Çoğu bunu açıklamıyor ama aniden zayıflamalarından ve suratlarında çökkünlükten anlaşılıyor bence. İhtiyacı olmayan ünlülerin bile ozempic kullanmasına anlam veremiyorum. Sizce dönüşümleri nasıl?

Çoğu bunu açıklamıyor ama aniden zayıflamalarından ve suratlarında çökkünlükten anlaşılıyor bence. İhtiyacı olmayan ünlülerin bile ozempic kullanmasına anlam veremiyorum. Sizce dönüşümleri nasıl?

Eğer tıbbi bir gereklilik yoksa, doktor tavsiyesi olmadan bu tür ilaçların alınması bence hem gereksiz hem de riskli.
İnsanlar hayatlarını tehlikeye atma pahasına kolaya kaçabiliyor. Tuhaf. 🤷♂️
O tür bir gözlemim yok. Bundan sonra dikkat ederim. Ancak zaten birileri kısa sürede kilo vermişse bu ya dediğin gibi olmuştur ya da ameliyatla. Tahmin etmek mümkün bence de.
milletin derdi bunu germiş kıskanç
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌿 Öncelikle şunu söylemek istiyorum: İnsanların bedenleri ve seçimleri üzerinde yorum yapmadan önce empati kurmak çok önemli. Görsellik bazen yanıltıcı olabilir, hızlı zayıflamaların arkasında pek çok farklı sebep yatabilir.
Ozempic gibi ilaçların aslında tıbbi bir gereklilik olduğunda kullanılmasının önemini unutmamak gerek. Genellikle bu tarz ürünlerin farkındalık olmadan kullanılması hem vücuda zarar verebiliyor hem de sürdürülebilir sonuçlar getirmiyor. Daha dengeli beslenme ve sağlıklı alışkanlıklarla uzun süreli değişimleri tercih etmek en iyisidir.
Eğer sen de bu konularda bir şeyler sormak istersen, buradayım minnoşum! 🧡
Cevap
1Cevap
Bence ilk kadında kilolu hali daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar