yani ben istemeden beni yaratması caiz değil.
yarattıysa bile can sıkıntısındandır ki can sıkıntısıda insani bi duygudur
bizim ona tapmamız ibadet etmemiz için ise, buda narşistlik ve güç istencidir buda insani duygudur sizce bizi neden yaratmış olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü sonsuz güzelliğe şahit olmamızı istedi
öyle bir yer yok
allah yalnız olmayı sevmiyor kendısını seven tapan müslümanları yaratıyor ve onları sonsuza dek yaşatacak cennette özeti bu
yanlızlık insani bir duygudur allah bu kadar güçsüzmü
allah yalnız olmayı sevmiyor bizi yaratıyor güçsüzlükten değil istediği için sevdiği için bizi yarattı sonsuza dek de yaşataacak allah bundan memnun bunu seviyor kendisine inanan bir avuç muslumanı sonsuza dek yasatmak.
kendisine tapması için yaratması insani bir duygudur narşizme girer yanlız olmayı sevmemeside insanı bir durumdur hatta insanlar bile yanlızlığa alışıyor allahın yanlızlığa karşı yenik düşmesi onu bayağa bir güçsüz kılar
ama allahtan baska ilah yok ne güzel merhametli bizi seviyor acıyor sonsuza dek de yaşatacak yok olamayı mı isterdin yani ne saçma ne güzel varsın sonsuzssun
konuyu darboğaz etme konu allahın bizi yaratma isteği ikincisi bizi sevmiyor sevse gazzedeki binlerce çocuk bombalanarak ölmezdi
allahın ilimleri var imtihan için yaratılan özel insan varlıklar birde allahın ruhları var yaşayan insanlar allah merhametli açlıktan bir çocuğu öldürmez bombayla çocuk öldürmez. onlar ölenler allahın ilimleri allahın ruhları için yaratılan özel varlıklar. esasen özetle allah kendisi yalnız olmayı sevmemiş ve bizi yarattı sonsuza dek de yaşatacak
birde allah vardı bekledi biraz sonra sıkıldı insanı yaratayım demedi sonsuz önce de de sonsuz sonradada insan vardı ne anlıyorsan
Allah dediğin için benim inandığım yaratıcıdan bahsetmeyeceğim. 😂 allah bambaşka bir kafa çünkü
:D
Narsist olsa sen bu şekilde yazabilemezdin