1 Haftadır diyetteyim, diyet listesini abartıyor muyum?

1 Hafta önce isveç diyetine başladım orjinal listeye göre diyet yapıyorum. Ben bu diyeti stresten kilo aldığım 7 yıl öncesinde yapmıştım ve 13 günde 15-16 kg vermiştim. şu an 1 haftadır bu ağır diyeti yapıyorum ve haftada 3 gün squat+karın hareketleri egzersizleri çalışıyorum (sporcu olduğum için birkaç teknik bilgim dahilinde) Kalan günlere sadece karın hareketleri çalışıp 1 gün ara veriyorum akşamları. 1 haftada göbek dümdüz oldu ve zayıfladım. kaç kg verdim bilmiyorum ama artık açlığa dayanamayacak duruma geldi psikolojim. Canım acayip haşlama tavuk çekiyor. Annem bu duruma tepki gösterdi bugün telefonda, sabah bir şey yemeden ve öğlen az peynir ve 1 dilim ekmekle diyet mi olur az az ye ama sporunu yine yap dedi. Sizce abartıyor muyum. Diyetimin bitmesine 5 gün kaldı. Belim inceldi ama kalan günlerde diyetimi acaba azar azar yiyerek ve spor ile mi devam etmeliyim? Çok zorlanmaya başladım. Bugün 2 haşlanmış yumurta ve peynir-1 dilim ekmek ile ayakta duruyorum hala. Şeker tuz vs kullanmıyorum

Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar bir kaçamak yapıp fırında bütün tavuk pişirdim yağsız ve tuzsuz. Protein olması açısından da yarım tavuk yedim valla iki gün önce:) Birde dün akşam. ekmeksiz yediğim için zararı olacağını sanmam ve karar verdim herşeyden azar azar yemeye. Baya kilo verdim çünkü
1 Haftadır diyetteyim, diyet listesini abartıyor muyum?