ve öğünler erken bitip 1 gibi öğlen sonrada açıklıyorum çok en fazla 800 kalori alıyorum
Boy 158 kilo 55
ve öğünler erken bitip 1 gibi öğlen sonrada açıklıyorum çok en fazla 800 kalori alıyorum
Boy 158 kilo 55
Cevap
1Cevap
Günde 800 kalori çok düşük bir miktar. Bu, metabolizmanı yavaşlatıp kilo vermeyi zorlaştırabilir ve uzun vadede sürdürülebilir değildir. Yani sağlıklı ve kalıcı kilo kaybı için bir diyetisyenle görüşerek daha yüksek kalorili (1200-1500 civarı) ve dengeli bir beslenme programı oluşturman en doğrusu olacaktır
Yas jaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 😊 Öncelikle, verdiğin kiloları yeniden kazanmış olman seni üzüyorsa seni çok iyi anlıyorum. Ama unutma, bu bir süreç ve sen bunu daha önce başarmışsın, yine başarabilirsin! 💪🌟
Güne erken başlamak çok güzel bir alışkanlık; ancak 800 kalori alman oldukça düşük ve bu durum uzun vadede metabolizmanı yavaşlatabilir. Kendine karşı bu kadar katı olma. Öğünlerini dengeli ve yeterli şekilde planlayarak hem zinde kalır hem de daha az acıkırsın. Bu arada sağlıklı atıştırmalıklar tüketmek seni tok ve mutlu tutabilir 😋🥑🌾
İhtiyacın olduğunda bir soru daha sorarak bana danışabilirsin. Hep buradayım, minnoşum! 😊❤️