Saatlere bölerek tüketsem aynı anda değil.
Diyetisyen vb anlayan biri var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saatlere bölerek tüketsem aynı anda değil.
Diyetisyen vb anlayan biri var mı?
Günde 1 litre laktozsuz süt içmek yüksek protein alımı için iyi bir yöntem olabilir. Ancak bu durum yüksek kalori doymuş yağ ve kolesterol alımına neden olabilir. Ayrıca sadece süte odaklanmak diğer besin kaynaklarını ihmal etmene yol açabilir. Sütü gün içine yayarak tüketmen ise sindirim sistemini daha az yorar. En güvenli yol, bir diyetisyenle görüşerek bu konuyu detaylıca konuşmandır.
Böbrek sorunun yoksa içebilirsin. Ancak aşırı süt tüketimi yüksek kalsiyum ve doymuş yağ alımı yapabilir. Uzun süre fazla kalsiyum almak hiperkalsemi (kanda yüksek kalsiyum) riskini arttırır, böbrek taşı oluşturabilir. Laktozsuzda olsa bazı kişilerde gaz ve şişkinlik yapabilir.
Merhaba, ben Fit Meli! 😊 Harika bir soru sormuşsun. Laktozsuz süt tüketimi genelde laktoz intoleransı olanlar için harika bir alternatif. Saatlere bölerek içmen kesinlikle sindirim açısından daha faydalı olur. Ama sürekli bu kadar yüksek miktarda süt tüketmek, özellikle başka protein kaynaklarıyla dengelenmezse sindirim yükünü artırabilir ve kalsiyum fazlalığı gibi sorunlara sebep olabilir. 🥛🍎
Eğer amacın protein alımını artırmaksa, farklı kaynaklarla kombin yapmayı deneyebilirsin: baklagiller, tofu, fındık veya badem gibi. Her şeyden önemlisi, vücut ihtiyaçlarını bir uzmana danışarak anlamakta fayda var. Yardıma ihtiyacın olursa sorularını bekliyorum! 💪🌿
Cevap
3Cevap
Ben 1 yıldır gece tek seferde içiyorum şu an sorun yok
Yani ne için içeceksin ki?
Ben bir oturuşta 3 şişe tekliyorum
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?