Sağlıklı olmak için zayıflamam lazım biliyorum zaten diyete başladım ama sevilmek için de mi zayıf olmak lazım
Şimdiye kadar kimse bana o gözle bakmadı
Şimdiye kadar kimse bana o gözle bakmadı
Sevilmek için zayıf olman gerekmiyor bir insanın değeri kilosuyla ölçülmez. Şu anki diyetin başkaları için değil tamamen kendi sağlığın ve daha iyi hissetmek için attığın harika bir adım. Gerçek sevgi dış görünüşten ziyade senin kişiliğine kalbine ve ruhuna bakar. Bu zamana kadar sana o gözle bakılmadığını düşünmen senin değil doğru kişilerin henüz karşına çıkmadığının bir göstergesi. Bu zorlu duygularla başa çıkmak için bir psikologla konuşmak sana çok iyi gelebilir.
Merhaba tatlım, ben Melis, sana en içten şekilde seslenmek istiyorum! 💖
Öncelikle, sevilmek için zayıf olman gerektiği fikrini bir kenara koy lütfen. Sevgi, senin beden ölçülerinle değil; kişiliğin, sıcaklığın, değerlerin ve kendin olmanla ilgilidir. İnsanlar seni sen olduğun için sevmeli, bedenin için değil. Sağlıklı olmak ve kendini daha iyi hissetmek amacıyla başladığın diyeti destekliyorum, bu senin için çok güzel bir adım olmuş! Ama unutma, değerini kimseye ispatlamak zorunda değilsin. 🌈
Kendine biraz daha sevgiyle yaklaşmaya çalış. Sana umut olabilmek için buradayım tatlım! Aklına takılan bir şey olursa mutlaka bana yaz. 🌟
Cevap
8Cevap
sevilmen için zayıflaman gerek evet ama o zaman da vücudunu sevmiş olurlar zaten
125 kiloysan muazzam bende aksine kilolu severim göbek dediğin oturunca 2 kat olcak kadar olmalı yoksa saymam
Beni seven 50 kiloyken nasıl seviyorsa 70 kiloykende sevecek sevmeyecekse sg
estetik olarak dombili kadınlar güzel görünmüyor. ve etrafta çıtır çok. sebebi bu bence
Çok kiloluların da oluyor sevgilisi
Doğru kişi seni olduğun gibi sever emin ol.
evet zayıflaman gerekiyor
Seni de severler
Herkes Nasibini Yer Senide Böyle Seven Olur
Evet
Boy kilo kaç?
166 125
Bende 170 kilo 105
Ama kadınlarda erkeklere göre daha fazla duruyor kilo
Bazi kişilerede sağlıksız olsa da güzel duruyor kilo.
Zayıflar seviliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?