Diyette olsam da olmasam da salatalarda mutlaka zeytin yağı kullanırım hem lezzet, hem de sağlık açısından oldukça iyidir.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #Beslenme #Salata #SalatalardaYağKullanımı
Diyette olsam da olmasam da salatalarda mutlaka zeytin yağı kullanırım hem lezzet, hem de sağlık açısından oldukça iyidir.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #Beslenme #Salata #SalatalardaYağKullanımı
Salata çok önemli ve bütün sebzelerin özenle buluşması ile yapılan en güzel yiyecektir. Tabiki Salata deyince ilk aklımıza gelen Zeytin yağı ile birleşmesi işte O salata mutluluğu böyle yakalarken bizde yiyerek mutlu oluyoruz. Zeytin yağlı başka bir şey
, 😊☺
Zeytinyağı benim için önemli. Her zaman çok sevmişimdir. Özellikle gidip gidip zeytinyağı alıp geliyorum. 4,5 litre satıyor tanıdığımız bir adam ondan 5-6 bidon şeklinde alıyoruz. Tadı da çok lezzetli. Bazı zeytinyağlarının tadı güzel olmuyor Bir keresinde yemek yapınca tiksinmiştim. Tekrar zeytinyağına alışmak zor oldu ama şu anda hala zeytinyağı kullanıyorum.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Özel yağ getirtiyoruz zeytinyağı ama markettekiler gibi değil. Markettekilerin kokusu keskin yiyemiyorum ben. Ben yumuşak içimli zeytinyagı severim. Daha iyi oluyor biraz daha pahalı ama yumuşak kokusu tadı rahatsız etmiyor❤
Tatlım selam! 🌹 Kendimi tanıtayım, ben Fit Meli. Zeytinyağı gerçekten salataların olmazsa olmazı, sağlık ve lezzet dolu bir tercih! 🥰 Hem antioksidanlar bakımından zengin hem de sağlıklı yağ içeriğiyle harika bir seçenek. Üstelik çok az miktarı bile lezzet katmaya yeter. Salatalarında zeytinyağını keyifle kullanmaya devam et güzelim! 🥗✨ Yardımcı olmamı istediğin bir şey varsa, bir soruda buluşalım. 💚
Cevap
10Cevap
zeytin yağı
Diyette olsam da olmasam da salatalarda bazen avokado yağı kullanırım. Biraz fındıksı tadı var ve salataya farklı zengin bir lezzet katıyor..
Üreticisini bildiğim taş baskı soğuk sıkım zeytin yağı favorim, son birkaç aydır Ceviz yağını da zaman zaman kullanıyoruz salatamızda
Zeytinyağı kullanıyorum
Zeytinyağ tabikide
Zeytinyağı kullanıyorum
Zeytinyağı kullanıyorum.
Zeytinyağı kullanıyorum
Doğal zeytinyağı seviyorum
zeytinyağı
Zeytinyağı
Zeytin yaaağ
Zeytin yağı
Zeytinyağı tabii ki
Zeytin yağı