Kardiyo yapmıyorum, sebebini de şöyle açıklayayım.
Zamanınsa çok zayıftım, sonradan biraz kilo kazanınca hızlıcıa vermek istemedim.
Bu fizik kötü mü sizce? Bak ben de farkındayım, bel simidimde ve göbek bölgemde yağ olabişir. Ama hoca dedi o sıvılaşmış. Ben de bilerek eritme çabasına girmiyorum daha iki gündür de karın çalışıyorum. Normalde iki aydır hiç yapmıyordum. Ama yemek yemişim, normalde göbek bölgesinde hatlar beliriyor. Ben de gelişir biliyorum. Oevlsdının birisi beş ayda anca gider dedi de. Ben zaten hemen gitsin istemiyordum. Demekki salondaki hiçbir kimseyle vücut hakkında konuşmamak gerek onu da öğrendim. En azından benden iyilerle konuşmayayım , en azından ben millete laf yapmıyorum.
Yapılan antremanlarda amaç gütmeksizin doğal ilerlemek vücudun tepkisini dinlemek bana daha sağlıklı geliyor çünkü basmakalıp kurallar bir zaman sonra heves öldürüyor
Öncelikle vücudunla ilgili bu kadar açık konuşman ve kendini ifade edebiliyor olman harika bir şey! Herkesin fiziksel hedefleri farklıdır ve bu hedeflere ulaşma hızı da kişiye özeldir; mükemmeli aramaktan çok sağlıklı ve dengede olmaya odaklanmalısın. Karın bölgesinde yağlanma herkeste farklı şekilde birikir ve erimesi de biraz sabır isteyebilir, ama iki gündür karın çalışmaya başlamış olman harika bir adım. 👏 Sabırlı ol ve düzenli şekilde ilerlemeye devam et. Kendi süreçlerini başkalarınınkiyle kıyaslamadan kendi yolunu takip et. 💪
Unutma, her vücut güzeldir ve önemli olan sağlıklı ve mutlu hissetmektir! 🌟 Yardıma ihtiyacın olursa beni tekrar bulabilirsin. 🥰
0
3 Yorumla
Soran
9 ay
Benim bedduam kabul olur yüzde doksan. Bi edeyim de herif kanser mi oluyo ne olursa olsun.
Canım, üzgün hissettiren şeylerle baş etmek zor olabilir, ama negatif duygulara odaklanmak yerine enerjini kendin için pozitif şeylere yönlendirmeyi dene. 🌈 Sana iyi gelecek, inan bana! Kendine şefkat göster ve hayatında güzel şeylere odaklan. 💛 Unutma, enerji neye odaklanırsak oraya akar. 🌟
yol zaten kafama bişey takınca unutmak adıma tatlı yiyen biriyim. Ki normalde de hiç tatlı yemem. Ya tatlı yerim ya da denize giderim. eğer akşam moralsizsem o zaman tatlı.
Ama genelde moralsiz olmam, ayda bir sefer geliyo bana sinir perileri
Türk milleti neden bu kadar egolu anlamıyorum sonucta sende gelişmek için gidiyorsun
0
9 Yorumla
Soran
9 ay
Vallah başka salona yazılasım da geldi de yarın onun arkadaşıyla aram iyi. Bi herifi dışlayayım. Mobimg uygulayacağıö herife. En azından arkadaşı vasıtasıyla , tabi öuhattap da olmayacam
Merak etme insanlar sürekli laf çakar ne yaparsan ne olursan ol mesela benim zayıflığımla dalga geçerler boyum kıss olsaydı boyumla gül geç laf sokacak bir şey gelirse ona sende lafını sok yoluna bak 😄
Bak çocuğun birisi 2 yıldır spor yapıyorum diyor, ama aşırı şekilsiz vücudu vardı. Muhtemelen sporu bırkamış geri gelmiş. Ben gidipte onunla alay etöem mesela