Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Gereksiz abartıldığını düşündüğün ünlüler var mı? 4. Süper soru jsjdjdj bıkmıyorduuBı de bugün 6 yaşıma girdim hani pastam
Güncellemeler
+1 yıl
KS 6 yaşı Allah için gerçek algılama nolür bunu bağa yapmayasın haa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ariana Grande , BTS (blackpink vs tarzı müzik grupları), Billie Eilish, Türklerin zaten neredeyse hepsi abartılıyor şimdilik aklıma direkt bunlar geldi ✍
Kesin linç yicem ama olsun
👇
Hande Erçel, Kerem Bursin, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç, Fahriye Evcen, Neslihan Atagül liste kalabalık aslında
Kadin ünlülerden Abartılan kişiler Hande Erçel ve Demet Özdemir bence. Fahriye Evcen ile Neslihan Atagül hiç abartılmıyorlar ki Fahriye evcene estetik yaptırdı diye çok kötü yorumlar geliyor instagramda. Ki estetik yaptırdi diye linç yemesi çok acımasızca isteyen istediğini yaptırır. Kadin yeni foto paylaşsa hemen eski halini fotosunu koyuyorlar fesatlıktan. Bir sürü estetik yaptiran ünlü var ama hiç birine Fahriye’ye yüklenildigi gibi yüklenilmiyo tüm sayfalar üstüne gidiyor ama kadın yine de sesini cikarmiyo ve takmiyor. Neslihan ise bence en güzel Türk ünlü çok güzel ve avrupai daha da konuşulmalı güzelliği bence.
@_Sudenazz1 Avrupai dediğin sanırım renkli göz, Neslihan Atagül renkli gözlü olsa da Avrupai değil boyu kısa, gösterişli fiziği yok, yüzü çocuksu sıradan Türk kadını profilin de. Fahriye Evcen'i sürekli paylaşmalari estetiğim yok demesi var olduğu halde sürekli estetiğini yenilemesi bir de işi yok sadece ınstagram'a Fotograf atarak reklamlar da Dünyanın parasını kazanıyor artık oyunculuk bile yapmıyor benim düşüncem aşırı abartılıyor
@_Sudenazz1 eski fotoğraflari paylaşıyor dediğin estetik siteleri ki onlar tüm Ünlülerin yeni eski halini paylaşıyorlar o senin hazımsızlığın sadece 😂 Fahriye botoksla çok itici oldu eski hali güzeldi sadece
İnstagram’a fotoğraf atmasının neresi anormal 😂instagramı ne için kullanıyoruz fotoğraf atmak için değil mi? Kadının fotoğraf atmasına da mı sinir oluyorsun şaka gibi. Oyunculuk yerine reklamlardan para kazanması da onun tercihi ve çok normal. O kadar hava atan gösterişli influencerler varken Fahriye’ye mi sinir oldun? Neslihan’ın Göz şekli de gayet avrupai. Alaturka bir yüzü yok Neslihan’ın ve alışılmışın dışında bir yüzü var pek kimseye benzemeyen bir yüzü var, estetiği de yok neslihanın.
Abartıldıgını nerden çıkardın peki? Ayrıca Benim hazımsızlığım falan yok. Bir kadının üstüne çok gidiliyorsa tabikide savunurum. En beğendiğim Neslihan olmasına rağmen Fahriye’yi de savunuyorum çünkü benim savunma sebebim güzellik değil karakter ve kadının üstüne gidilmesi. Ben sadece güzel bulduklarımı savunmuyorum, ayrıca güzel bulmadığımı veya estetikli olanları da ezip küçük düşürmüyorum.
@_Sudenazz1 Fahriye Evcen ınstagram kızı oldu onu diyorum 😂bence çok gereksiz biri gündem de olması gereksiz reklam gülü resmen hem yeni yüzler görmek gerek her reklam da fahriye yi görmekten kusucam. Yetti bu Oğluyla iyi sükse yaptı. Neslihan Atagül bana göre güzel değil ve sıradan tartışma bitsin.
@_Sudenazz1 Hem seni biliyorum Neslihan Atagül'e takıksın baya, onunla ilgili günde 500 soru soruyorsun. Neslihan' en. Beğenilmeyen kadın oyuncular dan ha başarı olarak Fahriye Evcen dahil olmak üzere hepsine bin basar o ayrı
Benim abartılmaktan anladığım şey birini sürekli övmeleri yani hande Erçele Demet Özdemir’e denildiği gibi. Fahriye’de medya desteği de yok çok linçleniyor. Demet Özdemir’de çok medya desteği var mesela hep yalakalık yapılıyor. Fahriye’nin fotoğraflarının altına fanları dışında Türkiye’nin en güzel kadını yazan birkaç kişi var ama her ünlüye böyle yorumlar geliyor zaten onlar önlerine fotoğraf geldiği için yorumluyorlar fotoğrafı yok mu saysınlar. Ben genel olarak gençlerin fahriyeyi güzel bulmadıklarını ve beğenmediklerini düşünüyorum, yeni nesil az tanıyor zaten hatta tanımayanlar bile çok. işte bu yüzden abartılmadıgını düşünüyorum yani güzel bulduğumdan değil.
Neyse bence de bitsin bu tartışma evet. Gerçi tam tartışmak denmez buna sohbet denilebilir, fikirlerimizi belirttik herkesin görüşü farklı olabilir saygı duyuyorum görüşüne.
Neslihan'ın boyu kısa değil, 169
@defnekç_ Hayır 1.69 değildir ünlülerin boylarını fazla yazıyorlar internette. Neslihan’ın görenler 1.64 diyor
Öylese bilemem tabi
Kerem bursin , can yaman, hande erçel, afra saraçoğlu aklıma gelenler bunlar
Ne yazık bazen ünlüler para veriyor bu konu için.. Daha öyle çok mal var..
Öyle bir derdim yok. Ünlülerle ilgilenmiyorum o kadar da
Kerem bursin en basit örneği o... Cocugunu hiç sevmiyorum birde adam yerine koyuyor lar ib... Yi
Kardashian ailesi, Billie Eilish, Barbara Palvin...
Kerem bursun, erkan kolçak köstengil , aleyna tilki , cemal can (×100) , çok var hangisini sayim
Kıvanç Tatlıtuğ
Burak Özçivit
Kenan İmirzalıoğlu
Serenay Sarıkaya
Barbara Palvin
Danla Biliç
Cemal Can Canseven
Nisa Bölükbaşı
Barış Murat Yağcı vs
zeynep basık ah felaket felaket
Khlie jenner fazla abartiliyor
*kylie