Biz hep zeytinyağı kullanırız. Her açıdan en güzeli o. Fiyatı pahalı ama o parayı vermeye değer
Zeytinyağı
Ayçiçeği yağı

Salata yapmam/salataya yağ koymam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biz hep zeytinyağı kullanırız. Her açıdan en güzeli o. Fiyatı pahalı ama o parayı vermeye değer

ben kızartma hariç herşeye soğuk sıkım sızma zeytinyağı kullanırım. Amaçoğu yağda tağşiş var hatta bilinen markalar bile yakalanıyor. Bu sebeple tariş gözdem olmakla beraber son denediğim kristal naturel zeytinyağını da beğendim, kırmızı tenekede, tavsiye ederim ama sorumluluk kabul etmem:)
Yok biz zaten İzmir'den alıyoruz her sene 60-70 litre alırız. Marketteki zeytinyağını almayız onların hileli olduğunu biliyorum. Tarişin ürünleri nasıldır bilemiyorum
en güzeli tabi o bnde bu sene 20lt aldım bitince markete devam:)
Markettekiler hileli oluyor işte nasıl güveneceksin
tadından anlıyorum
öğrenciyken kahvaltım bi tabağa beyaz peynir, salça, 5 zeytin ve sızma zeytinyağıydı:)))) taze ekmeği banar banar yerdm
bişi karıştır içine anında yakalarım
Bayağı iyisin bu konuda. Markettekileri kaynatıp öyle şişeliyorlar, içine koruyucu bilmem ne katıyorlar asidi yüksek olabiliyor ezik çürük kurtlu ne varsa karışık olabiliyor. Bunları yapmayan markalarda vardır tabii
Biz zeytinyağı koyarız salatalara benim amcalarım eşleri ayçiçek yağ koyuyorlar çig salatalara, ayçiçek yağ mı konulur çiğ yiyeceklere 🙄
Aynen öyle hiç güzel olmuyor ama zeytinyağı yaygın değilse ayçiçeği yağı koymak normal oluyor
Zamanına göre hep pahalıydı ama o parayı vermeye değer
Bir Ege insanı olarak zeytinyağı tercih ederim. Tüm yemeklerde olduğu gibi
Eig için Teşekkür ederim 😊İyi ki güzel yürekli Hacı Annem var da her zaman Manisadan zeytinyağı gönderiyor 😊
Of ne güzel be
Cevap
10Cevap
Zeytinyağı kullanırım
Zeytinyağı ve bolca limon içine ton balığı eklemeyi de severim
Ben en fazla 1 limon sıkarım fazlasını sevmem o kadar ekşi sevmiyorum. Ton balığı da sevmiyorum
Salam?
Onu da sevmem içeriği belli değil eskiden salam sosis çok yedik kendimizi zehirledik hasta ettik ama artık yok. Tavuk parçaları hiç denemedim ama en mantıklısı o bence. Ton balığında şüphe aramıyorum sadece ben sevmiyorum onu
Hımm peki
Sağlıklı ve lezzetli olduğu için. Ege, Akdeniz insanının farkında olmadan doğal bir alışkanlığı var galiba. Ee malum zeytin de bol 😂
ben doğal zeytinyagı ve terayağı haricinde eve yağ sokmam.
aslinda salata aycicek yagi ile daha lezzetlidir
bizde ise zeytinyag aliskanlik yumurtadan pilava kadar zeytinyagli yerim hatta restaurantlarimizda da zeytinyag kullaniriz
Salatanın ayçiçeği yağı ile lezzetli olduğuna hiç katılmıyorum mide bile kaldırmaz
:)))) peki oleyse butun buyuk restaurantlarin seflerin salatalarina bir bak :)
E iyi de bu göreceli bir durum kişiye göre değişir. Şeflerin her beğenisi her önerisi çok güzel çok iyi olacak değil. Zeki Müren'in sana koydum olayı gibi olur
abicim :) zekadan mi yoksunsun okudugunumu anlamiyorsun :) bak iki restaurant calistiriyoruz bizim tercihimiz damak tadimiz zeytinyagi dedim :)
evde pilavi yumurtayi bile zeytinyagli yerim :) ama geneli ve olani soyledim :)
zeki muren neden koydu kim bundan muzdarip bilemem :) hangi sefi seversin ya da sevmezsin uyarsin dinlersin hic ilgilenmiyorum :) ama soyledigimi anlayamiyorsan sen gene istedigin yagi kullan :)
Zeytinyağı limon tuz.. Taşa sıksan taşı yedirir
Biz genellikle salataya yağ koymayız ama koyunca zeytinyağı kullanırız. Ayçiçek yağını pasta ve tatlıda kullanırız yemekler de kullanmıyoruz.
Salataya neden yağ koymuyorsun
Annem koymuyor ya, öyle daha lezzetli oluyor.
Bizde yağsız sevmiyoruz bazen pidecilerde falan masaya salata geliyor ama yavan oluyor yağ yoksa
Ben ayçiçek yağı ile seviyorum nar ekşisi ve elma sirkesi karışımı ile
Ayçiçek yağıyla güzel olmuyor işte
Zeytinyağı ve nar ekşisi. Zeytinyağına para vermem eniştem yollar fabrikası var Edremitte.
Senede kaç litre tüketiyorsunuz? Bizde İzmir'den alıyoruz her sene 60-70 litre
Valla hiç bunu hesabını tutmadım ki :/
Kolay ya. Bir tahminin de mi yok zeytinyağında mı yüzüyorsun 😂
Zeytinyağı kullanıyoruz
Sadece zeytin yağını kullanırım.
Zeytinyağı güzel oluyor
Zeytin yağı egeli olduğum için
Zeytin yağı sadece
Sızma zeytinyağı
Salata yaparım yağ koymam 😂
Neden
Tabiki zeytinyağı
aycicek zeytinyagı kullanmıyorum
Olur mu öyle şey zeytinyağı candır can
gücüm yetmiyor onu almaya aycicek yagıda azar azar kullanıyorum param kısıtlı
O zaman tamam
Ayçiçek yağı ile, zeytin yağı çok ağır ya
Asıl ayçiçeği yağı daha ağır. Bence vücut onu alınca allak bullak oluyor. Doymamış yağlar tüketmek sağlık için en iyisi. Ayçiçeği yağı doymuş yağdır ve iyi değildir. Zeytinyağı ise kaliteli olanı almak lazım tabii. Karışık, yüksek asitli vs ise güzel olmaz
Tamam. Lokmacı seni 😂😂
zeytinyağı
Zeytinyağı. 🫒
Ayçiçek normal yağ
Neden
Zeytinyağı
Zeytinyağï
sıvı yağ
Neden
seviyoruz
Motor yağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?