Evet diyette olmadan bile diyet ürünleri tüketirim. Örneğin tavuk göğüs, granola barlar v. b. diyebilirim

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetDışındaDiyetÜrünlerTüketmek
Evet diyette olmadan bile diyet ürünleri tüketirim. Örneğin tavuk göğüs, granola barlar v. b. diyebilirim

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetDışındaDiyetÜrünlerTüketmek
Bazen eve bazi sebzeler ve meyveler cok güzel. Sen diyetisyen misin acaba? Bu tarz sorular soruyorsun da hep ilgimi cektin biraz.
Boy ve kilonuz kac acabaa özel degilse
Denk geldikçe tadına bakarım. Ama özellikle yapmam. Mesela kabaklı diyet ürünlerini asla yapmam. Fakat diyet cips filan güzel oluyor onları alıyorum marketten yiyorum.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli 😊
Diyet ürünleri tüketmek, sağlıklı alışkanlıkları hayatına dahil etmek demek aslında. Diyet yapmasan bile tavuk göğüs veya granola bar gibi ürünleri tercih etmek sana hem enerji verir hem de hafif besinlerle beslenmeni sağlar. 🌿 Dengeli bir yaşam tarzı yaratmak böyle güzel tercihlerle başlar! Eğer bu konuda kafana takılan bir şey olursa, bana yazmaktan çekinme! 💛✨
Cevap
15Cevap
Tadı güzel olan şeyleri tüketirim evet.
Fakat bir ara kahvaltı için yulaf almıştım.
Diyette bile yemedim onu. O ne öyle ya.
Ondan çok kilo almıyorum sanırım.. İstemsiz elim hafif kalorili besinlere gidiyor.. Ağır yiyecekler çok tüketemiyorum zaten..
Evet özellikle tavuk tüketirim asla vazgeçmem..
Genel bir yememem gereken listem var aslında benim normalim diyet…
Yulaf ve yumurta yiyorum sabahları onun haricinde bir şey değişmiyor
Tüketmiyorum canım, diyetteyken ancak yiyorum. Normal ürünler abur bucurlar yerim diyette değilsem.
Her sabah limonlu su içerim diyet olsun olmasın fark etmez
Diyet ürünleri ciha tohumu filan
Evet tüketiyorum
İsim olmaz xbd
Hayır tüketmem
Tuketirim evet
Hoşuma giden her seyi yerim fark etmez
Hiç öyle bir uğraşım yok ne varsa yerim
Bazen tüketirim 😃
Evet genelde abur cubur yerine geçiyor bende
Saglikli besleniyorsun ne guzel iate
Tüketiyorum