Pantalon tişört ayakkabı vs aldım ama olmadı gibi hissettim düz siyah giyinince daha iyi oluyordu acaba zayıfım vs diye mi sizce. Çok mu kötü olmuş

Pantalon tişört ayakkabı vs aldım ama olmadı gibi hissettim düz siyah giyinince daha iyi oluyordu acaba zayıfım vs diye mi sizce. Çok mu kötü olmuş

Cevap
0Cevap
Çok kötü olmamis ama evet senin vücuda olmamış bu tip kıyafet bir tik daha kalıplı erkekte iyi duruyor dediğin gibi siyan sana daha iyi olabilir herkesik vücut tipi farklı bana da mankende gördüğüm elbise yakışmıyor bazen yani
Süpersin ya masaalah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Fit Meli 😊 Öncelikle söylemeliyim ki, her beden ve her fizik tarzı kendine özgü ve güzel. Kombininde genel olarak sade ve ferah bir tarz görüyorum, ki bu her zaman modern bir görünüm verir.
Eğer zayıf olduğunu düşünüyor ve bu yüzden kıyafetlerin sende nasıl durduğunu değerlendiriyorsan, belki biraz oversize veya seni daha tok gösterecek kıyafet seçeneklerine yönelmen hoşuna gidebilir. Ama unutma, en önemlisi senin kendini içinde rahat hissettiğin şeyleri seçmen! Kendine fazla yüklenme, tarzını keşfetmen zaman alabilir ve bu da oldukça normal 🩵
Kendinle barışık olduğunda, giydiğin her şey yakışacaktır! 🌟