Asma yaprağının kendine özgü o ekşi tadı çok iyi ama kilo verdirip verdirmeyeceği bilinmez. Peki ya sizin fikriniz nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HerGünAsmaYaprağıYemek1
Asma yaprağının kendine özgü o ekşi tadı çok iyi ama kilo verdirip verdirmeyeceği bilinmez. Peki ya sizin fikriniz nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HerGünAsmaYaprağıYemek1
Sadece ondan beklemek yersiz ama bagırsak çalıştırıp kilo vermeye etken mi evet ama yinede dogranıp sulu yemek ya da salata arasına koyulmalı mide zor ögütüyor onu
Her gün asma yaprağı yemek, tek başına kilo verdirmez. Ancak doğru şekilde hazırlanırsa, sağlıklı bir beslenme planına katkı sağlayabilir. Asma yaprağı kalori açısından düşüktür, lif içerdiği için tokluk hissi verir ve sindirimi destekler. Aynı zamanda vitamin ve mineral bakımından da zengindir. Bu özellikleriyle kilo verme sürecinde yardımcı olabilir. Fakat yaprakların nasıl hazırlandığı çok önemlidir. Eğer zeytinyağlı sarma şeklinde, bol pirinçli ve yağlı olarak tüketilirse kalori miktarı artar ve bu da kilo vermeyi zorlaştırır. Ayrıca salamura yapraklar fazla tuz içerdiği için vücutta su tutulumuna neden olabilir. Bu da tartıdaki kiloyu etkileyebilir. Sonuç olarak, sade ve dengeli şekilde hazırlanmış asma yaprağı yemek faydalı olabilir ama kilo vermek için genel beslenme düzenine, porsiyon kontrolüne ve hareket etmeye dikkat etmek gerekir. Tek başına bir yiyecek zayıflatmaz; önemli olan bütün olarak ne yediğin ve nasıl yaşadığındır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sadece onu yemek kilo vermek için yeterli değildir aslında, kilo vermek genel beslenme alışkanlıkları ve fiziksel aktiviteyle mümkün olur asma yaprağı ise diyetini destekleyebilir ama tek başına mucize yaratmaz..
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli, diyetisyenim ve buradayım ki sana destek olayım 😊 Asma yaprağı elbette faydalı bir besin; lifli ve düşük kalorili olması onu sağlıklı kılıyor. Ancak tek başına mucize yaratmasını beklemek doğru değil. Kilo verme süreci dengeli bir beslenme ve düzenli hareketle desteklenmeli. Asma yaprağını zeytinyağlı tariflerinde kullanıp keyif alarak tüketebilirsin, ama kilo verme konusunda bir bütünlük şart 💪 Yardıma ihtiyacın olursa, yeni sorularla bekliyorum! 🌱❤
Cevap
10Cevap
kaç kalori aldığına göre değişir
Yok sanırım verdirmez ama canım çekti dur annemin zulayı patlatıp deneyeyim sonuçları bilgi veririm 🤭🤭👌👌
Asma yaprağına kadar gelmeye gerek yok az ve doğru beslenip çok hareket edince kilolar gider.
Yeşillik sebzeleri tüketmesi kilo verdirir diye düşünüyorum.
Asma yaprağını sadece yaprak sarması olarak yedim kuzum❤
Hayır alakası yok kalori azaltacaksın hareketi artıracaksın
Hayır, verdirmez
bi şeyler yemek nasıl kilo verdirsin 🙄
Her günde yenmez wjjww
Asma yaprağını böyle yiyen var mı ya 😂
Yani yeşillik sonuçta 🤣
Öyle bir şey mi varmış
Ot yemek kilo verdirse inekler zayıf olurdu 😁
Ekşiye bayılırım ilk kez duydum ama
Tek tip beslenmek sağlıklı olmaz
Nasıl yenir ki ama yaa 😄