyim.
20 Yorumla
+1 yılGüzeldin hani yerin zengindin hani derin demişler. İkisinden bir olacak ikisi birden olursa daha başka oluyor. Güzellik subjektif oluyor. Kimi seviyorsan o en güzeli. Kimden ayrılıyorsan o en çirkini. Allah allah nasıl farketmemişim dersin ya
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil bu yakışıklı muhabbetini kızlar çıkardı kızlardan biri çıkıp ta bir demiyor vicdanlı olsun merhametli olsun allah korkusu olsun demiyor yarısı düşmüş tip peşine dik kafalılık yapıyorlar terk edilince ağlıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılPara varsa yancikta kiz gelir yan koltuga 😂😂😂 su sıralar tipten cok cuzdana bakanlar daha revacta yani beno gezdirsin yiyelim icelim dien tipe bakmayan konusma ve duruşa bakan kizlar azinlikta bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılRecep İvedik filminde diyor Ya önemli olan iç güzelliği derler ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz diye görsellik ve karakter bir bütün olunca daha çok tercih ediliyor gerçek bu 🙄
10 Yorumla
+1 yılEn çok zeka ve komik olmak önemli bana göre. Tipi olsa iyi olur tabi ama gerçekten akıllı konuşan bilgili insanlar ilgimi çekiyor benim akıl önemli gençler dnfmld
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden olmasın ki tipin önemi var mıymış tipsiz parasız kıllı göbekli içkisine sigarasına başka kadınlara gitmesine laf etmeyecek bir kadın arıyorlar heralde arasınlar bakalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılben mesela tip olarak 4*4 üm ama eğitim kariyer donanım olarak 5*5 im!
https://resmim.net/f/8SnT4g.jpg00 Yorumla
+1 yılHayvanlarda bile çeşit çoksa aradan sıyrılan güçlüler oluyor. Bizde de tipi iyi olan , hali vakti iyi olan , karizmatik olan gibi sınıflandırmalar yapan kızlar için sıyrılarak dikkat çekiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılKadınları tip değil çene korkutsun tip bir yere kadar.. insanın başına ne geliyosa çenebaz adamdan geliyo😃
11 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar her zaman erkeklerden daha fazla konusmaktadırlar bilimsel olarak kanıtlanmıştır sırf konuşmak için konuşan kadınlardan nefret ederim özellikle 😃😂
+1 yılHem tip hem tavır önemli/ Sırf yakıßıklı diye birine tav olmam özgüvenli de olması gerek karizma ararım ben adamda✔
10 Yorumla
+1 yılTabiki 🙃 kirli sakal, esmer ve kaslı güçlüyse bingoooo🤗 bizim Türk erkekleri harikaaaaa yaratıklar 🤗
11 Yorumla
+1 yılBence var yani yalan konuşmaya gerek yok. Ama tip her şey değil. Bakınca heyecanlanıp konuşuncada heyecan daim olmalı bence.
10 YorumlaYok yeter ki beraber vakit geçirin
Kızlar tipi kötü olanada aşık oluyor22 Yorumla- +1 yıl
var mı öyle bir tanıdığın 😂😂
- +1 yıl
@RememberMe55 var bennnnn😡
+1 yılKesinlikle hayir tatli dilli olmali o kisi ama eger ben asik olursam MİSTER GERMANY birincisi bile çekici gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Tip önemli bence. Ama konuşma ve yaklaşım daha önemli. Tanıdığım bir sürü yakışıklı eleman hala mst yapmaya devam ediyorlar.
00 YorumlaOzguven daha onemli. Tasgibi kizin yaninda tipsiz kilolu bir erkek giyinmesine bilmiyor. Kac tane var böyle
00 Yorumla
+1 yılKimse edebiyat yapmasın ya. Önemli işte tipsizse demek yanlış olacak belki lakin öyleyse kimse bakmıyor
00 YorumlaEekeklerde karaktere bakmak var ama kadinlar kulliyen 6alan hepsi karakter kisilik diyor ama is icrata gelince fizik ve tipten otesini goremiyorlar yazik
00 Yorumlakediler sahiplendikleri insanları severken, çirkin bu ben başka bir şahıs bulayım, dediğini duydunmu hiç.
00 Yorumla
+1 yılTavlamak için daha çok özgüven gerekli. Tiple ancak birine kendini beğendirebilirsin, ama tavlama işi konuşmak ve ikna etmekle ilgilidir.
10 YorumlaDışını begenmedigi birinin içini merak etmez bir insan.
10 Yorumla
+1 yılHayır çekicilik ve seksapalite önemli. Yüz güzelliği çok önemli değil.
10 YorumlaKadınlar her zaman yakışıklı erkeklere bakar, eğer yakışıklı erkek basit karakterliyse ondan soğur ve başka yakışıklı erkeğin peşinde koşar. 😊yok asıl önemli olan iç güzelliği , yok efendim değer vermesi felan filan hikayedir.
00 Yorumla
+1 yılİş tipte bitmez giyim ve zeka birazda ikna kabiliyeti önemli
00 Yorumla
+1 yılKadınlar yüzeysel varlıklardır ve daima yüzeylerle ilgilenirler. Bu kadar basit...
00 Yorumlaİlk bakışta önemlidir ama daha sonra zamanla tanıdığın zaman bir önemi olmadığını anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılo kadar çok güzel kadın ve çirkin erkek gördüm ki artık umudum var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Bazı bayanlarda çok önemli bazılarında hiç önemi yok 🙄
00 Yorumla
+1 yılTip ilk başta önemli baya ama dil yoksa o kız gider
00 YorumlaOtobüs durağından bile kız takıyorum ve kendimi yakışıklı bulmuyorum bu işler dile bakiyo
00 YorumlaBence at hırsızı tipli krolar kokularıyla kızların beynini öldürüyot yanında gezmesinin sebebi o ☺☺
00 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok dışarda milyonlarca tipsiz erkeğin kolunda manken gıbı kız var neden çünkü 💵💴💰💸💶💷 bunlar varsa yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTip önemli lakin konuşma tarzi ve samimiyet daha önemli beni bır erkekte dikkatimi çeken konuşmasi ve davraniş şeklidir
20 Yorumla
+1 yıltip önemli diyen kız varsa helal olsun evlenelim onlarla hemen
01 Yorumla- +1 yıl
yanlış yazdım tip önemli değil diyen olcak :D
+1 yılE heralde at hırsızı suratlı birisinin seni tavlamasını istemezsin dimi
10 Yorumlayok çeneye bakar o, ağzın laf yapıyosa her türlü tavlanır
00 YorumlaKesinlikle alakası yok yakışıklılıkla. Beceri olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılYakışıklıysa gerek vardır.
00 Yorumla
+1 yılTipe bakan kadın gelmesin mümkünse.
10 Yorumla
+1 yılparan varsa yok, paran varsa 7cm ile bile kızları tavlarsın.
00 Yorumla
+1 yılKız olan sensin bu soruya cevap vermesi gereken kişide sensin.
10 Yorumlavar tabii ama bir o kadar da konuşmasını bilmek lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParan varsa herkez kapında köle paran yok yakışıklıysan kimse bakmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dedin ki alakası yok
Cevap sahibi+1 yılParan yakışıklılık ne işe yarar şimdiki kızlar paraya bakıyor.
+1 yılOlmazmi kıllı bir çomar olsan yüzüne bile bakmazlar.
00 YorumlaYok da yani hayırdır kız beni tawlasin kız kim oluyoda biyerlerini kaldırmayın böyle davranarak 😀
00 YorumlaÖnemi yok desen kim inanır 😊 diğer özellikler sonra gelir
00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne