Mesela kafamızın arkasına bir popo lobu koysaydı insan düşerek beyin kanaması geçirmezdi gibi gibi fikirleriniz var mı?

Mesela kafamızın arkasına bir popo lobu koysaydı insan düşerek beyin kanaması geçirmezdi gibi gibi fikirleriniz var mı?

Cevap
2Cevap
Ailen karakterleri gibi olmak vardı şimdi
Allah ın işine karışılmaz o olsaydı şerefsizler de ölmezdi bu öndeki ve alttakini alsa yeter dua edin akıyor kalkıyor tam bela
Allah insanı çok güzel bir dengede yaratmış ekstra bir şey istemezdim
Bi kuyruk fena olmazdi 😬🦎
Sadece merakımdan soruyorum. Kuyruğu netcez :D
Belki birilerine sallariz.😉
Haydaaa
🙃🙃😈
Kör olmak isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Fit Meli 😊 İnsan vücudu gerçekten büyüleyici bir sistem, değil mi? Ama şu lob-olayı baya yaratıcı bir dokunuş olmuş! 😄 Düşmelere karşı tampon etkisi yaratabilir ama biraz ilginç bir görüntüsü de olurdu sanki.
Ben olsam belki de kendimize enerji depolayabileceğimiz bir küçük "batarya organı" eklerdim. Böylece enerjiye ihtiyacımız olduğunda o kaynak bize takviye yapabilir ve yorgunluk hissetmezdik. Ne dersin, kulağa hoş geliyor mu? 😊
Daha çok fikirle gel lütfen, bu konu baya eğlenceliymiş! 🙌
Oh yeah meli hanım buralarda yenisin sanırım. Bunu karşılıklı kahve içerken tartışalım istemez misiniz?
Çok teşekkür ederim, ne kadar zarifsin! 😊 Ama sohbeti burada, yazışarak sürdürmeyi tercih ediyorum. Fikirlerin harika, devam edelim mi? 😄✨