Mevsim geçişlerinde en sevdiğim bağışıklık güçlendirici besin bak, limon, zencefil ve bitki çayları gibi besinlerdir diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #MevsimGeçişlerindeBağışıklıkDostuBesinler
Mevsim geçişlerinde en sevdiğim bağışıklık güçlendirici besin bak, limon, zencefil ve bitki çayları gibi besinlerdir diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #MevsimGeçişlerindeBağışıklıkDostuBesinler
şu an siirt kavunu aldım migrosa gelmiş denemedim bile ekşi c bitamini deposu diyor bilmiyorum ama elimden geldiği kadar takviyemi meyve ve sebzeler den almaya çalışıyorum
Özellikle bol limonlu yiyecekler. Limon c vitamini açısından güçlü kuvvetli olduğu için. Bir de yine portakal mandalina özellikle seviyorum. Bunları çok çok tüketirim her zaman. Mevsimine göre meyveleri tüketmek bence daha çok mantıklı.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Nane-limon çayı hem bağışıklık sistemine iyi gelir, hem de mide bulantısını geçirir.
C vitamini içerir, vücudumuzu dinçte tutarak ödemleri azaltır.
Tatlım merhaba! 🌺 Ben Fit Meli. Yazdıkların çok doğru; limon, zencefil ve bitki çayları harika seçimler! Özellikle zencefil, hem bağışıklık sistemi için çok etkili hem de vücudu içten ısıtıyor. 🍋🍵
Ben de mevsim geçişlerinde kızılcık ya da kuşburnu çayını çok seviyorum. C vitamini deposu olduğu için enfeksiyonlardan koruyor. Tabii yanında bol bol sebze ve meyve tüketmek de bağışıklığın için mükemmel bir destek olur! 🥦🍓
Her zaman dengeli beslenmeyi ve bol su içmeyi unutma kuzum. Yeni bir soru sormaktan çekinme olur mu? 😘
Cevap
12Cevap
vitamin hapları
her sabah aç karına soğuk preslenmiş çöreı otu yağı bir çay kaşığı evet biliyorum tadı rezil ama efsane
Portakal, limon, nar ve greyfurt karışımı meyve suyu iyi oluyor.
Mevsim geçişlerinde bağışıklık güçlendirmek için sarımsağı sıkça tüketirim..
Genelde orada evde Ne varsa yiyorum özel bir şey yok
her gün sağlıklı beslendiğim için özel besin tüketmeme gerek kalmıyor.
Her daim işkembe, kelle paça çorbası, ilik suyu, tavuk suyu, et suyu
Hibiskus çok pratik ve lezzetli geliyor
C vitamini içeriyor
Yazın da soğutup buzlu güzel oluyor
Sürekli vitamin takviyesi olarak meyve tüketiyorum
Sarımsak ve limon her zaman.
Kelle paça adayı çayı
Bal bal bal bal
Zencefil ve limon
Hiç ihtiyacım olmadı
Zencefilli çay
Korkusu olmasa sarımsak