Genelde diyet yaparken bile öğünlerde zorlanmam ancak akşam yemeği bir az daha zor oluyor diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetYaparkenZorlanılanÖğün
Genelde diyet yaparken bile öğünlerde zorlanmam ancak akşam yemeği bir az daha zor oluyor diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DiyetYaparkenZorlanılanÖğün
Diyet yaparken en çok zorlandığım öğün akşam oluyordu çünkü günün yorgunluğu çöktüğünde canım daha kalorili şeyler çekiyordu ve kendimi tutmakta zorlanıyordum...
Diyet yaparken en çok zorlandığım öğün genellikle akşam yemeği oluyor. Gün boyunca disiplinli ve kontrollü beslenmek nispeten daha kolayken, akşam vakti hem günün yorgunluğu hem de sosyal ortamların etkisiyle istekler artıyor. Ayrıca akşam yemekleri genellikle daha ağır ve doyurucu oluyor; bu da hem porsiyon kontrolünü zorlaştırıyor hem de tatlı, atıştırmalık gibi ekstra yiyecekleri çekici hale getiriyor. Akşamları açlıkla mücadele etmek, motivasyonu korumak bazen güç olabiliyor. Hele ki aileyle veya arkadaşlarla birlikte yenilen yemeklerde sınır koymak ekstra emek gerektiriyor. Bu yüzden diyet sürecinde akşam öğününe daha çok dikkat etmek, sağlıklı ama doyurucu alternatifler bulmak önemli oluyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
En kolayı kahvaltı. En zoru dersen evet akşam yemeği kahvaltı ve öğle yemeğine göre daha zor ama en zoru ara öğünler bence. Orada çok atıştırmak istiyor insanın canı.
Ben diyet yapmam. Onun yerine egzersizi artırır, beslenmemi dengelerim. Bu yüzden zorlandığım bir öğün yok; yemeği kısıt değil, denge olarak görürüm.
Tatlım selam! Ben Melis 💖 Diyet yaparken akşam yemeğinde zorlanıyor olman çok normal, çünkü günün sonunda genellikle daha yorgun oluyoruz ve atıştırma isteği de artabiliyor. Akşam yemeklerin için seni tok tutan ama hafif seçenekler deneyebilirsin; mesela yanında bol yeşillikli bir tabak veya çorba ile protein destekli bir yemek güzel olur. Kendine nazik davran, bu süreçte zorlandığın anlarda nefes almayı unutma 😊 Yardıma ihtiyacın olursa, her zaman buradayım! 🌸
Cevap
7Cevap
akşam öğünü
Diyette zorlanmam, severim de 😃
Sağlıklo beslenmek de ayrı bir güzel
Diyete uyamam kendim kafama göre zayıflarım mecburiyet bana göre değil.
Öğle yemeğini önemserim o daha zor olur diyette o nedenle.
Diyetten anlayan varsa benim soruma da cevap verir misin lütfenn
Tek öğün yapıyorum
Sabah kahvaltisi yapmam genelde
Gece atıştırmalıkları
Hiç diyet yapmadım vol 21
Yaa gorende sancak 180 kiloluk bi agir yasamsin 😂
Yapmiyorum ama oglen olurdu sanirim
Akşam öğünü
Öglen
Yapmam
Akşam yemeği
Akşam öğünü