Evet ben sirke kullanırım bazen. bir de zeytin yağ tercih ediyorum her zaman salatalarımda çünkü böyle daha çok tat veriyor kesinlikle. birde limon tercih ederim daha sağlıklı olduğu için hem de içinde c vitamini oluyor. ama sirke çok fazla kullanmam aslında sadece diyet yaptığım da kullanırım yağ yakması için bunun dışında kullanmamayı tercih ediyorum salatalarımda. birde tuzu bol atmayı denerim bu şekilde daha güzel
Rusya'da yaşarken öğrendim ben de Rusların mantısı plemenni vardır yapılışı bizimkiyle aynı şekli farklı sadece. Onlar öyle yerler ben de orada gördüm denedim çok güzel oluyor
Aaa ev yapımı sirke var bizde baya iyi oluyor. Arkadaşlarımda kullanıyordu değişik japon sirkeleri. Harika oluyor tek kelimeyle. Kesinlikle güzel sirkeleri deneyin salatada pişman olmazsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Evet ben sirke kullanırım bazen. bir de zeytin yağ tercih ediyorum her zaman salatalarımda çünkü böyle daha çok tat veriyor kesinlikle. birde limon tercih ederim daha sağlıklı olduğu için hem de içinde c vitamini oluyor. ama sirke çok fazla kullanmam aslında sadece diyet yaptığım da kullanırım yağ yakması için bunun dışında kullanmamayı tercih ediyorum salatalarımda. birde tuzu bol atmayı denerim bu şekilde daha güzel
Salatalara sirke kullanmıyorum. Limon sızma yağ, tuz bazen nar ekşisi ve pul biber kullandığım saltalar var.
Zeytinyağı, limon ve nar ekşisi severim de sirke hiç sevmem, kullanmam.
Genelde nar ekşisi ve zeytin yağı yeterli. Afiyet olsun 😊
Hayır ya hiç sevmiyorum nedense hiç sevemedim de :/
Pek kullanmam ama nar ekşisi ve limonu çok kullanırım
ben limon sosu kullanırım sirke değil
Evet kullanıyorum tadı enfes oluyor
Limon tercih ediyoruz..
Limon daha lezzetli oluyor 😀Neşeli günler vakası dhjxcj 😀
😂😂😂 ahahhaa o turşu degil miydi
😂 şu an elimizde salata var , bununla yetinmemoz gerek 😂
Bn sirke seviyorum kardeşim limon babam da limon istedg icn mecbur limonlu yiyorm salatayı.😏
Evet severim çorbama da döküyorum bazen. Ve bir tavsiye vereyim mantının üzerine hiç bişey dökmeden sirkeye bandırarak yiyin müthiş oluyor
mantı mi 🤔
Evet mantı
fazla ilginc ama cok merak ettim
Rusya'da yaşarken öğrendim ben de Rusların mantısı plemenni vardır yapılışı bizimkiyle aynı şekli farklı sadece. Onlar öyle yerler ben de orada gördüm denedim çok güzel oluyor
Aaa ev yapımı sirke var bizde baya iyi oluyor. Arkadaşlarımda kullanıyordu değişik japon sirkeleri. Harika oluyor tek kelimeyle. Kesinlikle güzel sirkeleri deneyin salatada pişman olmazsınız
her yemeğin yanında olmaz
bazı yemeklerle uyumlu olur sirke iyi olur ama bazı yemeklerde gitmez
menüye göre değişr diyerek toparlayım cümleyi.
Salatala yaparken sirke, yag ve tuz ve diğer soslari ayri bir kapta karistir güzelce sonra dök aşırı lezzetli oluyor
Sadece sirke değil sirke limon nar ekşisi bu kadar cok şey karıştırmak umarım beni midesiz birisi yapmaz 😁
Limon-zeytinyağı ikilisi tercihim.
Salatada sirke kullanmam ama salataya katacağım sebzeleri sirkeli suda yıkarım.
Bazen çok güzel geliyor yedikçe yediriyor i. Bazen de sanki salatanın tadını bozmuş gibi hissediyorum
ben severim
genelde antalya tarafinda her meze salata sirkeli hatta banada orada ilk lezzetli gelmisti
simdilerde kullaniyorum
Saglik icin kullanirim ama ben harmanlarim, limon, uzum ve elma sirkesini
Hayır salatada sirke sevmem tadını değiştiriyor bana göre
Pek sevmiyorum yahu değişik bir tadı ve keskin bir kokusu var
elbette hemde elma sirkesi hemde kendim yapıyorum hemde limon ile beraber aynı oranda
hayır sirke hiç kullanmadım
ama çok sağlıklı kullanmak gerek
Evet hep kullanırız.
Kendi yaptığımız aluç sirkesi
Kullanman sirke sevmem çünkü limon kullanırım onun yerine
Sirke itici bir tat ya pek hoşuma gitmez ama nar ekşisi daha iyi
Ekşi tat yakışan semizotu gibi yeşilliklere güzel oluyor. Çoğunda zeytinyağı ve limon.
Genelde kullanmıyorum ama arada sirke perileri geliyor salkdg
Siz sadece ramaz gelincemi salata yiyorsunuz 😒 her yemekte salata olur ✅
Hayır limon severim
Limon daha iyi oluyor
Hayır kullanmıyorum...
Evet, kullanıyorum.
İşkembe çorbasında, birde turşu yaparken kullanırım, salatada sadece zeytinyağı
limon daha iyi oluyor ama zararlı o yüzden sirke kullanıyorum...
Turşu mu bu sirke kullanacan.
Salatalarda yağ bile istemem
Kullanmak lazım ama ben direk içiyorum
Sadece zeytin yağı, bazende nar ekşisi az.
Limon daha güzel oluyor
sirkenin her türünden nefret ederim
Hayır limooonn. 😃
Bazen kullanirim
Bazen
sirke kullanırım hata elma sirkesi iyi olur
Limon harici bişey kullanmam
Evet özellikle piyazda güzel oluyor
Sirke ağır oluyo ya limon daah güzel
Genelde yağ tuz kullanirim sirke severim ama
Sirkesiz salata yemem.
Kullanmıyoruz, limon kullanıyoruz.