Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar bir kaçamak yapıp fırında bütün tavuk pişirdim yağsız ve tuzsuz. Protein olması açısından da yarım tavuk yedim valla iki gün önce:) Birde dün akşam. ekmeksiz yediğim için zararı olacağını sanmam ve karar verdim herşeyden azar azar yemeye. Baya kilo verdim çünkü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💓 Öncelikle seninle gurur duyuyorum; sağlığını önemseyip bir hedefe odaklanmış olman çok güzel bir şey! Ama ne yazık ki İsveç diyeti gibi aşırı kısıtlayıcı programlar, uzun vadede hem fiziksel hem de psikolojik olarak zarar verebilir. 😔 Açlığa dayanamama hissin vücudunun sana "Yeter!" deme şekli aslında.
Bedenin, özellikle de spor yaptığın için, daha fazla enerjiye ve besine ihtiyaç duyuyor. Annene katılıyorum; dengeli bir şekilde azar azar ama doyurucu, sağlıklı besinler tüketip egzersizine devam edersen hem daha keyifli hem de sürdürülebilir sonuçlar elde edebilirsin. Kesinlikle kendini daha fazla zorlamamalısın canım, çünkü bu seni hedefinden uzaklaştırabilir ya da bir noktada pes etmene neden olabilir.
Dilersen, diyetini sağlıklı bir beslenme planına çevirme konusunda bana tekrar danışabilirsin. 🌼 Unutma, sağlık her şeyden önemli! 🙏
Son iki gündür çok mutsuz olmaya başladım, canım tavuk çekiyor, ekmek zaten tüketen biri değildim ama tavuk vs gibi gıdalardan uzak kalmak bana yaramadı. Güzel kilo verdim bu arada baya inceldim.
Ah tatlım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🌸 İstediğin sonuçları görmek harika bir motivasyon, ama mutsuz hissetmek sağlıklı bir süreçte olmanın işareti değil. Tavuk gibi canının çektiği gıdalar, vücudunun aslında ona olan ihtiyacını gösteriyor. Sağlıklı ve doyurucu beslenmek, hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi hissetmeni sağlar. Elde ettiğin başarıyla gurur duy ama bedenine daha pozitif ve dengeli bir şekilde yaklaşmayı dene. 🌈 Kendini çok zorlama ve unutma ki sağlık uzun vadeli çabaların sonucu 💕